Şimdi Ara

windows 8 de oturum açma ekranı geç geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistem açılışında önyükleme tamamlandıktan sonra oturum açma işlevine geçilirken o arada siyah bir ekran ile yaklaşık 15 sn beklemek zorunda kalıyorum ondan sonra hoşgeldiniz diyor.önceleri böyle birşey yoktu bunu nasıl çözebilirim?

bazı çözümler uyguladım işe yaramadı;antivirüs taraması,önyükleme onarımı vs..

not: bu arada corsair ssd disk var,sistem hızlı açılması gerekirken bu sorun yüzünden 50 sn yi buluyor masaüstünü görmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kormac -- 18 Ocak 2015; 20:44:54 >

• Kingsoft PC Doctor'u (Başlangıç yöneticisi) deneyin.
  • denerim ama bununla nasıl çözeceğim sorunu anlamadım?
  • sorun devam ediyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kormac kullanıcısına yanıt
    aynı sorun yaklaşık 2 haftadır bende de var sistem starup 26sn'den 130'a çıktı naptıysam düşüremedim, startup programlarının ayarıyla cok oynadım ondan oldu.. sanırım windows hizmetlerinden birinin icabına baktım ama hangisinin :( ? ne ettiysem olmadı msconfig dışında çözümü olan cevaplarsa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: derdi27

aynı sorun yaklaşık 2 haftadır bende de var sistem starup 26sn'den 130'a çıktı naptıysam düşüremedim, startup programlarının ayarıyla cok oynadım ondan oldu.. sanırım windows hizmetlerinden birinin icabına baktım ama hangisinin :( ? ne ettiysem olmadı msconfig dışında çözümü olan cevaplarsa sevinirim..

Yapmadan önceki zamana sistem geri yükleme yapınız, olmadı imzamdaki win8.1 anakonusundan 39. başlıktaki onarma işlemini deneyiniz.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    hocam cevap için teşk. ama iş bilgisayarı :) ne format atabilirim ne de belli bir tarihe döndürebilirim..
    server üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile oturum açıyoruz.. sıkıntı burda başlıyor zaten windows normal açılıyor sonra siyah bir ekran geliyor ve yaklaşık 1.5 dk boyunca oturum açma ekranı gelmiyor.. server üzerinden olduğu için acaba windowsun ağ hizmetlerinden birini devredışı yada geciktirmiş olabilir miyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla server da olsa oradaki yetkili kişiye durumu bildir gelsin sıfırlasın, bunu onarmadan veya format atmadan çözümü çok mümkün değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.