Şimdi Ara

Windows 8 75 TL Yükseltme Lisansı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cagatayucuzal
    ben elimdeki w7 bilgisayar üzerinde format atıp w8 kurdum(29 tl olandan)
    iso usb'de
    elimde başka bir bilgisayardan yeni aldığım w8 kodu var
    aynı usb yi kulllanarak freedos aldığım yeni bilgisayara kurabirmiyim ikinci kodla?

Evet...
  • Bu konuda defalarca Microsoft teknik testekle telefonla görüştüm ve bi ömürlük lisans sahibi oluyorsunuz dediler pcye format atma sayısı asla sınırlı değildir bu size kalmıştır tertemiz bi kurulumla kurulabiliyor ben sahsen memnun kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix-61

Bu konuda defalarca Microsoft teknik testekle telefonla görüştüm ve bi ömürlük lisans sahibi oluyorsunuz dediler pcye format atma sayısı asla sınırlı değildir bu size kalmıştır tertemiz bi kurulumla kurulabiliyor ben sahsen memnun kaldım

arkadaş şimdi yukardakiler mi doğru söylüyor sen mi ? bi karar verin da :) bende 75 tl ye aldım lisans.
    şimdi verilen isoyu takıp c ve d sıfırdan bölümlendirip kursam telefonla etkinleştirme deyip seriali yazsam aktif olacak mı olmayacak mı ? olacaksa sınırı var mı yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hworm

quote:

Bu konuda defalarca Microsoft teknik testekle telefonla görüştüm ve bi ömürlük lisans sahibi oluyorsunuz dediler pcye format atma sayısı asla sınırlı değildir bu size kalmıştır tertemiz bi kurulumla kurulabiliyor ben sahsen memnun kaldım

arkadaş şimdi yukardakiler mi doğru söylüyor sen mi ? bi karar verin da :) bende 75 tl ye aldım lisans.
    şimdi verilen isoyu takıp c ve d sıfırdan bölümlendirip kursam telefonla etkinleştirme deyip seriali yazsam aktif olacak mı olmayacak mı ? olacaksa sınırı var mı yok mu ?

Şu sınır geyiğini nette ilk kim ortaya attıysa helal olsun, ciddi ciddi tartışmaya başlattı milleti.

Etkinleştirme, bir başka deyişle format atma sayısında sınır diye bir şey yoktur. Aktivasyonda sorun çıkarsa ki sık yapılan yeni kurulumlarda MS da ürün aktif diye kayıtlı olduğu için çıkabilir, MS destek telefonla aranarak sorun çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Motan

quote:

Orijinalden alıntı: hworm

quote:

Şu sınır geyiğini nette ilk kim ortaya attıysa helal olsun, ciddi ciddi tartışmaya başlattı milleti.

Etkinleştirme, bir başka deyişle format atma sayısında sınır diye bir şey yoktur. Aktivasyonda sorun çıkarsa ki sık yapılan yeni kurulumlarda MS da ürün aktif diye kayıtlı olduğu için çıkabilir, MS destek telefonla aranarak sorun çözülür.

eyvallah hocam allah razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hworm -- 3 Şubat 2013; 13:19:57 >

• w8 arada sırada etkinleştirme istiyor daha önce etkinleştirmiş olduğum halde. bu normal bir süreç mi yoksa anormal mi ?
  • Normal bir süreç değil bu sorun devam ederse yeni bir format hala tekrar ediyorsa microsoft ile iletişime geçin elinizde orjinal key olduktan sonra telaşlanmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Normal bir süreç değil bu sorun devam ederse yeni bir format hala tekrar ediyorsa microsoft ile iletişime geçin elinizde orjinal key olduktan sonra telaşlanmaya gerek yok.

eyvallah sağolasın. ürün kayıt ediliyor. ertesi gün tekrar soruyor. dün akşam yeğenimin bilgisayarına baktım. bir kere etkinleştirilmiş daha sonra hiç sormamış. en iyi ms ile görüşmek sanırım. bilgi için teşekkürler
  • Bende promosyon kodu var ,nasil kullaniliyor onu bilmiyorum bir tane yukseltme programi varmis onua indiriyormusuz herhalde.Am kredi karti bilgilerini girdikten sonrami promosyon kodunu yaziyoruz ve fiyat dusuyor.Birde bendeki windows orjinal degil ,onun uzerine orjinal alacagim windows 8 kurabilir miyim?
  • http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/buy adresinden yükseltme asistanını indirip çalıştırın, Win 8 Pro seçerek devam edin, promosyon kodu yazan yere kodunuzu girin fiyat 29 TL sına düşecektir, daha sonra kartla ödemenizi yapın, verilen ürün numarasını bir yere kaydedin, makbuzu da görüntüleyip kopyalayın, sistemi iso olarak indir seçeneğini işaretleyip devam edin, hepsi bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 6 Şubat 2013; 2:42:23 >
  • Kaspersky pure 3.0 ı çıkararak w8 uyumsuzluk sorunu çözdü böylece sorunlarımın tamamı ortadan kalktı. kaspersky ppure 2.0 bir çok özelliği engelliyormuş demek ki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.