Şimdi Ara

Windows 8 Aero Özelliği Çalışmıyor ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
8.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunlu Windows 8 e daha fazla tahammül edemeyerek Windows 7 Pro ya geçiş yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: B o S c H

Sorunlu Windows 8 e daha fazla tahammül edemeyerek Windows 7 Pro ya geçiş yaptım

Bende Sana Bir Atasözü İle Elveda Diyorum
    quote:

Sorunun Kendisinde Olduğunu Anlamayan İnsanlar Sorunu Başkalarında Ararlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Want to -- 11 Kasım 2012; 20:39:09 >
  • Nasıl kullanıyorsunuz bilmiyorum şu Win 8 i anlamadım, geçen hafta bende aldım win8 olduğu için değil de sırf 75 tl ye orjinal ve uygun bir lisans olduğu için aidım dvd ye çekip temiz bir kurulum yaptım ve hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum, sadece autocad2010 kullanıyordum uyumsuz dedi onunda 2013 versiyonun kurdum mis gibi gayet hoş ve rahat ayrıca hızlı alıştım bile
  • Gül gibi windows 8 kullanıyorum.Windows 7yi unuttum bile hatta şuan düşünüyorumda windows7ye artık geri dönmem imkansız :)

1.si metro uygulamaları beni ayrı bir dünyaya sokuyor.Canım sıkılınca masaüstünde bulamadığım sevki metro arayüzündeki programlarda buluyorum.Çünkü daha düzenli daha basit...

2.si windows 8in açılış ve kapanış hızından artık vazgeçebileceğimi sanmıyorum.Bir driver yüklediğimde artık o uzun bekleyişlere katlanmıyorumDiğer yandan herşey daha performasnlı çalışıyor.eskiden aimp3 ile müzik çalacak olsam yarım saat plugin vs yüklerdi şimdi çokdaha kısa yani herşey daha kısa sürede hazır oluyor.

3.sü Masaüstü araçları iyiki kaldırıldı zaten kısa süreli güncellenen gadgedler sidebar.exe yi şişiriyordu.Ram kullanımı yönünden iyi oldu.Zaten windows 8 desteklemese bile masaüstü araçşarı 3.parti olarak var ve bunlar daha verimli çalışıyor.

4.sü güvenlik yönünden windows 8 tartışılmaz...

5.si usb 3.0 için ayrı bir driver yüklemeye gerek kalmıyor

aero olsada olur olmasada olur benim için hiç farketmiyor.Pencere işaretleri ile aeronun ben bir bağlantısını göremedim.Zaten 3.parti programlarla bunların altından girer üstünden çıkarsın herşeyi windowsdan beklemeyin bi zahmet...

kapatma ile sıkıntıda yaşamıyorum benim için bilgisayarı kapatmak sadece 1 sağ tık :)

Windows 8 Aero Özelliği Çalışmıyor ...

• Wlndows 8 Pro hem craklayamadığımdan hem bende stabil çalışmadığından hem de pencerelerin bana göre mide bulandırıcılığından dolayı Windows 7 Pro ya geçtim. Şuan eski performanslı güzel günlerime döndüm mutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 candır cannn!!
  • bu şikayet edenler 29 liralık kodları alamayanlar heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinagawa Station

bu şikayet edenler 29 liralık kodları alamayanlar heralde

Aynen Aero falan hikaye crack yapamadıkları için çamur atan tayfa bunlar.Üst düzey kullanıcılar zaten windows 7'de dahil olmak üzere aero'yu kapatır.Aero hem sistem belleğini hemde grafik kartını yorar.Windows 8 25 lira diyen var eski windows lisansın varsa 79 tl,1 yıl önce windows 7'li bir bilgisayar aldıysan 29 tl.Ucuz olmasının nedeni firmanın satış politikasının değişmesi.Bunlar crackli windows kullanırkende windows pahalı ondan alamıyoruz diyorlardı adamlar ne yapsa yaranamıyor.
  • Orijinalden alıntı: arrivederci

...Üst düzey kullanıcılar zaten Windows 7 de dahil olmak üzere Aero'yu kapatır...

Bu sözler şaka olarak söylenmiştir umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrivederci

quote:

Aynen Aero falan hikaye crack yapamadıkları için çamur atan tayfa bunlar.Üst düzey kullanıcılar zaten windows 7'de dahil olmak üzere aero'yu kapatır.Aero hem sistem belleğini hemde grafik kartını yorar.Windows 8 25 lira diyen var eski windows lisansın varsa 79 tl,1 yıl önce windows 7'li bir bilgisayar aldıysan 29 tl.Ucuz olmasının nedeni firmanın satış politikasının değişmesi.Bunlar crackli windows kullanırkende windows pahalı ondan alamıyoruz diyorlardı adamlar ne yapsa yaranamıyor.

Seni çok üst düzey bir kullanıcı gördüm... Kaç tane program yazdın merak ediyorum ama ben yazdım... Ve para kazanmak için değil bedava olarak dağıtıyorum programlarımı hayrına... Ayrıca 29 liralık kodlarım var ve windows 8 de şu anda çok güzel cracklanabiliyor... İstesem kullanırım... Aero ile sistem yorulacaksa sen o sistemi kaldır çöpe at.... Cep telefonları için geliştirilmiş bir sistemi kullanmak istiyorsan o senin tercihin hiç bir şey demem tepe tepe kullan...

• Zaten DH'de takılanların %70'i senin gibi programcı Telefon işletim sistemi dediğin şeyin bir ekosistemin parçası olduğunu bütün cihazların senkron kullanılabileceğini bilmiyorsun sanırım.Aero'yu program yazmayla nasıl ilişkilendirdin merak ediyorum.Aero vista'dan beri gereksiz bir özellikti zaten çıkarılma kararını senin gibi program yazan birilerinin vermediği kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrivederci -- 12 Kasım 2012; 17:31:47 >
  • bence oldukça güzel ve moderm bir arayüze sahip w8 ve şu kapat x dümeleride çok şık olmuş ben beğendim kullanıyorum ve memnunum.
  • quote:

Wlndows 8 Pro hem craklayamadığımdan hem bende stabil çalışmadığından hem de pencerelerin bana göre mide bulandırıcılığından dolayı Windows 7 Pro ya geçtim. Şuan eski performanslı güzel günlerime döndüm mutluyum

Dün zamundada vardı yeni loader çalışıyordu isteyene atabilirim

win7 ye tekrar dönücem şu şey yüzünden

Windows 8 Aero Özelliği Çalışmıyor ...

yoksa çok güzel şunu düzeltemedim bir türlü

• quote:

quote:

Aero sistemini kasıyorsa o sistemi çöpe at demiş arkadaşın birisi sana ... Katılıyorum

Şahsen benim derdim aero değil pencere sitilini düğmeleri beğenmedim resmen midemi bulandırdı. Fakat değerlendirme sürümünde o düğme harikaydı ki orada ben aeroyu kullanmıyordum.

Uzun lafın kısası aero önemli değil benim için görsellik önemli aşırı mide bulandırıcı kapat düğmesi için 25 TL değil 1 kuruş bile ödemem ki zaten stabilde çalışmadı benim kurduğum orijinal pro

İnsanlara sataşmak için yazı yazmayınız hepimiz Türküz ve yabancıların kötü yaptığı bir sistem için birbirimizi kırmaya değmez aklını kullanan anlar bunu

• quote:

quote:

quote:

Aero sistemini kasıyorsa o sistemi çöpe at demiş arkadaşın birisi sana ... Katılıyorum

Şahsen benim derdim aero değil pencere sitilini düğmeleri beğenmedim resmen midemi bulandırdı. Fakat değerlendirme sürümünde o düğme harikaydı ki orada ben aeroyu kullanmıyordum.

Uzun lafın kısası aero önemli değil benim için görsellik önemli aşırı mide bulandırıcı kapat düğmesi için 25 TL değil 1 kuruş bile ödemem ki zaten stabilde çalışmadı benim kurduğum orijinal pro

İnsanlara sataşmak için yazı yazmayınız hepimiz Türküz ve yabancıların kötü yaptığı bir sistem için birbirimizi kırmaya değmez aklını kullanan anlar bunu

Hocam boşuna kendini yorma windows 8 projesi birini yaktı bile... Windows'un başındaki isim olan Steven Sinofsky'ın görevine son verildi... Tutmayacağı belli olan bir sistem üzerinde diretirsen olacağı budur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Unduli
    Peki Windows 8 tutmazsa ki tutmama şansı bence yok, ne olacak? İnsanlar akın akın gidip Linux veya MacOS mu satın alacak? Yoksa kopya Win 7 ye devam mı?

Sanki herkes Win 8 upgrade yapıyor, bir iki ay içinde OEM ürünlerin hepsi Win 8 le gelecek. Microsoftun burada yapabileceği şey, başlat menüsü opsiyonel olabilirdi (ki bir sürü çözüm dolanıyor) , birde Windows 95 zamanında yaptığı gibi güzel bir tutorial ayarlayabilirdi.

Kapat düğmesi midemi bulandırdı, aç düğmesi bağırsaklarımı deşti, windows logosu tansiyonumu çıkarttı gibi şeylerde yorum yapılası şeyler değil benim nazarımda; yakında size sözümona 'görsellik' için birşeyler gelir. Ben kurdum stabil çalışmadı ise ayrı hikaye, sana özel üretilmiş gibi bende çalışmadı (kesin Windows kaynaklıdır zaten, driverdan, ayardan falan değildir) o zaman sorunlu mantığıda ayrı güzellik.

Cevabı çok açık, Windows 8 tutmazsa Vista ile aynı akıbete uğrar ve Windows 9, 8'deki hataların giderildiği muhteşem bir işletim sistemi olarak gelir, tıpkı Vista sonrasında Windows 7'de olduğu gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

quote:

quote:

quote:

Hocam boşuna kendini yorma windows 8 projesi birini yaktı bile... Windows'un başındaki isim olan Steven Sinofsky'ın görevine son verildi... Tutmayacağı belli olan bir sistem üzerinde diretirsen olacağı budur...

Peki Windows 8 tutmazsa ki tutmama şansı bence yok, ne olacak? İnsanlar akın akın gidip Linux veya MacOS mu satın alacak? Yoksa kopya Win 7 ye devam mı?

Sanki herkes Win 8 upgrade yapıyor, bir iki ay içinde OEM ürünlerin hepsi Win 8 le gelecek. Microsoftun burada yapabileceği şey, başlat menüsü opsiyonel olabilirdi (ki bir sürü çözüm dolanıyor) , birde Windows 95 zamanında yaptığı gibi güzel bir tutorial ayarlayabilirdi.

Kapat düğmesi midemi bulandırdı, aç düğmesi bağırsaklarımı deşti, windows logosu tansiyonumu çıkarttı gibi şeylerde yorum yapılası şeyler değil benim nazarımda; yakında size sözümona 'görsellik' için birşeyler gelir. Ben kurdum stabil çalışmadı ise ayrı hikaye, sana özel üretilmiş gibi bende çalışmadı (kesin Windows kaynaklıdır zaten, driverdan, ayardan falan değildir) o zaman sorunlu mantığıda ayrı güzellik.

Düğmeler barsaklarımı deşmedi amma ciddi ciddi karnımda kramplara yol açtı doğrusu... Hele AERO olmadığını görünce tansiyonum gerçekten fırladı... Masaüstü gadget olmadığını farkettiğimde ise şoke oldum...Hele hele bilgisayarı kapatmak için fare ile kovalamaca yapmak kalbimde aritmilere yol açtı... Yani bunlar senin için önemli olmayabilir ama çoğunluk için önemliydi... Yoksa yeni çıkacak sistemi biz de heyecanla bekledik.... Sadece hayal kırıklığı oldu o kadar...

• Modern UI'in font ve düğmelerini çok seviyorum, hatta Windows 8'e geçme sebeplerimden birisi de ilk olarak Outlook.com'da tanıştığım bu font/düğme tasarımlarıydı diyebilirim. Ancak uygulama ekranı, klasik başlat menüsü ve masaüstü varken hiçbir şekilde ihtiyaç duymadığım ve kullanmadığım bir özellik. Hadi seveni ve kullananı da olacaktır ama bu zorlama neden? Neden isteyen istediği ayarla masaüstünü ya da diğerini kullanamıyor? Sorun buradan kaynaklanıyor, yoksa Metro felan değil. Tamam programla (Classic Shell kurdum) bir miktar istediğim hale getirdim ama neden Windows 7'deki çok faydalı ve kullanışlı olan özellikler kaldırıldı 8'de? Aero kime batıyordu ya da masaüstü araçları, geniş ekran bir monitörde ekranın sağında şahsen benim için çok kullanışlı, vazgeçilmezlerimdendi diyebilirim. Ne oldu da kalktı? Microsoft hepsini kesti çünkü Metro UI'ya alternatif istemiyor, herkesin bu arabirime alışmasını ve ileride cep telefonu/tablet alacağı zaman yine aynı arabirime sahip Windows işletim sistemine sahip cihazlar almaları için gizlice yönlendirmek istiyor. Benim itirazım bu zorlamaya.

• Benim düşünceme göre Windows 8 ile yeniden Vista durumuna geri döndük

Teknoloji ilerledikçe dikkat ederseniz geriye giden ya da yerinde sayan her firma büyük darbe yemektedir. Firma darbe yediğini zaman içinde anlıyor ama kendisini toparlayacak vakti kalmıyor.

Windows 8 in ardından Windows 9 çalışmaları emin olun başlamıştır bile

Microsoft un ciddi anlamda rakibi olsa emin olun Windows 8 hatasına düşmeyebilirlerdi adamlar nasıl olsa rahatlar Windows 8 olmadı mı Windows 9 ile yola devam ederiz ki an itibariyle Windows 8 ilk istifasını getirdiğine göre hem de bu kadar kısa zamanda dediğimiz gibi Windows 9 yolda ...

Unutmadan söyleyeyim bilgisayar firmalarından da çok büyük baskı yediği kesin Microsoft'un çünkü Windows 8 OLMAMIŞ ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximilanos -- 13 Kasım 2012; 14:33:19 >

• quote:

quote:

Benim düşünceme göre Windows 8 ile yeniden Vista durumuna geri döndük

Teknoloji ilerledikçe dikkat ederseniz geriye giden ya da yerinde sayan her firma büyük darbe yemektedir. Firma darbe yediğini zaman içinde anlıyor ama kendisini toparlayacak vakti kalmıyor.

Windows 8 in ardından Windows 9 çalışmaları emin olun başlamıştır bile

Microsoft un ciddi anlamda rakibi olsa emin olun Windows 8 hatasına düşmeyebilirlerdi adamlar nasıl olsa rahatlar Windows 8 olmadı mı Windows 9 ile yola devam ederiz ki an itibariyle Windows 8 ilk istifasını getirdiğine göre hem de bu kadar kısa zamanda dediğimiz gibi Windows 9 yolda ...

Unutmadan söyleyeyim bilgisayar firmalarından da çok büyük baskı yediği kesin Microsoft'un çünkü Windows 8 OLMAMIŞ ...

Midenizin bulanmasından birde sizin donanımda stabil olmaması dışında ne sorun yaşadınız?

Saymakla bitmez

Kilitle en çok kullandığım özellik ama piyasada yok ...

Gelişti mi geriledi mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.