Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Geschichte

Vay benim kocuma bak hele

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

DVD YE YAZIP BOOT TANMI KURUCAKSIN ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesin09

quote:

Vay benim kocuma bak hele

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

DVD YE YAZIP BOOT TANMI KURUCAKSIN ?

Evet aynen oyle diski de bolmustum zaten 100 GB

• yesssss %25 oldu hadi koçum hadi aslanım hadi w8im
  • d den biraz çalıp aklaşık 30 gb kadar sonrasında dual boot olarak kullanacaklar mesaj yazarsa seviniriz..adama bak hele 2.3mb/sn iniyor 25 dk yazıyor bende 1 saat var
  • türkçesi çıkmaz de mi

tam kaçıyordum, çıktı linkler... birazını indirdim, durdurdum. gece indiririm yine ben...

d ye atıp isodan çıkartıp setup ile kurabiliyor muyuz yoksa usb ye mi atalım arkadaşlar ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Şubat 2012; 16:47:37 >
  • Beyler linkim gocu tekrar indireyim derken baska bir yere tikladim boyle bir sey indirdi bakalim ne yapacak?

BANA DEGISIK BIR KEY VERDI LAN

Beyler bunun uzerinden indiriyor ne oldu anlamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 29 Şubat 2012; 16:49:56 >

• ben setup exe'den kurucam ama bi problem olur mu ? win7nin yerine kullanıcam direk c'yi komple silerek kurmak istiorum iso mu indirsem acaba?
  • kalan 50 dk ..:D..
  • Beyler 1.3 MB ile çekmesi gerekirken 150 KB ile çekiyor. Neden bu kadar yavaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamGod

Beyler 1.3 MB ile çekmesi gerekirken 150 KB ile çekiyor. Neden bu kadar yavaş?

Yuklenme fazla.
  • quote:

Beyler linkim gocu tekrar indireyim derken baska bir yere tikladim boyle bir sey indirdi bakalim ne yapacak?

BANA DEGISIK BIR KEY VERDI LAN

Beyler bunun uzerinden indiriyor ne oldu anlamadim

ben direkt iso indri dedim o sayfada... idm devam ediyor... hızını sınırladım... baktım o da 4 saat sürecek yine durdurdum... kararsız kaldım öyle...
    gerçi her halükarda geceyi bulacak kurmam...

bence o programı boşver iso indir

İSOOOOOOO

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 29 Şubat 2012; 16:52:28 >

• dvd-wr'ım bozuk yalnız flaştan yükleyemezsem kalırım öylece :S bunu flaştan yükleyebiliriz dimi?
  • ortlama 900kb ile çekiyor ki hızım 8 mbsye kadar olan tarifeden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brsclkr

dvd-wr'ım bozuk yalnız flaştan yükleyemezsem kalırım öylece :S bunu flaştan yükleyebiliriz dimi?

tabii ki.
    ben dev pre olanı yüklemiştim flashtan...
  • quote:

dvd-wr'ım bozuk yalnız flaştan yükleyemezsem kalırım öylece :S bunu flaştan yükleyebiliriz dimi?

Flashını bootlanabilir yapacaksın
  • quote:

ssitede verilen bilgiye göre linkteki usb download programını kullanarak flasha yazabilirsiniz sanırım..flashtan da boot edip format atabilirsiniz...

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool
  • ben yanlışlıkla almanca için key aldım... ingilizce için kabul eder ins.
  • 2 MB/sn ile çekiyorum, 20 dk sonra hazır iso, bakalım nasılmış windows 8.
  • Hadi kuran yokmu daha bi yorum alalım...
  • Arkadaşlar yerel D de arşivim var kurulumda disk biçimlendirme ayarları var dimi D nin silinmesini istemiyorum C deki windows 7 yi tamamen kaldırıp bunu kurcam
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.