Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eozenir

bu işletim sistemi tutmaz. başlata bazıyoruz alışmışız önümüze bütün programlar kabak gibi çıkmasına bu masaüstü sürümü değilki resmen tablet pc için yapışmışç böle masaüstü sürümü falan olmaz. 1 saat sonra hemen sildim. windows 7 en harbi sistem şu ana kadar xp den sonra. çok kişide dünyadan bu sistemi tutmayacaklarına eminim. yeni bir vista faciası bekliyor microyu

+10000000
  • Arkadaşlar LG A510 laptopuma kuramadım
    cpuz ve aida 64 gibi programları açarken takılıyor işlemciyi okuma bölümüne kadar geldiği zaman nedense ve pc windows 7 den baya bi daha çok ısınıyor.
    Birde bu açılıştaki logo iğrenç olmuş windows live messenger kurdum ama şu metro daki msn i kapatamadım bir türlü tamamen tablet ağırlıklı bir sürüm olmuş tutmaz bu pc için hiç kimse alışamaz buna vista kadar iğrenç bir sürüm yapmışlar hiç özenilmemiş belli o salak metro arayüzü zorlaştırmaktan başka ne işey yarıyor pc kullanımında birisi söylesin bana
  • beyler sizde aida 64 ile cpuz çalışıyor mu?
  • tam versiyonu ne zaman cikacak?
  • bende kullamıourum yükledim sonunda. bence tek eksiği program desteği ve başlat menusu. onun dışında baya begendim
  • Şu saat itibari ile Win 8 Consumer Preview kurulumu bitti.Ben win7 muamelesi yapıyorum gerekli olan kısa yolları destop attım, Metro arayüzüne alışmak lazım İE10 oldukça hızlı gördüm ,task manager'den detaylı olarak sistemin durumu görülüyor.Başlat menüsün yokluğu ve özlemini hissetiriyor..

AMD Catalyst Windows 8 Consumer Preview Driver yeni sürücü yayınladı ,http://forum.donanimhaber.com/m_49927063/mpage_1/key_/tm.htm burdan ulaşabilirsiniz.
  • bundan sonraki sürüm ne zaman çıkar acaba
    beta 2 falan mı olur

sızma falan olursa paylaşalım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: K2Co3

güze yapmışlar ben de beğendim ama tam sürüm çıkmadan masaüstüme kurmayı düşünmüyorum. oyun performası hakkında bilgi verebilecek varmı ?

Developer versiyonunda mw3 bitirenler vardi forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomvenom -- 1 Mart 2012; 8:23:38 >
  • arkadaşlar ben usb'den win8i kuruyorum,yükleme bitiyor 10 saniye içinde yeniden başlanacak yazıyor, yeniden başlıyor ama boot ekranı gelmeden win7'ye giriş yapıyor.30gb'lık ayırdığım diskte win8 dosyaları var. Bir türlü yapamadım.yardımlarınızı bekliyorum.

c: windows 7
    d: windows 8 oldu.
  • fotograflardan anladıgım kadarıyla win7 geleceğin yeni xp si olacak. çünkü win 8 de başlat çubugunun olmaması gerçekten insanı çok şaşırtıyor ve şahsen hemen sogudum. Ancak yinede yeniliklere açık olmak gerekir. Bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.

1) Tam versiyonu yaz a doğru çıkar mı?
    2) Win 8 de bütün driver lar otomatik tanınıyor mu? (Bu çok önemli bir nokta. Xp de driver aramaktan bi hal olurduk)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 1 Mart 2012; 9:30:45 >
  • Arkadaşlar pc'de Win7 x64 kurulu. Tek Hdd 250gb bölünme yok.
    Şimdi indirdiğim Win8'i kullandığım Win7'yi kaldırmadan nasıl kurabilirim?
    Açılışta Win7 ve Win8 diye sorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

fotograflardan anladıgım kadarıyla win7 geleceğin yeni vistası olacak. çünkü win 8 de başlat çubugunun olmaması gerçekten insanı çok şaşırtıyor ve şahsen hemen sogudum. Ancak yinede yeniliklere açık olmak gerekir. Bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.

2) Win 8 de bütün driver lar otomatik tanınıyor mu? (Bu çok önemli bir nokta. Xp de driver aramaktan bi hal olurduk)

Developer previewde ben de cok sogumustum ama sonunda insan alisiyor. Ekran karti driverini, butun driverleri kendi buldu. Windows 7 yaziciyi bulamamisti: onu da buldu.

• ciddii anlamda ssd li cihazımda alet 5 sn de başlıo. ie performansı çok iyi. ne kadar chrome da kullansam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ciddii anlamda ssd li cihazımda alet 5 sn de başlıo. ie performansı çok iyi. ne kadar chrome da kullansam

Sizin sisteme göre değerlendirme yaparsak windows 7'den hızlı mı açılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

quote:

fotograflardan anladıgım kadarıyla win7 geleceğin yeni vistası olacak. çünkü win 8 de başlat çubugunun olmaması gerçekten insanı çok şaşırtıyor ve şahsen hemen sogudum. Ancak yinede yeniliklere açık olmak gerekir. Bazı sorularım olacak cevaplarsanız sevinirim.

Developer previewde ben de cok sogumustum ama sonunda insan alisiyor. Ekran karti driverini, butun driverleri kendi buldu. Windows 7 yaziciyi bulamamisti: onu da buldu.

driver olayı müthiş olmuş o zaman görev yöneticisinin boştaki görüntüsünü biri ss koysa çok makbule geçer. bakalım svchost.exe ler kaç mb yiyor kaç tane svchost.exe var. SS alırsak sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ciddii anlamda ssd li cihazımda alet 5 sn de başlıo. ie performansı çok iyi. ne kadar chrome da kullansam

Sizin sisteme göre değerlendirme yaparsak windows 7'den hızlı mı açılıyor?

kesinliklee çok çok hızlı açılıyor. Yani o kadar bariz bi fark varki. bi kaç yoruma bakmıştım daha önce burdan. yavaş filan olur mu diye korktum ama muhteşem. Kesinlikle win7 ye geçmem artık. şuanda herhangi bi uyum problemide yaşamadım. win7 de 64 bit indirdiğim herşeyi çalıştırıo. bu arada makine acer 3820tg
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

quote:

driver olayı müthiş olmuş o zaman görev yöneticisinin boştaki görüntüsünü biri ss koysa çok makbule geçer. bakalım svchost.exe ler kaç mb yiyor kaç tane svchost.exe var. SS alırsak sevinirim :)

IE acik.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

• Bir sey dikkatimi cekti. Sanirim kucuk resimlerde yazi ortada.

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |
  • yorumlar olumlu ındırıp deneyecegım
  • Arkadaşlar Benim Laptoba Kurdum Ekran Kartım Dandik İntelin Ekran Kardı Dedim Bir Oyun Deneyeyim Ve Yükledim FM 2012 yi Tek Bir Şey Söylücem MUH TE ŞEM Resmen Oyuncuların Attığı Adımları Sayıyorsunuz Takılma Donma Sıfır Renkler Canlılık Saydamlık Süper
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.