Şimdi Ara

Windows 8 ekran kartımı görmüyor(Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mafia2

quote:

Orijinalden alıntı: Cirkin_01

Anlattım kardeşim..Zar zor pcyi açıp windowsun yüklediği ekran kartı sürücüsünü kaldırıp sitesinden son sürümünü indirip kurdum..Fakat senin pcye kurulu olarak gelmiyor yada geliyor ama uyumsuz olduğundan dolayı gözükmüyor.Windows 8 dvdin msdn mi?

Windows 8 in ddvd si yanımda şuan :D msdn yi anlamadım :D

Microsoft Developer Network (MSDN) . İşletim sistemi ile alakası yoktur Sen Windows 8'i Aldığında Kurarken Yardım falan almak için Aynı bir kurulum kütüphane işlemini gören CD'dir Anlatabildimmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirkin_01

Msdn orjinal sürümdür bazıları değiştirip upload ederler (lite sürüm ) falan gibi..Nereden indirdin windows 8'i..?

Seohizmet Sorun benim değil arkadaşın ayrıca oradan yapmaya çalışırsan zaten son sürümü yüklü diye uyarı verir..:)

Bazen Olabilir Cirkin Kardeşim Bu Uploadlar Sırasında Eğerki Elinde Bigisayar Yeni Aldığında Sistem Güncellenmedi İse Onuda Güncelleme imkanın VARDIR ..Ama Her bilgisayardaOlmaz Dediğim Gibi ! Fakat Windows 8 Orjinal aldıysan mutlaka msdn'si Vardır O Vakit Ekran Kartını Baştan Kur Derim Ekran Kartı CDlerin Elindemi ?
  • quote:

Windows 8 ekran kartımı görmüyor(Yardım)

Resimden de belli olduğu üzere ekran kartımın yüksek performansla çalışanını , çalıştırılamadı şeklinde gösteriyor. Ekran kartım Atı rodeon hd5650 , bundan önce driverını indirip kurdum ama 2 ekran kartı driverı üst üste olduğu için ekran karardı ve hiçbirşey göstermiyordu.Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyrum.Ayrıca değiştirilibilir grafik kartları sekmeside masaüstündeyken sağ tıkladığımda çıkmıyor. Lütfen yardım edin , oyunları da oynamıyorum çünkü onboard olanı görüyor. Lütfen acil yardımmmm...

Klasik sorun, forumda bi arkadaş ta anlatmıştı win 8 ekran kartı sorunu adı altında.
    Üreticiden ( pc üreiticisi, ekran kartı üreticisi değil ) en son ekran kartı driverini yüklersen düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01651

quote:

Windows 8 ekran kartımı görmüyor(Yardım)

Resimden de belli olduğu üzere ekran kartımın yüksek performansla çalışanını , çalıştırılamadı şeklinde gösteriyor. Ekran kartım Atı rodeon hd5650 , bundan önce driverını indirip kurdum ama 2 ekran kartı driverı üst üste olduğu için ekran karardı ve hiçbirşey göstermiyordu.Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyrum.Ayrıca değiştirilibilir grafik kartları sekmeside masaüstündeyken sağ tıkladığımda çıkmıyor. Lütfen yardım edin , oyunları da oynamıyorum çünkü onboard olanı görüyor. Lütfen acil yardımmmm...

Klasik sorun, forumda bi arkadaş ta anlatmıştı win 8 ekran kartı sorunu adı altında.
    Üreticiden ( pc üreiticisi, ekran kartı üreticisi değil ) en son ekran kartı driverini yüklersen düzelir.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-88463-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4062&product=4300993&sw_lang= Burdan sanırım ?

• quote:

http://leshcatlabs.net/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=5
    Bunu kur....

şimdi sadece indirip kurucam ve herşey düzelcek öyle mi veya başka bir şey yapıcam mı ?
  • quote:

quote:

Bunu kur....

şimdi sadece indirip kurucam ve herşey düzelcek öyle mi veya başka bir şey yapıcam mı ?

Bunu kurmadan önce aygıt yöneticisinden atinin driverini silce.Bunu kurcan ve pcyi yeniden başlatıcan olacak.hepsi bu.
    Sorun driver değil, o ekran kartının win 8 desteklememesi. Daha doğrusu kart destekliyoda pc üreticileri destektmiyor.Tüm markalarda bu sorun yaşanıyor, yeni pc alsın millet diye.

• quote:

quote:

quote:

Bunu kur....

Bunu kurmadan önce aygıt yöneticisinden atinin driverini silce.Bunu kurcan ve pcyi yeniden başlatıcan olacak.hepsi bu.
    Sorun driver değil, o ekran kartının win 8 desteklememesi. Daha doğrusu kart destekliyoda pc üreticileri destektmiyor.Tüm markalarda bu sorun yaşanıyor, yeni pc alsın millet diye.

kaldırmadan direk kurdum daha doğrusu güncelleme yaptırdım yani 3 tane seçenek çıkıyor ya en alttaki seçenekte güncelle vardı onu yaptım oldu :D

• mafia2 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun...
  • quote:

Hayırlı olsun...

Saolasın sayende oldu kardeş :)
  • Konuyu kilitleyebilirsiniz , sorun çözüldü :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.