Şimdi Ara

windows 8.1den sonra klavye sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.1 bugün yükledim laptopa sonra klavyede problem çıktı numLk fln denedim olmadı yeniden başlatim dedim parolayı giremiyorum bazı tuşlar çalışmıyo ''g'' tuşuna tıklayınca ''fg'' yazıyo sabahtan beri uraşıyorum açılmıyo rakamların hiç biri basmıyo 8.1le mi alakalı yoksa farklı bi sorunmu anlamadım yardım lütfen

• gs13 kullanıcısına yanıt
    format öncesi çalışıyormuydu ?
  • format? 8.1 magzadan yükledim çalışıyodu yoksa nasıl açabilirim bazı harfler basılı kalıyomuş gibi kendiliginden yazılıyo tıklayınca duruyo parolayı girebilsem belki oda rakamla rakamların hiç biri basmıyo klavye ''q'' ''ş'' ye kadar harfler basıyo alt sıra ''z'' yle ''ç '' arası hiç bi tuş basmıyo??? çıldırıcam açılsa hadi neyse masa üstünden saatlerdir bakıyom çözümünü bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs13 -- 21 Ekim 2013; 23:14:40 >
  • Merhaba,

bu problemin aynısını bende yaşıyorum. Cihazım dell vostro 1220 win 8 vardı sonra 8.1 e upgrade ettim yön tuşları ve delete çalışmıyor. çok gerildim.
  • Selamlar, şuan 8,0'dan 8.1'e geçiş yaptım, sonrasında bir iki güncelleme yüktim restart sonrası KLAVYE çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözümlediniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanturanist

Selamlar, şuan 8,0'dan 8.1'e geçiş yaptım, sonrasında bir iki güncelleme yüktim restart sonrası KLAVYE çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözümlediniz ?

garantiye gönderdim harici klavyeyle poralayı girip yedek aldım sonra casper servisine gönderdim evet harici klavye takınca çalıştı başka bi çözüm olmayınca servise gönderdim
  • Sorunu çözen varsa lütfen yardımcı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var
    zaten windows 7 ye dönüşüyor şu güncellemeler yavaş yavaş
  • Ben Laptopumu windows 8.1 yaptıktan sonra mesela yazı yazarken ben hızlı yazarım biraz harfler benden geride geliyor. Oyun oynarken ise W tuşuna basıyorum bırakıyorum ve adam 1-2 saniye daha gidiyo bunu nasıl ayarlaya bilirim ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Bu problem kesinlikle ve kesinlikle 8.1 den kaynaklanıyor.8.1 4 defa yükledim.Hepsinde aynı şey oldu.8.0 geri dönünce düzeldi her defasında..Serviste bu klavye probleminin 8.1 den kaynaklandığını teyit etti.
  • gs13 kullanıcısına yanıt
    aradan çok zaman geçmiş ama aynı sorunu bende yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi
  • hakanturanist kullanıcısına yanıt
    aradan çok zaman geçmiş ama aynı sorunu bende yaşıyorum sorunu çözebildiniz mi
  • Arkadaşlar bende de bu sıkıntı oluyordu bilgisayar açıldığında sağ kısımdaki SHİFT tüşüna 10-15 saniye kadar bastıktan sonra bir ses geliyor ve klavye çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.