Şimdi Ara

Windows 8 Acil yardım çok sıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım Lenovo Z500 dizüstü bilgisarımın işletim sistemi win8 olarak geldi.
    Ama hiç memnun değilim. Mesela bi oyun oynuyorum 5 dk sonra ekrana bi hata beliriyor " kişisel bilgisayarınız kapanmak zorunda" gibi bişey
    ne denediysem olmadı win7 atmak istedim kurmadı çok uğraştım bios'da boot ve securty menüleri hep eksik.
    bilen anlayan birisi lütfen yardımcı olsun. hatanın tam adınıda tekrar bulur yazarım . çok madur durumdayım.
    --
    bir sorumda eğer format atmayı becerirsem üzerinde gelen driverler win 7 de çalışırmı lütfen yardım.
    --

• vhit777 V kullanıcısına yanıt
    bu sorun win8 lerde çok sık oluyor.mavi ekran çıkıyor değil mi? sıfırlayıncada hatayı veriyor mu
    eğer veriyorsa donanımsaldır.
    aynı sorundan birinin pc yi biz servise verdik ramdan kaynaklı dediler rami
    değiştirdiler. ama her mavi ekranın problemi farklı oluyor.hata koduna göre
    araştırmalısın.
    ayrıca win7 - win8 driverleri birbirlerine uyumlu değil. 7 kurarsan 7 driverleri yüklemen gerek.
    ben olsam win8 hiç bozmam. nede olsa orijinal sistemin..
  • Bence de sistemi değiştirmeyin çünkü win8 görüp de beğenmediğiniz özelliklerin yanında göremediğiniz çok önemli gelişmeleri de içinde barındırıyor ayrıca yeni ve yenilikçi bi sistem olduğu için uyumluluk sorunları sıkça rastlanır. Şahsen benim bilgisayarım da iki gündür win8'e özel bi boot sorunu nedeniyle açılmıyo ama düzeltilebilir basit bi hata yüzünden ulaşılamaz birtakım özelliklerden mahrum kalmak pek iyi bi seçim olmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.