Anlattım kardeşim..Zar zor pcyi açıp windowsun yüklediği ekran kartı sürücüsünü kaldırıp sitesinden son sürümünü indirip kurdum..Fakat senin pcye kurulu olarak gelmiyor yada geliyor ama uyumsuz olduğundan dolayı gözükmüyor.Windows 8 dvdin msdn mi?
Windows 8 in ddvd si yanımda şuan :D msdn yi anlamadım :D
Microsoft Developer Network (MSDN) . İşletim sistemi ile alakası yoktur Sen Windows 8'i Aldığında Kurarken Yardım falan almak için Aynı bir kurulum kütüphane işlemini gören CD'dir Anlatabildimmi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Cirkin_01
Msdn orjinal sürümdür bazıları değiştirip upload ederler (lite sürüm ) falan gibi..Nereden indirdin windows 8'i..?
Seohizmet Sorun benim değil arkadaşın ayrıca oradan yapmaya çalışırsan zaten son sürümü yüklü diye uyarı verir..:)
Bazen Olabilir Cirkin Kardeşim Bu Uploadlar Sırasında Eğerki Elinde Bigisayar Yeni Aldığında Sistem Güncellenmedi İse Onuda Güncelleme imkanın VARDIR ..Ama Her bilgisayardaOlmaz Dediğim Gibi ! Fakat Windows 8 Orjinal aldıysan mutlaka msdn'si Vardır O Vakit Ekran Kartını Baştan Kur Derim Ekran Kartı CDlerin Elindemi ?
quote:
Orijinalden alıntı: mafia2
Resimden de belli olduğu üzere ekran kartımın yüksek performansla çalışanını , çalıştırılamadı şeklinde gösteriyor. Ekran kartım Atı rodeon hd5650 , bundan önce driverını indirip kurdum ama 2 ekran kartı driverı üst üste olduğu için ekran karardı ve hiçbirşey göstermiyordu.Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyrum.Ayrıca değiştirilibilir grafik kartları sekmeside masaüstündeyken sağ tıkladığımda çıkmıyor. Lütfen yardım edin , oyunları da oynamıyorum çünkü onboard olanı görüyor. Lütfen acil yardımmmm...
Klasik sorun, forumda bi arkadaş ta anlatmıştı win 8 ekran kartı sorunu adı altında. Üreticiden ( pc üreiticisi, ekran kartı üreticisi değil ) en son ekran kartı driverini yüklersen düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: onur01651
quote:
Orijinalden alıntı: mafia2
Resimden de belli olduğu üzere ekran kartımın yüksek performansla çalışanını , çalıştırılamadı şeklinde gösteriyor. Ekran kartım Atı rodeon hd5650 , bundan önce driverını indirip kurdum ama 2 ekran kartı driverı üst üste olduğu için ekran karardı ve hiçbirşey göstermiyordu.Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyrum.Ayrıca değiştirilibilir grafik kartları sekmeside masaüstündeyken sağ tıkladığımda çıkmıyor. Lütfen yardım edin , oyunları da oynamıyorum çünkü onboard olanı görüyor. Lütfen acil yardımmmm...
Klasik sorun, forumda bi arkadaş ta anlatmıştı win 8 ekran kartı sorunu adı altında. Üreticiden ( pc üreiticisi, ekran kartı üreticisi değil ) en son ekran kartı driverini yüklersen düzelir.
şimdi sadece indirip kurucam ve herşey düzelcek öyle mi veya başka bir şey yapıcam mı ?
Bunu kurmadan önce aygıt yöneticisinden atinin driverini silce.Bunu kurcan ve pcyi yeniden başlatıcan olacak.hepsi bu. Sorun driver değil, o ekran kartının win 8 desteklememesi. Daha doğrusu kart destekliyoda pc üreticileri destektmiyor.Tüm markalarda bu sorun yaşanıyor, yeni pc alsın millet diye.
şimdi sadece indirip kurucam ve herşey düzelcek öyle mi veya başka bir şey yapıcam mı ?
Bunu kurmadan önce aygıt yöneticisinden atinin driverini silce.Bunu kurcan ve pcyi yeniden başlatıcan olacak.hepsi bu. Sorun driver değil, o ekran kartının win 8 desteklememesi. Daha doğrusu kart destekliyoda pc üreticileri destektmiyor.Tüm markalarda bu sorun yaşanıyor, yeni pc alsın millet diye.
kaldırmadan direk kurdum daha doğrusu güncelleme yaptırdım yani 3 tane seçenek çıkıyor ya en alttaki seçenekte güncelle vardı onu yaptım oldu :D
mafia2
kullanıcısına yanıt
Hayırlı olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: onur01651
Hayırlı olsun...
Saolasın sayende oldu kardeş :)
Konuyu kilitleyebilirsiniz , sorun çözüldü :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme