Şimdi Ara

Windows 8 Ati driver sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
19.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hannibal

Şimdi sistem normal çalışıyor. Aygıt yöneticisinde iki ekran kartı da var. Win8 de yeniden puanlama yaptım değişiklik olmadı. Sanırım Intel ekran kartı kullanılıyor şu anda. Ati yazılımı hala yüklenmedi. Eskisine nazaran fan sesi azaldı.

Peki sizin ekran kartı modeliniz nedir benimki ATİ MOBILIYT HD 5650 VE HDMI çıkışı da çalışmıyor enteresandır. Tahminim o ki sizde de inteli kullanıyor ATIye geçmiyor HDMI çıkışınızı bir denemenizi tavsiye ederim ordan anlayabilirsiniz belkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikomadrid -- 11 Aralık 2012; 12:09:41 >
  • Bendeki de Ati HD 5470 HDMI çıkışı deneme imkanım yok malesef yakın zamanda. Büyük ihtimalle inteli kullanıyor. Çok gıcık bir durum. Bir sürü yöntem denedim ama hala çözemedim. Win8 de acaba ekran kartı değiştirme imkanı mı yok bilmiyorum. Sp1 e kadar beklemek mi gerekecek onu da bilmiyorum. Tekrar Win7 ye dönmek de istemiyorum. Bakalım, bekliyorum sadece.
  • ATI Mobility Radeon HD 5000 Series (Microsoft Corporation - WDDM v1.20)

Ekran Kartı Modelim Hp G62 Notebook

Bunun Cözümü Yokmudur Arkadaslar ..
  • ati rodeon hd 5650 youtube sorun yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratltd -- 28 Ocak 2013; 9:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratltd

ati rodeon hd 5650 youtube sorun yaşıyorum.

HP ve ATI bizi rezil etti mobilitiy rodeon hd 5650 değiştirilebilir grafik ekran kartımız var ama widows 8 driver yok galiba yapbilen varsa yardım etsin lütfen
  • hp'nin sitesine giriniz. sürücüler yüklemer gibi bir bölüm olacak oraya geçiniz
    arama motoruna hp pavilion dv6-3101et yazın. isterseniz kendi modelinizi de yazarsınız ekran kartınız ati mob. radeon 5650 hd ise eğer.

sonra sürücüler listesinden ati yi seçip indirin.indirdiğiniz paketi açın. bilgisayarım c: bölümünde swf... gibi bi klasöre açacak
    yükleme penceresi otomatik açılacak yüklemeyi iptal edin.

daha sonra bilgisayarım-yönet 'deki aygıt yöneticiinden ati nin üzerine sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir'i seçin

sürücü yazılımı için bilgisayarımı tarayı seçin

bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver 'i seçin

sağ alttan DİSKETİ VAR ' ı seçin

sonra ordan gözat diyeceksiniz.

gözatma penceresinden ati nin C: sürücüsünde açtığı klasörün içersinde packages > drivers > display > w7inf klasörünü seçin. info dosyası çıkacaktır. onu seçip tamam a basın
    UYARI: BENİM BİLGİSAYARIMIN EKRANI GİTTİ SEÇTİKTEN SONRA MUHTEMELEN SİZİN DE KARARACAK.
    PANİK YAPMAYIN. KAPATIP AÇTIM EKRAN GELDİ NORMAL BAŞLADI. DAHA SONRA ATİ'NİN SÜRÜCÜSÜNÜ KURACAKSINIZ C: DE AÇTIĞI KLASÖRÜN İÇERİSİNDEKİ SETUPTAN.. BEN NE OLUR NE OLMAZ DİYE UYUMLULUKTAN 7 Yİ SEÇİP TE KURDUM. İSTERSENİZ DİREK KURUN. DENEMEDİM DİREK AMA YUKARIDAKİ DEDİKLERİMİ YAPTIKTAN SONRA YAZILIMI KURACAKSINIZ.

• @megomegg arkadaşım hp pavilion dv6 3101et sahibiyim ben de dediklerini harfiyyen yaptım fakat ekran karardıktan sonra dediğin gibi kapattım açtım karaltı gitmedi sonra bi daha kapattım açtım gene gitmedi çıldırmak üzeyeyim allah aşkına yardım et. işin kötüsü ekran kara iken sistem nasıl geri yükleniyor onu da bilmiyorum lütfen acele cevap ver yardımlarını bekliyorum ya da bilen herhangi biri varsa onu yardımlarını
  • Güvenli modda pcyi açın ve ekran kartı driverini silin.
    Sonra güncel driverini indirin.
    Uğraşmayın uyumlulukla falan.

http://leshcatlabs.net/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=5

İndirin bunu, güncel w8 driver 5000 serisi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 22 Haziran 2013; 13:33:17 >
  • çok teşekkür ederim onur01651 ve GunslingeR085 fakat windows 8e güvenli modda defalarca girmeyi denediğim halde giremedim internetten araştırdım kimi açılırken f8e basın demiş kimi shift+f8 basın demiş fakat onlarca kez denedim hiçbiri olmadı nasıl açabilirim bilgisayarın ekranı karanlıkken güvenli modu lütfen yardım edin
  • Driver problemi bende de baş gösterdi arkadaşlar.
    Mavi ekran veriyor atimdag.sys gibi hata veriyor.
    En güncel driveri yüklüyorum yine de çözülmüyor.
    Ne yapacağım bilemedim.
    Packard Bell TJ 75
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.