Şimdi Ara

Windows 8 etkinleştrimede güvenlik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz kurulumda etkinleştirme yapamayanlar için bir çözüm var. Bende de sadece yükseltme içindir hatası vermişti. Basit bir kayıt anahtarı değeriyle çözebiliyoruz. İlk sayfaya ekleyebilirse konuyu açan arkadaş daha iyi olur.

Aldığınız ürün anahtarı temiz kurulumda hata verdiyse ve etkinleştirme yapamadıysa:

- Windows Tuşu+R'ye basın. Çıkan Çalıştır kutucuğuna regedit yazın.

- Kayıt defterinde şu kaydı bulun: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE/

- Oradaki MediaBootInstall değerini çift tıklayın. 1 olan değeri 0 olarak değiştirin ve pencereyi kapatın.

- Start ekranında arama kutucuğuna "cmd" yazın. Çıkan Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştırın.

- slmgr /rearm yazıp enter'a basın. "Başarılı olmuştur, bilgisayarınızı yeniden başlatın" gibi bir uyarı alacaksınız. Yeniden başlatın bilgisayarı.

- Bilgisayarınız yeniden başladığında etkinleştirilmiş olarak açılacak. Eğer öyle başlamazsa start ekranında "Windows Etkinleştirme" diye arama yapıp baştan etkinleştirme yapın. Başarılı olacaktır.

bir arkadaşın verdiği olayı deniyorum ama cmd yerine slmgr /rearm yazınca Error: 0xC004F025 Access denied: the requested action requires elevated privileges yazıyor

computere girdim c den windowsu özelliklerini açtım
    kendi userimdeki herşeyi açacaktım ama izin vermiyor kutular işaretlenmiyor lütfen yardım

Edit: cmd sorununu hallettim şimdi bir sorunum daha var en son satırdaki benimki ingilizce olduğundan windows activate falan yazıyorum ama yinede birşey çıkmıyor yada direk control panele girip systeme giriyorum orda altta sisteminiz etkinleştirilmemiş diyor ama etkinleştirmek için bir kutu yada tuşta bulunmuyor herhalde 1-2 kere denediğimden olabilir bir kaç saatte bir bildirim mi geliyor nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solomon159 -- 6 Ağustos 2013; 8:05:30 >

• teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.