Şimdi Ara

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | | (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.480
Cevap
22
Favori
236.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bayağı güzel olmuş o zaman başlat menüsü tuşundan kurtulduk

indirim bitti ben kuruluma geçiyorum ben de birşeyler paylaşırımişim bitince

core 2 duo 1.83ghz
    4gb ram ama chipset limitinden dolayı 2.8gb 667 ram
    go 7300 gpu

bakalım bu özellikli notebook ile nasıl olacak

hadi bana kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 29 Şubat 2012; 19:39:35 >
  • Resimleri eklerken S image kullanın lütfen.
  • Bir kaç ss de benden...

Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |
     Windows 8 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) | Güncellendi - Windows 8 Release Preview Çıktı | |

• virtual boxla yüklemeye calısıyorum ama hata veriyo...anlamadım...flaslamakmı lazım yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrykn

quote:

Orijinalden alıntı: wildnesss

hay ben böyle metronun.. dev prew de aynı sorunla karşılaşmıştım çözümünü aramadım gerçide.. bu metro dan açtığımız uygulamaların kapama tuşu yokmu be? alt f4 mü kullanacaz illa??

"Uygulamaları kapatmanıza gerek yok, zira kaynak kullanmıyorlar."

Kısayol olarak kalıyor herhalde uygulamalar

iyide nası çıkıyoz uygulamadan??
  • Uygulamalardan çıkılmassa kaynakları sömürüyor nasıl kapatılacağını öğrenmek lazım geliyor..

başlatta bulunan uygulamaların güncelleme sayfası

Windows storedaki oyunlar..:D

Başlattaki messaging uygulmasını facebook hesabına bağlanmış hali sayfa aşağı değil sağa doğru kayıyor..

başlattaki uygulamalara sağtıkladığımızda açılan menüden yönetiyoruz..:D

isterseni uygulamaları ekranın sağına yada soluna koyarak masa üstünden işlmemlerini gerçekleştirebilirsiniz buna büyük ekran laızm ama..:D

son olarak Windows storedan bi görüntü daha..

• Gayet guzel bir isletim sistemi.
    WinSAT artik 9.9 uzerinden degerlendiriyor beyler.
    Yalniz gene 5.9 aldim

• yüklerdimde uğraşamam şimdi hem driver vs falan daniel_k çıkarır umarım .
  • maps uygulamasından bir görüntü...

weather uygulamasında World weathera girdiğinizde o anki merekzler sıra ile 3er 5 şer gözüküyor..

buda benim ilçenin hava durumu..

işletim sistemi güzel alışmak lazım...

birde uygulamaları kapatmak için başlata girin sol alt kısımda biraz bekleyin ve sol tarafta kenarlarda ufak kutular göreceksiniz uygulamaları buralardan kapatabilrisiniz...

• Güzele benziyor , bende yükleyeceğim birazdan :)
  • Ya benim mahallenin hava durumunu veriyor.
    Benim gibi developera alisanlar zorluk cekmeyecektir.
    Oha PDF Reader da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2boas -- 29 Şubat 2012; 20:24:20 >
  • Nereden indiriyoruz beyler, ilk mesajdaki linkler pert

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 29 Şubat 2012; 20:29:04 >
  • bende yeni indirdim ben simdi windows 7 ninde kalmasını istiyorum bilgisayar acilirken w7 mi w8 mi acalim diye sorun istiyorum bunu nasil yapabilirim 32 gb lik usb bellek var elimde

edit: usb device tool u indirdim ordan seçtim yonlendirdi beni yanliz tam okumadim biseyler dedi suan usb yi bootable yapiyo sakata felan gelmeyeyim bellek babamın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsewiir -- 29 Şubat 2012; 20:38:35 >
  • Ya abi ben bu diski biçimlendiremedim.Garip bir hata veriyor. Çözebilirim diyen olursa bakarım tekrar. O yüzden W7 ve W8'i yan yana kuramıyorum. Bu sürüm W7'yi silmeye değer mi ? Bu arada bunu düşünmemin tek sebebi lanet W7'nin aşırı yavaşlaması. Videolarda takılır oldu. Bilgisayarımın özellikleri ise gerçekten iyi. i7 işlemci (4 çekirdek 6 giriş), 6 GB RAM ve HD6770m olarak özeteleyebilirim. Sorum şu: Değer mi ?
  • doğru yodlasın devam et...

yalnız hard diskinden yeni bölüm oluştur min 30 gb kadar... bölümü oluşturunca pcyi usbden başlat ve kurulumu yap....kurulum bitince sana soracak hangisinden başlasın diye....;).. sistem otomatik olaraktan dual boota izin veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

doğru yodlasın devam et...

yalnız hard diskinden yeni bölüm oluştur min 30 gb kadar... bölümü oluşturunca pcyi usbden başlat ve kurulumu yap....kurulum bitince sana soracak hangisinden başlasın diye....;).. sistem otomatik olaraktan dual boota izin veriyor..

d de yer var suan d ye de kurabilirim sanirim eger olmazsa c de de yer acayim bir de pc yi usb den nasıl başlatabilirim daha once boyle bisey yapmadimda
  • Arkadaşlar dayanamadım ve sormak istedim. Disk biçimlendirme ile ilgili sorunum şu. Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

"Birimi taşınamaz dosyaların bulunduğu noktanın ötesinde küçültemezsiniz. İşlem tamamlandığında işlemle ilgili ayrıntılı bilgi için Uygulama günlüğündeki "defrag" olayına bakın.

Bu da resim:

• quote:

Orijinalden alıntı: FireBolT

quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

doğru yodlasın devam et...

d de yer var suan d ye de kurabilirim sanirim eger olmazsa c de de yer acayim bir de pc yi usb den nasıl başlatabilirim daha once boyle bisey yapmadimda

pc açılırken F2, DEL,F10 gibi tuşa basıp biosa girmen gerek... boot device bölümünden takılı olan USB yi ilk sıraya çıkar 2. sıradada Harddiskin olur. bu şekilde yaparsan ilk önce USB den başlatmış olursun...

• kurdum
    gerçekten garip bir işletim sistemi
    o metro arayüzü denilen şey saçma olmuş
    direk pc açıldığı gibi masaüstü yerine gelme imkanı gibi bir şey var mı

masaüstü çözünürlüğüm 1024x768 den yukarı çıkmıyor ses yok

yüklüyorum win7 için olanları bakalım ne olacak
  • indirip kurucam avira antivirüs yükleniyormu deneyen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.