Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MFT dosyaları engel olduğu için hdd yi 17gb dan fazla bölemiyorum.

17gb yeterli midir kurup bir süre de kullanmak için
    yoksa mftleri taşımaya çalışayım mı...
  • Kesinlikle cok iyi olmus bu versiyonu bolese asil cikinca nolur merak ediourim. Tam bi macbook alma arifesindeyken 8 cikmasi cok iyi oldu
  • Windows 7'ye göre gözle görülür bir hız artışı var. Windows 7'nin yanına kurmama rağmen, boot ekranından W7 ve W8 seçimleri arasında seçim yapıp bastığım anda W8'in kilit ekranı geliyor, şifremi girip açıyorum. Ancak W7 için aynı şey geçerli değil, ciddi anlamda hızlanma olmuş.

Başlat'ın olmaması çok garip, büyük eksik bana göre, çook uzun yıllardır alıştığımız şeyden vazgeçmemiz gerekecek gibi, alışılır mı, bence alışılır.Umarım bir şekilde başlat butonu eklenmesi seçeneği sunarlar.

Metro bölümü biraz gıcık geldi bana ama değişik/hoş olmuş, özelleştirmeler sonrasında çok kullanışlı bir hale gelebilir.

Driver konusunda bir sıkıntı yok, tüm drivlerları tanıdı.

----

Bu arada tam olarak ne zaman çıkacağı hakkında bir tahmin/bilgi var mı acaba?
  • AMD Phenom II 3.7 Ghz 8mb Cache
    8gb ddr3 ram 1333 Mhz
    500 GB HD
    1GB Nvidia ekran kartı

Bu sistem benim sistemim win7'den daha hızlı çalışıyor w8

Bu arada insan win8 kullanırken kendini mobil işletim sistemi kullanıyormuş hissine sürüklüyor gayet eğlenceli tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 1 Mart 2012; 10:52:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Arkadaşlar pc'de Win7 x64 kurulu. Tek Hdd 250gb bölünme yok.
    Şimdi indirdiğim Win8'i kullandığım Win7'yi kaldırmadan nasıl kurabilirim?
    Açılışta Win7 ve Win8 diye sorsun.

Arkadaşlar şu konuda bi yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper
  • quote:

quote:

Buyur:http://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/323066-windows-7de-programsiz-harddisk-bolmek-resimli-anlatim.html

veya:http://www.rehberim.net/forum/resimli-program-anlatimlari-389/47119-windows-vista-formatsiz-disk-bolme.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi triposi -- 1 Mart 2012; 11:03:45 >

• quote:

quote:

Bendee cok ugrastim parcalaman lazim diskini sonra oraya kurabiliosun. Ama ben beceremedim win7 nin ustune kurdum direk. Hic Pisman olmazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

13 senedir pc kullanıyorum daha yeni windows 8 den haberim oluyor. En kısa zamanda bakayım

:) o da güzel kardeş :)
  • yeni kurulunca hızlı gibi gelir bakalım ilerde şişmesin de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makarov06

beyler sizde aida 64 ile cpuz çalışıyor mu?

Güncel
  • Sadece görüntüye bakılarak yapılan "Geleceğin vistası" tarzı yorumlar oldukça gülünç geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Sadece görüntüye bakılarak yapılan "Geleceğin vistası" tarzı yorumlar oldukça gülünç geliyor.

+ 1907

Vista bir hataydı iyi bir ders çıkarmışlar ya muhteşm olmuş muhteşem muhteşem

• BF3 deneyen var mı ? :)
  • quote:

quote:

beyler sizde aida 64 ile cpuz çalışıyor mu?

Güncel

Arkadaşlar şu programları birisi denesin ya programı açarken kitleniyo kalıyo mecburen power a uzun süre basarak kapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer'

BF3 deneyen var mı ? :)

evet çalışıyor
  • Sanal makineye kurmaya çalışıyorum, aşağıda ki hata mesajını alıyorum.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer'

BF3 deneyen var mı ? :)

Ben yukledimm gercektenn muhtesem calsio. Ekran kartiylada alakali tabiki ama cidden inanilmaz stanilbenimki :)) masaallah deyin valla nazar degdiricem. Cok begendim
  • hizi felan gayet guzel ama acilirken msn şifremi soruyo bilgisayarı tek ben kullanmiyorum yoksa sorun degilde simdi herkesle sifremi de paylasmak istemiyorum istememesini saglayabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

hizi felan gayet guzel ama acilirken msn şifremi soruyo bilgisayarı tek ben kullanmiyorum yoksa sorun degilde simdi herkesle sifremi de paylasmak istemiyorum istememesini saglayabilirmiyim ?

Evet bende bu sorunun cevabini ariyorum. Bastaki sifre sorma olayini kapatabiliomuyuz ? Kesfeden olursa haber versin. Bu arada log out yapmadan ugrasmadan kapatmak icin sag taraftaki acilan siyah seritte settings e basip shut down yapinca kapaniyor cihaz dirrek.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.