Şimdi Ara

Windows 8.1den Orjinale geçiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, aklıma takılan bir soruyu soracaktım size.

Şuan sahte Windows 8.1 64 bit kullanıyorum.

Bir siteden orjinal Windows 8.1 64 bit product key aldım. Bunu kullanmak için şu linkten indirmem gerekiyor orjinal windows 8.1,http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only

Buradaki 8.1'i indirdiğimde product key soruyor, acaba sahte windows 8.1 kullanırken bu windowsun 8.1 programını indirip orjinal product key yazarsam format mı başlayacak? Ya da direk orjinale mi geçirecek sürümünü? Herhangi bir sorun yaşar mıyım ?

Daha önce bunu yapan birisi varsa ve sorularıma cevap verebilirse cok sevinirim

Edit : İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caghazz -- 17 Eylül 2014; 16:10:13 >

• Format ve kurulum başlar... Yeni kurulan 8.1 orijinal olur eskisi windowsold klasörü içine atılır... Herhangi bir sorun yaşamassın...
  • Caghazz kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım, ilk önce o bahsettiğin yere keyi girip Windows 8.1'i indireceksin. İndirdikten sonra yüklerken key ekranı gelince tekrar o keyi gireceksin.
    Ama madem bilgisayarında Windows 8.1 yüklü, Denetim Masası/Sistem'i tıkladığında açılan sayfada alt sağda bu renkte "Ürün anahtarını değiştir" yazan bir yer var oraya tıkladığında key girme ekranı gelir formatlamadan keyi oradan da girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 17 Eylül 2014; 17:19:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Benim anladığım, ilk önce o bahsettiğin yere keyi girip Windows 8.1'i indireceksin. İndirdikten sonra yüklerken key ekranı gelince tekrar o keyi gireceksin.
    Ama madem bilgisayarında Windows 8.1 yüklü, Denetim Masası/Sistem'i tıkladığında açılan sayfada alt sağda bu renkte "Ürün anahtarını değiştir" yazan bir yer var oraya tıkladığında key girme ekranı gelir formatlamadan keyi oradan da girebilirsin.

Sahte 8.1'in üzerine orjinal product key girsem sorun yasamaz mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caghazz

quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Sahte 8.1'in üzerine orjinal product key girsem sorun yasamaz mıyım ?

Yaşamazsınız diye düşünüyorum. Çünkü keyiniz direkt microsoft serverlarından onayı alacak ve geçiş tamamlanacak. En fazla kullandığınız korsan key kara listeye girer o kadar.

• Aynı sürüm ise neden sorun olsun?
  • Win 8.1 sürümü ile key sürümü ayni ise sorun olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux'tan windowsa geçiş
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Caghazz kullanıcısına yanıt
    cmd(yönetici)
    slmgr.vbs -upk >enter (ürün anahtarı başarı ile kaldırıldı)
    daha sonra Windows u etkinleştir de keyini gir işlem tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.