Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • programlarda sıkıntı yok.... bazı gıcık driverları kuramadı..

kızıl ötesi alıcı, parmak izi okuyucu, kart okuyucu gibi...
  • Kurup baktım hoşuma gitmedi, masaüstü ubuntu unity benzeri ve çok gıcık.
    Bir daha baktım, ubuntu unity den daha gıcık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tan -- 29 Şubat 2012; 21:32:09 >
  • link verirmisiniz bulmadım da
  • SSD ile kullanan var mı? Açılma süresinde herhangi bir değişme var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

virtual boxla yüklemeye calısıyorum ama hata veriyo...anlamadım...flaslamakmı lazım yoksa ?

aynen bende denemedim sanal kuruluma izin vermedi flash disk bott gibi bi hata veriyo pek anlamadım..
  • Beyler benim merake ettiğim bu sürümde güncelleme merkezi varmı? Yani bu sürümden sonra tekrar yüklemeden RC'ye kadar yolumuz var mı?

Bu arada anladığım kadarıyla nihai sürümde bu maps uygulamalarını falan kaldırırlar heralde bence masaüstü bilgisayar içni gereksiz.
  • SSD ile baya hızlı açılıyor daha süre ölçmedim.
  • kart okuyucu parmak izi ve kızıl ötesi alıcı driverlarını Windows 7 driverları ile kurudum. şuanda çalışmayan hiç bir bileşen yok eksik driver yok..

yalnız açılış ekranında parmak izi ile girişe iizn vermiyor. tanımlamasını yapıyor ama girişe izin vermiyor..umarım digitapersonapersonal buna bi çözüm bulur..:S
  • win7 den daha çok beğenen var mı ?

bu arada amd ekran kartı sürücüsü yayınlamış ama dev pre için... indirmeye gerek var mı bunun için ?
  • @tan

Link için teşekkürler.
  • USB flash disk veya HDD kurulum yapmak isterseniz NT6 hdd.yükleyici isimli küçük 1 yazılım var kullanımı oldukça basit
  • kurdum kurmasına da bilgisayarı nasıl kapatiyoruz bir de denetim masasına nerden gidebilirim mause hızını arttırmak istiyorumda :)

edit: usb den kurmustum nasıl eski haline dondurebilirim dosyaları silsem yeter mi usb den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 29 Şubat 2012; 21:41:44 >
  • tr dil nasıl yapabiliriz.
  • Sanal kurdum 2 saat kurcaladım gördüklerim:

- Start butonu yok, metro arayüzü var falan ama sistem içeriği win7 hatta vistadan alışageldiğimiz düzende

- Start ve çalıştırın olmayışı bayağı zorladı açıkçası alışmak uzun sürebilir

- Usb wireless kartımı ve gamepadi tanımadı(win7, linux'de sorun yok)

- Internet explorer güzel görünüyor ama 2 saatte 3 kez çöktü

- Boşta ram kullanımı 800mb civarında, işlemci kullanımı gayet tatminkar

- Fare ile arayüzü kullanmak sıkıntılı olabiliyor illa dokunmatikmiş hissi var

- Host ve dosya izinlerini değiştirirken reset attı nedenini anlayamadım

- Açıkçası içi boş birsürü apps var. live entegrasyonu saçma olmuş herbir nane için internet bağlantısı istiyor.

- Kopyalama-taşıma-sistem açılış hızı hızı win7'den daha iyi (7 saniyede açılış - ssd)

- Kişiselleştirme, masaüstü ve arayüz seçenekleri inanılmaz efektif

Sonuç: Pc için değil de tabletler için çıkmış bir sistem gibi. Şahsen win7'ye devam edeceğim bir süre daha

• boot ekranı windows 7 ye benziyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

kurdum kurmasına da bilgisayarı nasıl kapatiyoruz bir de denetim masasına nerden gidebilirim mause hızını arttırmak istiyorumda :)

edit: usb den kurmustum nasıl eski haline dondurebilirim dosyaları silsem yeter mi usb den

Format atın belleğinize o yeter.
  • Ben de yükledim sonunda. Günlük kullanım için değil de deneme için olmuş. Ama yine de isteyenler günlük olarak kullanabilirler, sıkıntı yaratmaz gibi.
  • hp touchsmart ile bi kurdum. genel olarak memnunum. win7 den farkı yok pek. ona ek olarak sadece bir de metro arayuzu eklenmiş ama dilerseniz desktop uygulaması ile sanki win 7 gibi kullanıyorsunuz. bu da hem tablet hem laptoplar için aynı işletim sistemini nasıl uygulayacaklar sorularıma yanıt olmuş. ubutnudaki gibi log out yapmaya gerek kalmıyor.
    hp tm2 de hibrit kartlarımı desteklemedi, driver da kurdum hata vermedi ama kart geçişi bir türlü gerçekleşmedi. bi daha deneyecem.
    win 7 de çalışan driver ve programlardan ne denedimse hata veren çıkmadı, tek hatayı avira da aldım =)
    aynı daemon toolsa aynı avira win 7 de sorun çıkarmazken, win8 de virus olarak algıladı.
    en sevindiğim şey adobe readerın çöpe gitmedi oldu. dahili pdf okuyucu çok güzel olmuş.
    bilgisayarı kapatmak için önce log out olup sonra kapatma işini begenmedim. log out olunan yerde keşke direkt kapama ve yeniden başlatma kısımları da olsa idi.

en garipsediğim şey win 7 nin yanına kurdum kendi booloaderını kuruyor. ama bu bootloader gordugum en garip boot loader. zira bootlader bi 10 saniye sonra işletim sistemi seçim ekranına geliyor, win 8e girerseniz sorun yok sanki işletim sistemini işletim sistemi yukleme ekranından once yukluyor o surede. ama eger ki diğer işletim sistemini sececeksiniz o zaman yeniden başlatıyor pc yi ve diğer sistemi yeniden yukleme yaparak açmaya başlıyor. bu ilginç geldi. window ve linux bir arada sistemlerde nası bi uyum gostercekler merak etmedim değil.

garipsediğim bir diğer şey de kodek paketinin tüm kodeklerini ayrı ayrı uygulama gibi metro arayuzune kısayol olarak atadı. masaustu kodek doldu =)
    baska şeyler de deneyecektim ama 10 gb alana kurmustum alan kalmadı. yeniden kurcam şimdi...

• 8i yüklersem tahmini ne kadar zaman kullanabilirim yani ücret ödemeden.
    Yüklersem şu an yüklü olan win7yi kaldırmam gerekir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.