Şimdi Ara

Windows 8'de Net Framework 3.5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
24.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kahretsın,autocad yuklemesı ıcın de .net3.5 ıstiyor Su sorun olmasaydı wın 8 hakkaten cok hosuma gıtmıstı,bır kac gune.net3.5'e bır cozum bulamazsam malesef tekrar wındows 7 ye gecmek zorunda kalacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan_gir

Kahretsın,autocad yuklemesı ıcın de .net3.5 ıstiyor Su sorun olmasaydı wın 8 hakkaten cok hosuma gıtmıstı,bır kac gune.net3.5'e bır cozum bulamazsam malesef tekrar wındows 7 ye gecmek zorunda kalacagım

O kodu yazmadan önce cmd yi yönetici olarak çalıştır problem ondan gibi görünüyor yada cdnin sürücü harfini yanlış yazıyorsundur boşluklara da dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: qdry

quote:

Orijinalden alıntı: cihan_gir

Kahretsın,autocad yuklemesı ıcın de .net3.5 ıstiyor Su sorun olmasaydı wın 8 hakkaten cok hosuma gıtmıstı,bır kac gune.net3.5'e bır cozum bulamazsam malesef tekrar wındows 7 ye gecmek zorunda kalacagım

O kodu yazmadan önce cmd yi yönetici olarak çalıştır problem ondan gibi görünüyor yada cdnin sürücü harfini yanlış yazıyorsundur boşluklara da dikkat et

O kadar fazla zamanımı caldı ki bu sorun;bir seyı atlamam su asamada mumkun degıl ve arastırmalarımda gordum ki(toplam otuz saat cıvarı nette surttum sırf bunun yuzunden!) wın 8 ve server 2012 de halen bu sorunu halledebilmis degiller developerlar.Mıcrosoft da cıkmıs dalga gecer gıbı cozum getırmeyen makaleler yayınlayıp koyuyor;madem bunu sorun olarak gordun farkettın nasıl duzeltılecegıyle mılletı ugrastırıp ınsanları codder yapacagına cıkart bır update ılıstır ıcıne yuklesın mıllet. O wındowsu satarken yazıyor musun uzerıne bak calısmazsa ben karısmam dıye!

Ne kadar kulaklarımı kapayıp dursam da artık daha yuksek bır sesle cagırıyor mac os benı ve bır sans verecegım artık,vermelıyım...

• İyi Günler Naçizane bende bir şeyler yazayım,birilerine faydam dokunursa ne mutlu.
    Windows 8'de bu problemi çözebilmek için bilgisayarınızı kurduğunuz Windows 8 medyasını bilgisayara takın.Yönetici olarak komut satırı açın ve aşağıdaki komutu yazın.

!!!! DİKKAT !!!! aşağıdaki komutta hedef sürücü E: olarak yazıyor sizinki hangisi ise doğru sürücü harfini düzeltip komutu öyle girin

Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:E:\sources\sxs /LimitAccess

komutunu çalıştırın, cmd de ;

Deployment Image Servicing and Management tool
    Version: 6.2.9200.16384

Image Version: 6.2.9200.16384

Enabling feature(s)
    [==========================100.0%==========================]
    The operation completed successfully.

mesajını görüyorsanız tebrikler. net 3.5' i offline olarak başarı ile yüklediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akıncı001 -- 23 Nisan 2013; 17:06:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akıncı001

İyi Günler Naçizane bende bir şeyler yazayım,birilerine faydam dokunursa ne mutlu.
    Windows 8'de bu problemi çözebilmek için bilgisayarınızı kurduğunuz Windows 8 medyasını bilgisayara takın.Yönetici olarak komut satırı açın ve aşağıdaki komutu yazın.

!!!! DİKKAT !!!! aşağıdaki komutta hedef sürücü E: olarak yazıyor sizinki hangisi ise doğru sürücü harfini düzeltip komutu öyle girin

Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:E:\sources\sxs /LimitAccess

komutunu çalıştırın, cmd de ;

Deployment Image Servicing and Management tool
    Version: 6.2.9200.16384

Image Version: 6.2.9200.16384

Enabling feature(s)
    [==========================100.0%==========================]
    The operation completed successfully.

mesajını görüyorsanız tebrikler. net 3.5' i offline olarak başarı ile yüklediniz.

süper süper süper
    sorunsuz yükledi

• Merhabalar sunduğunuz çözümler 32 bit için mi 64 bit W8 kullanıyorum sonuç negatif deneyen ve olumlu sonuç alan var mı?
  • Güncellemeleri otomatik olarak ayarlayın, sonra güncelleştir ve yeniden başlat diyin. Güncelleştirmeleri yükledikten sora tekrar deneyin bende de aynı hata vardı böyle çözdüm
  • ben windows 8 yukleme ıso mda sxs dosyası yok biri paylaşabilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: glaubig

Arkadaşım denedim ama olmadı bi bak bakalım hatam var mı?

Herşeyi eksiksiz yaptığım halde bu hatadan kaçamıyorum. Güncellemeye gelince oda olmuyo.
    http://imageshack.us/photo/my-images/196/qdlr.jpg/

Ne güncelleme yapabiliyorum ne windows özellilerini aç veya kapadan net framework3,5 e müdahale edebiliyorum. Elim kolum bağlanmış durumda...

• Denetim Masası -> Programlar ve Özellikler -> “Windows özelliklerini aç veya kapat” seçimlerini belirtin ve ardından “Microsoft .NET Framework 3.5.1 “onay kutusunu seçin. Eğer Yardımcı Ola Bıldıysem Ne Mutu Bana :d:d Kolay Glsın bide atkadaşlar net framework u tik ata bılmek ıcın yanındakı + işaretine tıllayın altta çıkan 2 dosyayıda ısretleyın öyle tik işareti geliyor hayde kolay oyunlarrr :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumercan -- 25 Ekim 2013; 18:42:12 >
  • Salvatore17 kullanıcısına yanıt
    slm kardeş aynı hatayı bende alıyordum ve denemedigim yol kalmamıştı ama sonunda hallettim bunu indir ve kur http://yadi.sk/d/UjDXqMfyBkShw net3.5 sorunun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinooo333 -- 28 Ekim 2013; 23:14:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinooo333

slm kardeş aynı hatayı bende alıyordum ve denemedigim yol kalmamıştı ama sonunda hallettim bunu indir ve kur http://yadi.sk/d/UjDXqMfyBkShw net3.5 sorunun çözülecektir.

İlgilendiğin için teşekkürler hocam. Sorunu hallettim. Güncelleme yapmaya korkuyodum pc açılmaz diye bunun uğruna ne olursa olsun dedim güncelledim bütün sorunlar çözüldü

• tamam kardeş sorunun düzeldigine sevindim istersen 3.5 net indir elinin altında olsun ..............
  • quote:

bu dosya silinmiş sanırım. bana da lazım oldu. yeniden yüklemeniz mümkün mü ? teşekkür ederim.
  • faithless35 F kullanıcısına yanıt
    tamam kardeşim buyurhttp://yadi.sk/d/MLNp1J1BEsaqn
  • quote:

tamam kardeşim buyurhttp://yadi.sk/d/MLNp1J1BEsaqn

Teşekkürler.
  • Olmadı bende konudaki her şeyi denedim %99.9 da kalıyo her seferinde
  • Beyler bende aynı hatayı alıyorum bır türlü cozemedım 2 gundur ugrasıyorum bi yardım edın ındırıyorum daha sonra dosyayı arıyor bi 4-5 dakıka falan sonra ınternet baglantını kontrol et diyor daraldım
  • Hocam simdi sole bi problem var windows 7 ultimate kullaniyorum pes2014 u yukledim pc de netframework yuklu deil veya 4.5 surumu yok simdi baska bi bilgisayardan 4.5 surumunu veya netframework dosyalarini kendi pc me atsam calisirmi yukleme yapamiyorum internet yok yarsim edin saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu konu üzerine çok uğraştım hala çözümü bulamadım. Netframework 3.5 u indiriyorum yüklemek için net framework 3.5 yüklü olması gerekiyor diyor. Her söyleneni yaptım...

Oflline yapmak için cmd yi dediğiniz gibi açıyorum yapıyorum işlemleri bende şu yazıyor

"the dism log file can be found"

Yardım edebilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.