Windows 8 bilgisayarıma format atmak istiyorum ama cd yok marka Casper yardım ederseniz sevinirm.
BaranCan.
kullanıcısına yanıt
CD'ye gerek yok bilgisayar açılırken SHİFT+F8 basılı tut ardından gelen ekranda aradığın seçeneği bulabilirsin
Arkadaşım bende bi sorun daha var bilgisayar açıldığında 5 dakika boyunca klavye çalışmıyor yani bu dediğin olmaz ki.
Ayarlar menüsünde fabrika ayarlarına dönme seçeneği var. Oradan yapılabilir.
ayarlarda güncelleştirme ve kurtarma sekmesinde bilgisayarı sıfırlama var onu kullanabilirsin.
Hocam benimde bir sorum olucak Windows 7 pc ye win8 kurmak istiyorum da olurmu bilgisayarımın özellikleri Windows 7 Home Premium 64 bit İşlemci İntel Core i3 3.20 GHz 4 çekirdek Ram 4 GB DirectX sürümü DirectX 11 Ekran Özellikleri AMD Readon HD 5570 Yaklaşık Toplam Bellek 2741 MB Yorumlarınızı Bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: AkFKmL
Hocam benimde bir sorum olucak Windows 7 pc ye win8 kurmak istiyorum da olurmu bilgisayarımın özellikleri Windows 7 Home Premium 64 bit İşlemci İntel Core i3 3.20 GHz 4 çekirdek Ram 4 GB DirectX sürümü DirectX 11 Ekran Özellikleri AMD Readon HD 5570 Yaklaşık Toplam Bellek 2741 MB Yorumlarınızı Bekliyorum
Olur bal gibi olur [bal derken sahte balları kastetmedim]