Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K2Co3

biraz uzunmuş ama bi bak istersen... eski sürümlerde çalışıyormuş ama cp de bilemem...

http://www.mydigitallife.info/how-to-remove-windows-8-desktop-watermark-hash-and-microsoft-confidential-text/

teşekkürler

yöntem çalışırsa söyle de ben de silerim... hiç sevmem o yazıyı

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

biraz uzunmuş ama bi bak istersen... eski sürümlerde çalışıyormuş ama cp de bilemem...

http://www.mydigitallife.info/how-to-remove-windows-8-desktop-watermark-hash-and-microsoft-confidential-text/

teşekkürler

yöntem çalışırsa söyle de ben de silerim... hiç sevmem o yazıyı

ekran kartı driver ını halledersem denicem.. yoksa tekrar win7 dönerim netbook ta

• quote:

Orijinalden alıntı: XPPROF

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Windows8ConsumerPreviewDrivers.aspx
    Amd yeni driver çıktı.

gerekiyor mu peki ?
  • diyorum, 7 dakkada kuruldu windows...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XPPROF

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/Windows8ConsumerPreviewDrivers.aspx
    Amd yeni driver çıktı.

gerekiyor mu peki ?

Bende windows 8 yüklü değil ama yeni driver windows la kurulu gelen driverden çok daha iyi olur.

• 1024*768 istiyor illaki çözünürlük netbook un 1024*600 da bir çözümü varmıdır app leri kullanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

diyorum, 7 dakkada kuruldu windows...

usb ile mi hdd den mi kurdunuz Pirim
  • quote:

1024*768 istiyor illaki çözünürlük netbook un 1024*600 da bir çözümü varmıdır app leri kullanamadım

netbookun win7 driver ı var mı ? indirip denedin mi ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pir

diyorum, 7 dakkada kuruldu windows...

usb ile mi hdd den mi kurdunuz Pirim

USB dikten kurdum...
  • quote:

quote:

1024*768 istiyor illaki çözünürlük netbook un 1024*600 da bir çözümü varmıdır app leri kullanamadım

netbookun win7 driver ı var mı ? indirip denedin mi ?

win7 kurdum driver tanıdı ama 1024*600 da kalıyor çözüm buldum yabancı forumdan onu deneyecem
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

çözünürlük sorunu olursa
    regedit e girip arama kısmına Display1_DownScalingSupported yazıp 0 olan değeri 1 yapın yeniden başlatın çözünürlük kısmından tekrar ayarlayarak düzeltebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EDYGL -- 29 Şubat 2012; 23:18:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

Üst taraf paint terk olmuş.

İyiydi bu
  • Windows 7'den daha hızlı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ayrıca açılış süresi SSD disk ile 6 saniye sürüyo...
  • bu işletim sistemi tutmaz. başlata bazıyoruz alışmışız önümüze bütün programlar kabak gibi çıkmasına bu masaüstü sürümü değilki resmen tablet pc için yapışmışç böle masaüstü sürümü falan olmaz. 1 saat sonra hemen sildim. windows 7 en harbi sistem şu ana kadar xp den sonra. çok kişide dünyadan bu sistemi tutmayacaklarına eminim. yeni bir vista faciası bekliyor microyu
  • netbook umda win7 den daha hızlı olduğu kesin..

şuanlık tek sorun bana göre 10" netbooklarda çözürlüğün 1024*600 kalanlarda app ler çalışmıyor birkaç ayar ile düzeltiliyor ama can sıkıcı bir durum yinede. ama tam sürümde başarılı olacağı kesin. tam sürüm çıkana kadar netbookta ısınma turlarına devam..
  • 8mbit internet gitti... dükkana gidip modem de resetleyemem şimdi gece gece... 1mbit netle de kalanı 6 saat sürer diyor...

ben bu gece kuramam, yarına kaldı benim win8...

iyi geceler win8
  • Ben alıştım çoktan kendisine eseti de kurdum miss gibi
  • güze yapmışlar ben de beğendim ama tam sürüm çıkmadan masaüstüme kurmayı düşünmüyorum. oyun performası hakkında bilgi verebilecek varmı ?
  • Windows 8 de oturumları nereden kapatıyoruz messaging de oturum açtım, hotmail adresimle, nereden kapatılır bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..
  • - utorrent 64 bit sürümü çalışmıyor 32 biti çalışıyor.
    - Kaspersky 2012 çalışmıyor
    - 3dmark 2011 Çalışmıyor
    - gpuz programı opencl , physhx gibi gpu özelliklerini göremiyor
    - cfosspeed sürücü kuramıyor 64 bit.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.