Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende hevesle 64 bit indirip denemek istedim fakat kurulumda hata ile karşılaştım.

Tam tamına format sonrası, dosyaları kopyalamaya başlar başlamaz %2 / 3 de hata alıyorum. Birde ağlayan surat yapması cabası :)

Hata şu: NTFS file Error

:D

Filri olan varmı ? Hardiskimden şüphelenmeye başladım.
  • ACPI Support
    Your PC does not support ACPI. Contact your PC manufacturer or retailer to see if an upgrade is available.

hatası veriyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Not: Dosyaları D: sürücüsene kopyalayıp öyle yüklemeye çalıştım.
    Bilgisayarım samsung NP-N150 Plus

yardımcı olursanız sevinirim
  • İşletim sistemi son günlerde iyice kafayı yedi. Anlamadığım bir sebepten dolayı sürekli mavi ekran veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

İşletim sistemi son günlerde iyice kafayı yedi. Anlamadığım bir sebepten dolayı sürekli mavi ekran veriyor.

format ardindan win7 kur acayip rahatlicaksin bendede oldu aynisi sürekli üzgün surat çıkıyo bide :D cok güzel yapmislar ama cok eksigi var win7 kullanıp betayi beklemek düşer bize bundan sonra
  • Bir deneyelim
  • Ben de Windows 8'i VirtualBox aracılığıyla yükledim... Tablet bilgisayarlar esas alınarak tasarlanmış. Fakat ben beğendim!
  • Windows 8 Beta sürümü Şubat ayında halka açılabilir.
  • videoyu izledim orda live hesabıyla giriliyor demiş kullanan sürekli bir internet mi gerekli yoksa offline hesapda varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy-Ghost

videoyu izledim orda live hesabıyla giriliyor demiş kullanan sürekli bir internet mi gerekli yoksa offline hesapda varmı

Offline hesap da mevcut.

_____
    Bu arada windows 8'in ileriki versiyonlarında immersive uygulamalar şu şekilde kapatılacak:

• nvidia, driver desteği sağladığı zaman indircem. ayrıca yazı ve ekran görüntüleri için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 4 Aralık 2011; 16:21:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

Windows 8 Beta sürümü Şubat ayında halka açılabilir.

sanırım insanlar windows 7 den memnun olduğu için win7 çıktığı zamanki kadar ilgi yok buna

sonuçta o zamanlar xp nin 64bit kullanışlı olmaması ve 4gb rami düzgün kullanamaması gibi sebeplerden win7 çok ilgi çekmişti... win8 ise win 7 vol2 gibi duruyor daha çok pc açısından
    dokunmatik ekranlı cihazlar için gibi sanki...

en son çıkan sürümü nedir... daha önceki indirmeyi yarıda kesmek zorunda kaldım... henüz deneyemedim... win7 den farkı nedir bi ??? görmeye değer mi

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

sanırım insanlar windows 7 den memnun olduğu için win7 çıktığı zamanki kadar ilgi yok buna

sonuçta o zamanlar xp nin 64bit kullanışlı olmaması ve 4gb rami düzgün kullanamaması gibi sebeplerden win7 çok ilgi çekmişti... win8 ise win 7 vol2 gibi duruyor daha çok pc açısından

en son çıkan sürümü nedir... daha önceki indirmeyi yarıda kesmek zorunda kaldım... henüz deneyemedim... win7 den farkı nedir bi ??? görmeye değer mi

Evet biraz öyle. Developer Preview sürümünden başka bir sürüm yok internette. Betayı beklemeni öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Evet biraz öyle. Developer Preview sürümünden başka bir sürüm yok internette. Betayı beklemeni öneririm.

Teşekkürler

bekliyim ben ... hem ara tatilde rahat olur kur sil kur sil... win7 nin her sürümünü kaçar kere kurmuşumdur

• arkadaslar ben dun windows developer preview surumunu yukledim. harddiskim tek parca ve vistanin uzerine kuruldu, haliyle eski isletim sistemini kullanamiorum fakat belgelerime windows.old sekmesinden ulasabiliyorum. Oncelikle vistayi pek sevmiyordum cunku stabil caalismiyor 4-5 ayda bir formatlamak zorunda kaliyordum. Ben bu final surumune kadar olan asamalari pek bilmiyorum fakat su anki w8 vistadan kat ve kat daha iyi bana gore onun icin bunu kullanmak istiyorum. w8 final surumune yukselene kadar benim su anki sistem update ile kendini guncellicekmi yoksa her surum yenilemede bende vistaya donup tekrar w8e mi yukseltmem lazim? bu benim icin cok onemli cunku vaio laptoplar sadece kendi backup cdleri ile formati kabul ediyor yani direkt w8i veya vistayi sifirdan yukleyemiyorum..bir de ben su an developer preview kullandigim icin final surumu almak istersem herhangi bir fiyat indirimi vs oluyor mu?
  • ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdurlu -- 1 Aralık 2015; 14:38:33 >
  • Beta ne zaman gelir kesin tarih varmı boşu boşuna indirip dvdyi mahvetmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Beta ne zaman gelir kesin tarih varmı boşu boşuna indirip dvdyi mahvetmiyim

Tahmini Ocak sonu yada Şubat ayında gelir.
  • Win 8 Dev. Pre. kullanisli gozukuyor. Tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Beta ne zaman gelir kesin tarih varmı boşu boşuna indirip dvdyi mahvetmiyim

USB den de olabilir.
  • Ben indirdim kurdum hoş güzel ama Özgür Ansiklopedi arkadaşımızın dediği gibi tabletler esas alınarak tasarlanmış ama güzel bir görünümü var tam sürümü çıktığında ilgi çekiceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.