Şimdi Ara

Windows 8 ekran kartımı görmüyor(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Windows 8 ekran kartımı görmüyor(Yardım)

Resimden de belli olduğu üzere ekran kartımın yüksek performansla çalışanını , çalıştırılamadı şeklinde gösteriyor. Ekran kartım Atı rodeon hd5650 , bundan önce driverını indirip kurdum ama 2 ekran kartı driverı üst üste olduğu için ekran karardı ve hiçbirşey göstermiyordu.Ben şimdi ne yapacağımı bilmiyrum.Ayrıca değiştirilibilir grafik kartları sekmeside masaüstündeyken sağ tıkladığımda çıkmıyor. Lütfen yardım edin , oyunları da oynamıyorum çünkü onboard olanı görüyor. Lütfen acil yardımmmm...

• Proğram kaldırdan ekran kartı sürücüleri gözükmüyormu?
  • program kaldırda program olarak sadece benim yüklediğim şeyler vaar , yani şöyle ki ben Windows 8 kurduğumda zaten direk tanıdı onboard olanı ve kurulum felan gerekmedi.
  • Ekran kartı driverin yüklü değil pcde..Sen sitesinden indirdin kurdunmu yani.?
  • Ya yükleyincede ekran gidiyor
    Kapkara oluyor sanki şöyle oluyor hani masaüstü bilgisayarda kasa çalışır ama ekran açık olduğu halde bir şey göstermez ya onda gerçi ramden felan kaynaklı oluyor ama bu laptop konuyu saptırdırdım kusura bakma ama yani driverı yüklersem ekran gidiyor , değiştirilebilir grafik programı lazım
  • Onboardı devre dışı bırakırsan olur öyle..Dvdyi tak sıfırla sistemi..
  • onboarda daki kartı da kaldır. onu da yeniden kur.
    Önce ati yi sonra intel i kurmayı dene. ;)

ikisinin de güncel driverlarını indir sitelerinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirkin_01

Onboardı devre dışı bırakırsan olur öyle..Dvdyi tak sıfırla sistemi..

Ne dvdsi anlamadım ?
  • Hem diyorum ki masaüstündeyken sağ tuş tıklayınca çıkan değiştirilebilir grafikler sekmeside yok ona bir çare bulsak iyi olur
  • quote:

Onboardı devre dışı bırakırsan olur öyle..Dvdyi tak sıfırla sistemi..

ayrıca onboaardı devredışı bırakmakla değil atinin driverıda yükleyince öyle oldu
  • Benzetim olarak söyledim her ikiside yüklüyken onboard devre dışı bırakılınca anlattığın gibi oluyor..Yeniden format at..Windowsun yüklediklerini kaldır,sitesinden güncel olanları kur..
  • quote:

Benzetim olarak söyledim her ikiside yüklüyken onboard devre dışı bırakılınca anlattığın gibi oluyor..Yeniden format at..Windowsun yüklediklerini kaldır,sitesinden güncel olanları kur..

Güzel kardeşim daha dün formaat attım , ama olmadı yani atiyi görmüyor indirdiğim zamanda kurduğumda siyah ekran oluyor pc çalışıyor ama ekran kararmış vaziyette oluyor
  • Kardeşim aynısı banada oldu..Windows 8 in kendi yüklediği ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncel olanı kurdum düzeldi..
  • Cirkin_01 kullanıcısına yanıt
    peki aynısı sana olduysa bana sırasıyla yapmam gerekleri bi yazıversene kardeş çok sevaba girersin hiç oyun oynayamıyorum :(
  • Ekran Kartını Güncelle Veya Ekran Kartını Readon Uygun olarak Uploa Et !
  • Anlattım kardeşim..Zar zor pcyi açıp windowsun yüklediği ekran kartı sürücüsünü kaldırıp sitesinden son sürümünü indirip kurdum..Fakat senin pcye kurulu olarak gelmiyor yada geliyor ama uyumsuz olduğundan dolayı gözükmüyor.Windows 8 dvdin msdn mi?
  • quote:

Anlattım kardeşim..Zar zor pcyi açıp windowsun yüklediği ekran kartı sürücüsünü kaldırıp sitesinden son sürümünü indirip kurdum..Fakat senin pcye kurulu olarak gelmiyor yada geliyor ama uyumsuz olduğundan dolayı gözükmüyor.Windows 8 dvdin msdn mi?

Windows 8 in ddvd si yanımda şuan :D msdn yi anlamadım :D
  • Çirkin Bazı Bilgisayarlarda Evet olabiliyor fakat Son sürümünü İndirmesi Zaman Alabilir o YÜZDEN denetim Masasından Aygıtlar Seçeneğinden Ekran KArtını bul ve özellikler Sekmesine Girmeye Çalış Ordanda Sürümü Güncelle Diye bir Seçenek olacak Oradan Dene !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seohizmet

Çirkin Bazı Bilgisayarlarda Evet olabiliyor fakat Son sürümünü İndirmesi Zaman Alabilir o YÜZDEN denetim Masasından Aygıtlar Seçeneğinden Ekran KArtını bul ve özellikler Sekmesine Girmeye Çalış Ordanda Sürümü Güncelle Diye bir Seçenek olacak Oradan Dene !

Beyler herr şey çok güzel diyosunuzda bana basamak basamaak güzelce yazarsanız 1.sunu 2.sunu diye ona göre yapıyım ben pek beceremiyom böyle şeyleride :/
  • Msdn orjinal sürümdür bazıları değiştirip upload ederler (lite sürüm ) falan gibi..Nereden indirdin windows 8'i..?

Seohizmet Sorun benim değil arkadaşın ayrıca oradan yapmaya çalışırsan zaten son sürümü yüklü diye uyarı verir..:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.