Şimdi Ara

Windows 8 Açılma ve Format atamama sorunu(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda aynı hata bir kez daha olmuştu formatla çözmüştüm ama şimdi formatta atamıyorum,hata şu;

Bilgisayarı açtığımda herşey normal olarak gelişiyor sıra windows açılmasına gelince o meşhur windows yükleme ekranı sırasında donup kalıyor.

Format atmaya çalıştığımda ise olay şöyle gelişiyor;

Harici dvd ye takıyorum boyalı win 8 dvd sini bios ayarlarını yaptıktan sonra yeniden başlatıyorum kurulum yapmak için bir tuşa basın diyor,basıyorum ve bum yine aynı sorun Windows yükleme ekranında donup kalıyor bir fark var yükleme ibaresi yok ..

2 farklı programla yakılmış 2 adet dvd denedim sorun aynı.
    usb bellekten atmayı denedim,bu seferde windows dosyaları yüklüyor kısmından sonra siyah ekranda donup kalıyor..

sorunun ssd den kaynaklandığını düşünüyorum siz ne diyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlenPalyao -- 8 Ağustos 2013; 13:01:46 >

• anlattığınıza göre bad sector diyorum.
  • Sorunu SSD yi başka bi SATA 3 slotuna takarak çözdüm,dark sector için test yaptım her hangi dark sector bulmadı program.Sağol yorumun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GlenPalyao -- 8 Ağustos 2013; 13:03:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GlenPalyao

Sorunu SSD yi başka bi SATA 3 slotuna takarak çözdüm,dark sector için test yaptım her hangi dark sector bulmadı program.Sağol yorumun için

Dark sector sorunu için;http://forum.donanimhaber.com/m_37218495/tm.htm

Dark Sector Sorunu,Çözümleri
  • Tecrübelerime dayanarak bu olayın tek şüphelisi ram dir. Memtest programını cd ye yazdırıp ramleri test edin. Muhtemelen hata vardır.
  • sistem şuanda sorunsuz çalışsada en kısa zamanda yapıcam testi olası bi soruna karşı tecrübe olsun en azından sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.