arkadaşlar gördüğünüz gibi.sanırım bilgisayarımda bir virüs var ve bilgisayar dosyalarıyla oynuyor.başta age of empires gibi oyunları bozdu,önceden çalışan oyunlar çalışmamaya başladı silip geri yüklesemde farketmiyor.sonra google chrome yönetici izinsiz çalışmamaya başladı ondan sonra ise hiç açılmamaya başladı sadece sağ tıklayıp yeni pencere diyince açılıyordu.herneyse şimdide bilgisayarın kendi işletim sistemini bozmaya başladı birkaç gündür başlangıç yeri böyle ve birşeye tıkladığımda dosya gezgini yönetici ayrıcalıklarıyla çalışırken .... kullanılamaz yazıyor.2 çözüm var internette.1.si kurtarma ki tüm dosyalarım ve oyunlarım silinecek.herşeyi geçtim sadece oyunları yüklemem haftalarımı alır.onca fotoğraf falan filan cabası.2. çözüm ise combofix diyorlar ancak combofix windows 8.1 uyumlu değil bilgisayara ciddi zarar verebilir. asıl sorum şudur:bilgisayardaki dosyaları kaybetmeden bilgisayarı nasıl kurtarabilirim bu beladan onlarca virüs koruma programı hala birşey bulamadı defalarca full tarama yapsamda.YARDIM LÜTFEEN