Bildirim
Windows 8.1 tablet Androide dönüştürülebilirmi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
android şu an için yapılamıyor. Fakat android emülatörü kurabilirsşn. Bluestacks, genymotion, duos gibi.. Ben duos u öneririm. -
Intel işlemciler için derlenmiş android sürümleri var, onları kurarak yapabilirsin ama slmsoyle'nin bahsettiği emulatörlerden yükleyerek bütün android yazılımlarını zaten Windows içinden direk çalıştırabiliyorsun. Alternatif olarak vmware içinden sanal makina çalıştırarakta android kurabilirsin. -
Windows'un amacı zaten pc olması, basit app vs. işleri için android tablet daha mantıklı. Ama amacınız sadece androiddeki mobil app'leri kullanmak ise bluestacks yüklemeniz işinizi fazlasıyla görecektir.
Android uygulamaları + pc olur elinizde. Komple android işletim sistemi kullanmanın elinizdeki cihaza göre hiçbir artı yönünü göremiyorum. -
Görüş ve önerilerinize teşekkürler. Duos ücretsiz kullanmak mümkün mü ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzeykuzey -- 26 Aralık 2014; 18:04:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X