Şimdi Ara

Windows 8'de Net Framework 3.5 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
24.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

"Command prompt ta hemen hemen tüm Windows 8 kullanıcıları eminim % 60-65 olunca "the dism log file can be found at c:\windows\logs\DISM\dism.log" hatası almışlardır. Aşağıda bahsettiğim yöntemle .Net Framework 3.5 versiyonunun başarılı yüklenmesi sağlanmaktadır.
    Yöntem:
    1- Regedit.exe çalıştır.
    2- HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows\ WindowsUpdate\ AU anahtarında ‘UseWUServer’ DWORD değeri 0 olarak ayarla.
    3- Yeniden başlat.
    4- .Net Framework 3.5 online indir ve kur.
    Opsiyonel:
    5. Regedit.exe çalıştır.
    6- HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows\ WindowsUpdate\ AU anahtarında ‘UseWUServer’ DWORD değerini 1' olarak ayarla.
    Teşekkürler"

Sorun şu bende HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Policies\ Microsoft\ Windows içinde windowsUpdate diye bir şey de yok?
  • Arkadaşlar bu sorun zannedersem kopya Windows'larda olan bazı sistemsel hatalardan kaynaklanıyor. Ben de çok uzun süre uğraştım, yukarıda yazan her komutu denedim olmadı. En sonunda "Regclean Pro" isimli uygulamayı indirdim. Program Windows'daki hataları vs düzeltiyor. Tesadüfen buldum hemen sizinle paylaşmak istedim Her neyse.. Sistem hatalarını düzelttikten sonra;
    Denetim Masası..Programlar ve Özellikleri..Windows Özelliklerini Aç veya Kapat..Çıkan kutuda en üstte Net Framework 3.5'i seçin ve Tamam tuşuna basın.
    Her zaman ki internetten yükleme kutusu çıkacak ama bu sefer yükleyecek

RegClean Pro'nun full sürümünü buldum. Beta ya da free sürümleri var mı? varsa bu işlemi tam olarak yapıyor mu bilmiyorum.

• ben Net Framework 3.5 yüklüyaorum hat veriyor
  • Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:E:\sources\sxs /LimitAccess

arkadaşlar aynı sorun bende de vardı. bu koda dikkatli bakın ufak tefek hatalar yüzünden yapamıyorsunuz.
    dism, online, enable-featur, featurename:NetFx3 ve all komutlarından sonra boşluk var.
    ayrıca source:E: den sxs'e kadar ayraçların yönü ters limit access de tekrar yönü değişiyor. / ve \ yönlerine dikkat edin.
    dikkatli yaparsanız yüklemeniz tamamlanır.

ayrıca cmd yi yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc5454 -- 22 Şubat 2015; 15:25:25 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.