Şimdi Ara

Windows 8 %98 RAM Kullanım Sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
18.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son 2 ayda gelen şu toplu güncellemelerle benim pc çok yavaşladı aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
    Bilgisayar hiç ısınmadığı kadar ısınmaya başladı tarayıcılarda acayip donmalar var.
    ccleaner ile temizledim ama fayda etmedi
    sanırım bu güncellemeler yüzünden oldu.
    2014 şubat güncellemeleri gelmedi asıl onu bekliyordum ama yok. martı bekliyorum artık bakalım ne olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

son 2 ayda gelen şu toplu güncellemelerle benim pc çok yavaşladı aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
    Bilgisayar hiç ısınmadığı kadar ısınmaya başladı tarayıcılarda acayip donmalar var.
    ccleaner ile temizledim ama fayda etmedi
    sanırım bu güncellemeler yüzünden oldu.
    2014 şubat güncellemeleri gelmedi asıl onu bekliyordum ama yok. martı bekliyorum artık bakalım ne olacak...

hocam dediğin gibi son bir kaç aydır benim pc de oyun sırasında fanlar olmaığı kadar hızlı çalışmaya başladı, dedim havlar ısınıyor vs ondandır ciddi şekilde çok fazla ses ve fan devri söz konusu. Senin mevzuyu okuyunca bende bir yazayım dedim bu tarz bir sıkıntı olan varsa paylaşırsa faydalı olur
  • Geçenlerde 70 MBlik güncelleme geldi fakat sıkıntı tamamiyle çözülmedi üstte yazdığım sıkıntılar devam ediyor bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Geçenlerde 70 MBlik güncelleme geldi fakat sıkıntı tamamiyle çözülmedi üstte yazdığım sıkıntılar devam ediyor bilginize...

bir değişiklik olursa bende buradan paylaşırım teşekkürler
  • Kardeşim adamın yapı taşısın :) Sinir stres yaptım 8.1 e yükselttiğimden beri windows u . Derman oldun derdime teşekkür ederim :D
  • LegendM kullanıcısına yanıt
    Hocam bende samsung NP550P5C-S04TR var. swupdate'de kullanıyorum, ancak intellimemory diye bir program bulamadım ne programlarda ne swupdate içerisinde ve olmaması gereken bir yavaşlık, takılma ve performans düşüklüğü yaşıyorum. neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chepce

Hocam bende samsung NP550P5C-S04TR var. swupdate'de kullanıyorum, ancak intellimemory diye bir program bulamadım ne programlarda ne swupdate içerisinde ve olmaması gereken bir yavaşlık, takılma ve performans düşüklüğü yaşıyorum. neden olabilir?

Bilemiyorum,bende öyle çözülmüştü
  • Merhabalar.

Arkadaslar bende de aynı problem var ve Wındows 8.1 pro yuklu bende, 64 bit.

oyun oynarken RAM %98 e kadar fırlıyor , benide çıldırtıyor , cunku oyunda donuyor bılgısayar da yavaslıyor.
    Bunun net çözümü yokmu ya...

Yukarıda bazı arkadaslar program ismi vermis ve onu kapatın demıs, o program bende kurulu degıl ve sistem ön bellekte calısan uygulamalarımı kapattım.
    Update guncellemelerını yaptım. Zaten oyuna gırerken da hata olustu diyip kapanıyor oyun bu Update guncellemelerini yapmazsan.
    Updatede de guncellemem yok hepsi kurulu.
    Oyunun bütün cracklarını donma problemı yaratan konuları herseyı gezdım oyunda problem yok
    Bizim Windows 8.1 Pro da sorun var RAM kullanımı fırlayınca oyun adam akıllı oynanmıyor
    Neyse , yokmu net bir çözüm bulan arkadas ?
    Varsa yazsın dua ederim vallahi ona. :)
  • Herkes öncelikle Görev Yöneticisini açsın(Ctrl+shıft+esc).Sonra görev yöneticisinden Performans'a tıklayın.Altta Kaynak İzleyicisini Aç var ona tıkayın.Ve Bellek'e gelin.
    Orada işinize yaramayanları kapatın(Mesela windows yazanları kapatın).Kapatacağınızın yanındaki kutucugu işaretleyin!!!Ve sonra görev yöneticisinden çıkın.
  • kb979223 update eklentisi ile sorunum çözüldü çok şükür
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.