Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

beta dan ses seda yok mu hala?

Beta, 29 Şubat'ta Microsoft tarafından indirmeye sunulacak.

Betadan sonraki aşama final sürümmü olacak birde beta türkçe mi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

quote:

quote:

Betadan sonraki aşama final sürümmü olacak birde beta türkçe mi olacak

Betadan sonra daha çok aşama var.(pre-rc, rc-escrow, rc, pre-rtm, rtm-escrow, ... ) Belki Beta-2 bile çıkabilir. Belli olmaz. Ama beta Türkçe olmayacak büyük ihtimalle. RC sürümünden sonra türkçe dil paketi sızabilir

• quote:

quote:

Bilgi için teşekkür ederim. Şimdiye kadar bahsedilen mavi ekran vb. sıkıntılar giderilmiş mi olacak peki? Ay sonu format atmayı düşünüyorum. Win 8 kurmakla başıma iş mi almış olurum yoksa Win 7'ye göre daha performanslı çalışır sistem?

Not: Win 8'in Beta olmasından dolayı şüpheliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HCGUL

quote:

quote:

Bilgi için teşekkür ederim. Şimdiye kadar bahsedilen mavi ekran vb. sıkıntılar giderilmiş mi olacak peki? Ay sonu format atmayı düşünüyorum. Win 8 kurmakla başıma iş mi almış olurum yoksa Win 7'ye göre daha performanslı çalışır sistem?

Mavi ekran sorunu sistemden sisteme değişir. Fakat son duyumlarıma göre beta öncesi sürümler Windows 7 SP1'den daha performanslı çalışıyormuş. Deneyip göreceğiz.

Win8 daha beta aşamasında olduğu için ana sistem olarak kullanmamanızı öneririm.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HCGUL

quote:

quote:

Mavi ekran sorunu sistemden sisteme değişir. Fakat son duyumlarıma göre beta öncesi sürümler Windows 7 SP1'den daha performanslı çalışıyormuş. Deneyip göreceğiz.

Win8 daha beta aşamasında olduğu için ana sistem olarak kullanmamanızı öneririm.

İlgi ve hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim. Şimdilik Win7'ye devam edeyim o zaman. Beta çıktıktan sonra yorumlara bakar; ona göre hareket ederiz. :)

• Acemilik zor iş zor aman sadece anlayanlar kalkışsınlar bu işlere benden demesi. 2-3 gün önce bir sorunum vardı internetten araştırmalar sonucu çözdüm şükür.Ben win7 kullanıyodum bunu da bilgisayardan setupıyla yükledim ben şimdi memnun kalmadım kaldırmak istiyorum fakat bunu kaldırmak için illa format mı gerekiyoe yoksa deneme sürümü zaten üzerine de kurdum bi yerlerden kaldırılabiliyor mu eğer formatsa tek çözüm xp kurmak istiyorum bilgisayara d bölümünde dosyalarım var onlara dokunmadan harddiski 2 ye bölüp diğer yere kurabilirim değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neferizm

Acemilik zor iş zor aman sadece anlayanlar kalkışsınlar bu işlere benden demesi. 2-3 gün önce bir sorunum vardı internetten araştırmalar sonucu çözdüm şükür.Ben win7 kullanıyodum bunu da bilgisayardan setupıyla yükledim ben şimdi memnun kalmadım kaldırmak istiyorum fakat bunu kaldırmak için illa format mı gerekiyoe yoksa deneme sürümü zaten üzerine de kurdum bi yerlerden kaldırılabiliyor mu eğer formatsa tek çözüm xp kurmak istiyorum bilgisayara d bölümünde dosyalarım var onlara dokunmadan harddiski 2 ye bölüp diğer yere kurabilirim değil mi ?

sen bilen birisine git. , dosyalarının yedeğini alsın öyle kurulum yapsın. çok önemliyse dosyaların.

kaş yapayım derken göz çıkarma, bilmiyorsan bölümleme vs sonucu datalarını kaybedebilirsin.

• Bende de sürekli ekran pembeleşiyor sonra yanıp sönüyor aynı şey 2 - 3 kere olduktan sonra ekran kartından bsod veriyordu. Hakikaten çok eksiği var ama güzel baya açılış hızı filân. Dayanamadım Win7'ye geçtim sonra.
  • Windows 8 109 dil desteği ile indirilebilir durumda olacak..!

Sanırım beta ile türkçe dile kavuşabiliriz izlenimine kapıldım

Kaynak:http://windows8beta.com/2012/02/windows-8-to-support-109-languages-14-more-from-windows-7

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solid -- 24 Şubat 2012; 12:17:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: solid

Windows 8 109 dil desteği ile indirilebilir durumda olacak..!

Sanırım beta ile türkçe dile kavuşabiliriz izlenimine kapıldım

Kaynak:http://windows8beta.com/2012/02/windows-8-to-support-109-languages-14-more-from-windows-7

Süper oldu bu süper Windows 7 gibi arada sırada bazı İngilizce kaçar herhâlde

Pakistanca, Kürtçe, Belarusça gibi diller küçük LIP diller olduktan sonra Türkçe de olur herhâlde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 25 Şubat 2012; 20:46:50 >

• RC sürümüne kadar dil desteği geleceğini zannetmiyorum ama Microsoft bu belli olmaz sağı solu.
  • Bişey sormak istiyorum.

Benim notebook'taki disk bölümleri;

> Recovery Os (f4) ile girilen
    > C
    > D (Recovery dosyaları burada)

Şimdi ben recovery(f4) ile backup alsam, C'yi silip win 8 kurup denesem, tekrar f4 ile D sürücüsündeki backup'ı C'ye kurabilir miyim?
    Böylece uğraşmamış olurum?
  • beta ay sonu çıkmıyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

beta ay sonu çıkmıyor muydu?

Consumer Preview yani beta 29 Subatta..
  • Beta (Consumer Preview, 8250) sürümündeki bazı değişiklikler internete sızmış durumda.

yeni c sürücüsü ikonu:

Yeni beta wallpaper:

Diğer değişiklikler:

- Charm Bar'daki windows logosu yeni logo ile değişmiş, tema renklerine göre windows logosu renk değiştiriyor.
    - Win8'e özel bing sayfası:http://www.bing.com/?win8start=1
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• saat 24:00 dan sonra hemen indirmeye sunulacak mı acaba?
  • quote:

saat 24:00 dan sonra hemen indirmeye sunulacak mı acaba?

Arada saat farkı var. Türkiye saati ile 16:00'da indirebileceğiz büyük ihtimalle.
  • o zaman şu an 20 saat var
  • Çok sabırsızlandım :D nasıl birşey olacak acabaa çıktığı an kurucam :D
  • arkadaşlar ilk beta yarın çıkıcak ya bende kurmak istiyorum ve sürekli win8 çıkana kadar onu kullanmak istiyorum tavsiye eder misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.