Şimdi Ara

Windows 8.2, Ocak ayında kullanıma sunulabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: w3techdev

quote:

Orijinalden alıntı: Not Sure çöp windows un devri bitti bence, android rahat alır
    Android iyi güzel alsında, Androidi bilgisayara mı kuracağız

yok ya wp'ye sallamıştır o :)

• Başlat butonunu Windows 8 de götür. 8.2 de getir al sana yenilik.. . Malesef Microsoft eskisi gibi yenilik yok sende. Ya tamamıyla başlat butonunu getir veya her güncellemeden azıcık ucundan vermeye calisma..

• yapacaklarsa birkerede yapsalardı çoğu insan windows 8 i eleştirdi beğenmedi grafikerleri nasıl hayal gücüyle bunu kullanıcılara sunmuşsa artık çok merak ediyorum.

• Yala bakayım tükürdüğünü Microsoft. Dünyanın ennn tutarsız şirketi. Milleti zorla bir şeye alıştırmaya çalışır. Sonra allem eder kullem eder. En sonunda her zaman tükürdüğünü yalar. Nasıl iyi mi tadı?

• en iyisini yapana kadar uğraşsınlar. yoksa sürekli eksiklerini telafi etmek için sürüm çıkarıyorlar.

• bu sene bir haller oldu bu firmaya wp nin yavaş gelişmesi ,surface wrt faciası ,xbox one daki sistem, w8 in başlat butonu.Xp çok iyi , vista berbat, 7 güzel, 8 idare eder 8.1 başlat butonu 8.2 çıkınca görürüz .Ne yaptıklarını kendileride biliyormu acaba.Eskiden bir sistemi en azından güzel yapma becerisine sahiplerdi.Şimdi herşeylerinde bir sorun çıkıyor.
  • Ya hepsini toparla hepsini öyle paylaş. Ya da Zırt pırt güncelleme yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win 95-Başlat Butonu
    Win 9- Başlat Butonu Hmmm. Çok büyük bir gelişme kaydedilmiş.

• önce 8.1'in sorunlarını çözsünler.mesela wifiye bağlanma gibi..
  • salla bakalım ya tutarsa hesabı
  • ne aceleleri varmış arkadaş
  • Bir bebe sürekli yorumları eksiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilit ekranı eklerler yeni güncelleme canlı kutucuğu yenilerler yeni güncelleme işte bunlar hep göz boyama ürüne sahip çıkıyoruz yani anlamında
  • Arada o kadar absürt yorumlar var ki. Güncelleme çıkmasına bile şikayet edenler olmuş, akıl alır gibi değil. Yok her şeyi bir arada yapsaymış, güncelleme çıkarmasaymış.
    Eskiden "service pack vardı", mantığını değiştirmiş işte microsoft. Service pack paketleri yerine sürüm numarası değiştiriyor. Bunda anlaşılmayacak ya da yakınılacak ne var? İşletim sistemine geliştirme yapılmasını şikayet eden kafayı ilk defa görüyorum.
  • Xp den beri orjinal kullanıyorum hiçbir güncelleme performans artışı ya da yenilik vermedi kullanıcı tarafına aksine hep daha da yavaşlama ve daha çok yer kaplayan bir windows geldi.Yani ios a Android e bakın.Güncelleme geldi mi cidden birşeyler oluyor.Windows hep 500-300-600 mb lık isimsiz güncellemeler ve hep performas düşüşü.Nasıl bir iştir anlamış değilim.Windows Mobile a gelen güncellemeler bile bir yenilik içeriyor.

Yani yeter arkadaş artık ben güncelleme falan yapmıyorum sizden.

• İşin doğrusu ben daha yeni 8.1'e güncelledim pc yi toparlayamadım. saçma saçma hata veriyor hala. adamlar 8.2 'den bahsediyorlar. Restore yapayım diyorum medya ister medyayı takarsın yada sanal sürüde gösterirsin farklı hata verir. Win7 ultimate'den şsşmayacaktım. Şimdi formatlayıp win 8 yükleceğim ardından güncelleme yapıp win8.1 yükselteceğim. sorun çözülecek. microsoftun güncellemesi böyle oluyor demek ki :/

• sırf başlat butonunu eski halinte kasıtlı koymuyorlar galiba.düşüncelerinde yeni güncellemede ''yenilik'' yaptık diye oyalıyorlar sanki.
    kutucukları daha büyük hale getire opsiyonu ekledik gisi anlamsız yenilikler içeriyor.sistemsel güncelleme işe yaradı sistemim daha hızlı açılıyor en basitinden ama ufak tefek arayüdeki değişikliklerle göz boyamaya çalışıyorlar izlenimi var bende.
    kaç kişi modern arayüzü kullanıyorki;belki tablet hibritindeki leptoplarda..
  • yalnız birisi herkese sırayla eksi vermiş galiba
  • daha 8.1 in driverlarını bulamadım bu ne acele
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.