Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

Arkadaşlar tüm driverları eksiksiz kurdum ama pc windows 7 den çok daha fazla ısınıyor sizce neden olabilir pc özellikleri şu şekilde
    i5 460m
    4gb 1066mhz
    gt425m gpu
    500gb 5400rpm hdd
    HM55 chipset
    ben laptopun sitesinden windows 7 64 bit driverılarını kurdum başarılı kurulmasına rağmen aşırı ısınıyor.İntel windows 8 için chipset driverı falan çıkarttımı
    birde bunun windows update merkezi falan yok mu ya?

Windows Update için

sağ alttan Settings ve Control Panele girebilirsin. windows update orada var...

ya da sağ altan yine More Pc Settings i seçersen orada da en altta var

saolasın

• realtek high definiton ses kartı sürücüsü kurulmuyor
    :(

windows 7 için olanı uyumluluk modunda çalıştırıyorum yine yok

asus f3jc kullanıyorum varsa bulan duyan bilen yardımcı olsun ses yüzünden döneceğim windows7'ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

realtek high definiton ses kartı sürücüsü kurulmuyor

asus f3jc kullanıyorum varsa bulan duyan bilen yardımcı olsun ses yüzünden döneceğim windows7'ye

Bende sorunsuz çalışıyor laptop un sitesinden yükledim seninde ses kartı ALC269 ise driver linki verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

USB flash disk veya HDD kurulum yapmak isterseniz NT6 hdd.yükleyici isimli küçük 1 yazılım var kullanımı oldukça basit

Sağol üstat, tam aradığım şeydi. kullandım, işimi gördüm… Yalnız ilk defa görüyorum bu programı, güvenilir birşey midir acep?
  • başlat ın olmayışına bir türlü alışamadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

başlat ın olmayışına bir türlü alışamadım..

basalt sorun değil de çalıştırı bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendezut

Arkadaşlar dayanamadım ve sormak istedim. Disk biçimlendirme ile ilgili sorunum şu. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

"Birimi taşınamaz dosyaların bulunduğu noktanın ötesinde küçültemezsiniz. İşlem tamamlandığında işlemle ilgili ayrıntılı bilgi için Uygulama günlüğündeki "defrag" olayına bakın.

Bu da resim:

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Biriniz de bana cevap verin lütfen ya. İçimde kaldı.

• quote:

quote:

Arkadaşlar dayanamadım ve sormak istedim. Disk biçimlendirme ile ilgili sorunum şu. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

"Birimi taşınamaz dosyaların bulunduğu noktanın ötesinde küçültemezsiniz. İşlem tamamlandığında işlemle ilgili ayrıntılı bilgi için Uygulama günlüğündeki "defrag" olayına bakın.

Bu da resim:

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

veriler hdd nin her yerine dağıldığı için ayıcak büyüklükte boşluk kalmamış.

disk birleştirme yap belki ayıracak yer çıkarır

• quote:

quote:

quote:

Bu da resim:

veriler hdd nin her yerine dağıldığı için ayıcak büyüklükte boşluk kalmamış.

disk birleştirme yap belki ayıracak yer çıkarır

PM attım.

• USB DEN KURULUM YAPMAK İSTEYENLER HEM WIN 7 HEM WIN 8 İÇİN GEÇERLİDİR ;

http://forum.donanimhaber.com/m_45892475/mpage_1/f_/key_//tm.htm#45893698
  • kurucam bırazxdan
  • Açılışta Live ID ile giriş yapmak istemiyorsanız normal hesaba çevirmek

Farenizi ekranın sağ alt kısmına getirdikten sonra farenizi aynı şekilde yukarıya kaydırıp charm bar'daki settings'e tıklayın.

More PC Settings'e tıklayın. Immersive Control Panel açılacaktır.

PC Settings altında "Users" e tıklayın.

Switch to a local account'a tıklayın. Bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

realtek high definiton ses kartı sürücüsü kurulmuyor

Bende sorunsuz çalışıyor laptop un sitesinden yükledim seninde ses kartı ALC269 ise driver linki verebilirim

ses yüklü gözüküyor
    ama çalan yok
    hoparlör takılı olsa da aynı notebook hoparlörü de aynı

sabahtan beri arıyorum bir sürü denedim yok usta olmuyor valla

ben pm alayım sizin driver'ı olmadı win7ye dönüyorum koydum zorrente

• Ne yaptıysam ekran kartının driverını adam akıllı kuramadım.
    MSI R6850 Cyclone ekran kartım. Ati'nin kendi sitesindeki driverı indirip kurdum fakat driver sorunsuz yüklenmiyor.
    Kurulum tamamlanınca rapora bakıyorum, birkaç bişeyi sorunsuz yüklemiş ama sorunlu olanlarda var. Hangi driverı kullanmamı önerirsizin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Mart 2012; 15:16:23 >
  • toshiba c660-202 fn tuşu çalışmıyor....
  • yaw kurarken location olarak default US kısmını değiştirmedim, eski formatlardan alışkanlık, sadece klayveyiy Turkish Q yapıp geçtim.

şimci Denetim Masasından dili TUR diye seçtim ama hava durumu 52 derece gösteriyor halen. bunu nasıl Celsiusa çeviririz

başka derdim kalmadı gibi de
  • windows daha çok sürüm çıkartır ama biz xp yi zor geçeriz bu pc ile
  • quote:

yaw kurarken location olarak default US kısmını değiştirmedim, eski formatlardan alışkanlık, sadece klayveyiy Turkish Q yapıp geçtim.

şimci Denetim Masasından dili TUR diye seçtim ama hava durumu 52 derece gösteriyor halen. bunu nasıl Celsiusa çeviririz

Weather app'tayken fareyi sağ alta getir, charm bar açılınca settings'e gir oradaki settings bölümünde celsius ayarı var.

• mesajım bulunsun..akşam detaylı bi okuyayım konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

yaw kurarken location olarak default US kısmını değiştirmedim, eski formatlardan alışkanlık, sadece klayveyiy Turkish Q yapıp geçtim.

Weather app'tayken fareyi sağ alta getir, charm bar açılınca settings'e gir oradaki settings bölümünde celsius ayarı var.

vay Allah razı olsun

şimdi driver falan kurmadım, aygıt yöneticisinde iki sorun vardı birini kendi güncelledi ama diğer SM BUS CONTROLLER otomatik güncellenemedi. win7 için olan çipset driver kursam mı kurmasam mı ?

bir de ssd için AHCI driver da görünmüyor, onu da mı kursam...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.