Şimdi Ara

Windows 8.1 (Single Language ve PRO) Orijinal ISO İndir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
8
Favori
35.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uefi mod daha guvenilir ve hizli bir sistem oldugu icin artik cikan bilgisayarlar bu sistem de.
  • Valla benim notebookta uefı desteği var ancak ben nedense legacy kullanıyorum artık windows 10 çıkınca ona kurarken uefı kurarım ...
    Bilgilendirme için sağol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven44

update 3 indiriyormu acaba

bu konuda bilgi verebilecek var mı acaba?
  • PrydaFriend kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla update 1 ama microsoft eski surum yerine update 3 ile degistirmistir diye dusunuyorum.
  • laptop yeni key gomulu ama serial soruyor ve laptoptaki keyi girince Kabul etmiyor.
    bendeki laptop yortdisi alinma iso yu turkce indirdigim icinmi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir, orijinal sürümü hangisi ise onu kurmanız lazım.
  • Yöneticiye sesleniyorum bu sayfada belirtilen uygulamayı denedim ama olmuyor denildiği gibi yaparak sonuna kadar geldim ama indirmiyor % 0 kaldı bir türlü ilerlemiyor sabahtan akşama kadar bir gram ilerlemezmi hiç abi internette hiç mi hiç yavaş değil normalde 3 mb falan indiriyor normalde ilgilenin lütfen.....
  • EJDERHA01 E kullanıcısına yanıt
    Microsoft uygulamasında problem olmuş olabilir bu zamana kadar tek sorun yaşayan sensin. Bilgisayarında bir problem olabilir varsa arkadaşın indirmeyi çalışsın. O şekilde arkadaşından alabilirsin. An itibari ile çalıştığının kanıtı

Windows 8.1 (Single Language ve PRO) Orijinal ISO İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 28 Mayıs 2015; 22:54:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Olabilir, orijinal sürümü hangisi ise onu kurmanız lazım.

bbu 8 single langue keyleri direk 8.1 yüklendiğinde çalışmıyor mu? denedim ama olmuyor. neden acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 5 Haziran 2015; 16:45:04 >
  • İso aramaktan kurtardınız teşekkürler indirip deneyeceğim deneyimlerimi yazarım. Ellerinize sağlık
    İyi forumlar
  • teşekkürler
  • biosa gömülü gelen windows 8.1 single language keyi ile windows 8.1 pro kurulumu yapamazsınız. İkisi apayrı şeyler . SL isosu bulmak için böyle bi araç olması çok iyi eskiden yoktu .Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 17 Haziran 2015; 13:39:28 >
  • iso dosyanı indirip fakat elinde pro lisansı olmayan bana pm den ulaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammtyilmaz -- 17 Haziran 2015; 14:17:22 >
  • Merhabalar, bende 8.1 e güncelleyerek hata yaptım örneğin; metro arayüzü gidip geliyor ve donmalar var. İlk önce Microsoft aradım onlar HP servisine yönlendirdiler (laptop markası HP) Hp destek ile konuştuk ve recovery bilgisayarda yok ve bana donanımsal sorun olup olmadığını teyit etmek için F2 basmamı ve işlemleri gerçekleştirmemi istediler. Şuan yaklaşık 1 saati kaldı. Donanımsal sorun yok muhtemelen.

Recovery için bu yüksek ücreti ödememek için. Sistemimi Windows 8 'e mi güncellemeliyim? Yoksa sizin verdiğiniz bu pro dosyasını Windows 7 masaüstü bilgisayarıma mı indirmem mantıklı olur çünkü laptopa erişemiyorum pek fazla donuyor. Windows 7 'e indirsem boyutu ne kadar ? Ve 8.1 için bios key bilmiyorum bana cd verilmedi ilk aldığımda laptopu . Nasıl bir adım izlemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CruzerBlade

Bildigim kadariyla update 1 ama microsoft eski surum yerine update 3 ile degistirmistir diye dusunuyorum.

aynı düşünce ile tekrar download yaptım ancak değişiklik yok. Güncelleme almamış sunulan isolar.
  • mcanseverr M kullanıcısına yanıt
    Hangi sürümü istiyorsan özelden yaz temiz bir kurulum dosyası bulmanda yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 22 Haziran 2015; 17:57:56 >
  • uykusuzinsan kullanıcısına yanıt
    Baba sen harikasın valla çok sağol
  • win 7 için bunun aynısı var mı ki?
  • funk-c kullanıcısına yanıt
    Hayır yok. Bu zaten fazla tutulmayan windows 8.1 i daha çok insana ulaştırmak için ms un bir hamlesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar ben başlıktaki yöntemle bilgisayarı formatladım, key istemedi otomatik olarak tanıdı ve etkinleştirdi, sorum şu şimdi bu başlıktaki yöntemle yapınca uefi olarak mı kurmuş olduk
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.