Şimdi Ara

Windows 8.2, Ocak ayında kullanıma sunulabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
3
Favori
6.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep telefonlarına Güncelleme gelmiyor diye yakınanlar Windows'ta güncelleme çok diye yakınıyorlar. 8.1 hatasından sonra iyi olur ama bu kadar erken gelmesi mümkün değil. Büyük ihtimalle 8.2 değilde 8.5 verirler, sonra da Windows 9 çıkar. Bir iki yenilik çıkar, 8.5'de.. Önemsiyoruz diye önümüze sunarlar ama iyidir hatasız güncelleme gelsin isterse hergün gelsin.

Android ve PC aynı cümlede geçiyor, inanamıyorum. Artık 16 GB RAM standart olur, O bile kasar..
  • gönder gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi tabi stabi ldeğil tabi tabi çöküyor..

valla ben daha çöktüğünü görmedim. 8.2 de gelsin onuda storedan kurarım.. ama sevdim mi böyle 2de1 8.x gelmesini hayır, keşke update yayınlasalarda bitse ne bu böyle 8.2 8.3 işletim sistemine yakışmıyor.
  • 8 kurdum 8.1e guncelledim. Gayet sorunsuz yag gibi akiyor. Denemenizi tavsiye ederim. Baslat tusunun olmamasi cokda sorun degil. Bu sekilde daha hos hatta.

• Win8 de'ki driver sorunu çözülmeden bu iş olmaz.
    Ulan gta2 oynuyorum webcam'i kuramıyorum.
  • Facebook'ta kamera açamıyorum diyen adam yani internet ve bilgisayar bilgisi Facebook'tan ileriye gidemeyen birisi gelip burada aklı sıra yorum yapıyor ya çok trajik bir durum oluyor.

Sen kamera açmayı beceremeyecek kadar düşük bir bilgiye sahipsen bunun Windows güncellemesiyle ne alakası var?

Adamlar işletim sistemini destekliyor, güncelleme sunuyor. Her yerde her zaman hiçbir şeyi beğenmeyen kişiler: Siz yüklemeyin. Yüklemek zorunlu değil. Yüklemezsiniz olur biter.

Olimpiyatlarda "Boş konuşma" dalı olsa hep altın madalya alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la bu ne la -- 20 Kasım 2013; 10:48:21 >
  • 8.1 kullanıyorum bir kere bile sorun çıkartmadı çok güzel beğenmeyeler yeniliğe açık olun biraz.8.2 gelsin onuda deniycem amaç daha güncel bir işletim sistemi.
  • Win7 Ultimate ile devam..
  • Zaten başlat programları var çok isteyen kursun
  • Windows 7'den, Windows 9'a zıplarız

• Inşallah berbat bir şey yapmazlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 kullanicilarina da ücretsiz yükleme seçeneği sunsa yükler kullanirdik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Adamlar ne kazanacak ?
  • Windows neydiki bir pencere firmasımıydı unuttum bile :D :D :D

forever Mavericks ve iOS :)
  • Memnunum. Bekliyoruz. İnsanlar şu win8 den ne istiyor anlamıyorum:)
  • Çöp,W7'ye devam
  • metro arayüzü çok güzel metro arayüzü ilk kulladığımda bende dedim çok geriksiz diye ama 1 aydan fazla süre kullanınca başlat menüsünün gereksiz olduğunu fark ettim windows 8.1 ile herşeyi tek tıklama ile yapılıyor ama windows 7 öyle değil di bir yere girecen oradan ona diye çok zaman alıyordu windows iyi ki 8.1 çıkarmış ve devamınıda bekleriz windows 8.2 ile

• Windows 7 ultimate 64bit.

Tek gerçek bu
  • Başlat butonuna gerek yoktu

• orjinal win 8 olmasına rağmen win7 kurdum pc ye ben rahatladım pc rahatladı tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.