Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RafiQ_Shia

arkadaşlar ilk beta yarın çıkıcak ya bende kurmak istiyorum ve sürekli win8 çıkana kadar onu kullanmak istiyorum tavsiye eder misiniz ?

Bende windows 8 tam sürüm yani rc çıkana kadar tüketici önizleme sürümünü kullanıcam senin gibi.Pek sorun olacağını düşünmüyorum
  • takip...
    ilk kez bir windows sürümü için ben de meraklandım. kullanmakta olduğum hp touchsmarttaki dokunmatik performansını (kullanışlılığını), çift ekran kartı konusunda sıkıntı yaşatıp yaşatmayacağı, ve win 7 ye göre pil performansının ne durumda olacağı.
    bu sayede bundan sonraki geçmeyi düşündüğüm bilgisayar olacak olan asusun çıkarma ihtimali olduğu win 8li 3gli transformer modeli hakkında da kafamda birşeyle oluşacaktır.
    yalnız win 7 ile başlat logosunda aramayla program çalıştırmaya aşırı alışmıştım, win 8 de başlat görünmüyor. bakalım...
  • saat 24:00 dan sonra indirilebilir duruma geçecekmi acaba?
  • az kaldı beklemedeyim bir de sorum olacak bunu direk program kurar gibi mi kuracagız xp den beri format atmıyorumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: solid

saat 24:00 dan sonra indirilebilir duruma geçecekmi acaba?

Yarın TSİ 16:00 gibi indirmeye sunulacak.
  • Yarın microsoft, Mobile World Congress'de windows phoneları tanıtacak saat 14.00de (Türkiye saatiyle 16.00), ve microsoft serverlarına abanacağız Allahın izniyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannondale -- 29 Şubat 2012; 0:17:57 >
  • quote:

arkadaşlar ilk beta yarın çıkıcak ya bende kurmak istiyorum ve sürekli win8 çıkana kadar onu kullanmak istiyorum tavsiye eder misiniz ?

win7 de aynısını yaptım çok güzel oldu, yine olsa yine yaparım
  • sunun şunu artık
  • Beklemedeyiz
  • La ciksin da artik eksiksiz olsun ki biz de final cikana kadar kullanalim. Windows8 Dev. Pre.'de o pembe ekran sorunu olmasaydi kullanacaktim ama mecbur Windows7'ye donmek zorunda kaldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

quote:

win7 de aynısını yaptım çok güzel oldu, yine olsa yine yaparım

Windows Vista ve Windows 7 de aynısını yaptım bende , herhalde gene aynısı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomvenom -- 29 Şubat 2012; 10:16:41 >
  • Son 3 saat
  • flash bellek ile kurma programı var mı windows 7de olduğu gibi ?
  • Arkadaşlar hangi siteden indirmeye sunulucak verirmisiniz link
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chivalrous

Arkadaşlar hangi siteden indirmeye sunulucak verirmisiniz link

Saat 4'de link Microsoft tarafından verilecek bizde forumda paylaşacağız...

İşte geldi o Müthiş gün
  • son 1,5 saat
  • iki saat erken verse ölür sanki... pinti bill...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Şubat 2012; 14:49:16 >
  • C: yi boşalttım, idm'yi açtım, elimde çekirdek bekliyorum
  • çekirdek iyi fikir temin edeyim bende
  • beyler ben de beklemedeyim bir sorum olacak acaba bu dosayayı çekince normal program kurar gibi kurabilirmiyiz?Ve kurduktan sonra win7yi tamamen silebilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.