Şimdi Ara

Windows 8 Güncelleştirme Yapılandırılamadı Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sabah bilgisayarı açtığımda Windows 8 güncellemesi vardı ve ben seçmeden otomatik yüklemeye başladı. Yaklaşık 1-2 saatten sonra yüklendi ama "Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı, değişiklikler geri alınıyor, bilgisayarınızı kapatmayın" uyarısını aldım. Daha sonra 3 saat açık kaldı ama bir değişim olmadı ben de güç tuşundan kapatıp açmayı denedim ama yine aynı hatayı aldım. Çözümünü biliyorsanız lütfen söyleyin daha yeni bilgisayar format atmak da istemiyorum.
    Edit : Arkadaşlar bilgisayar açılırken F2'ye basıp bios ayarlarına girdim. Oradan da hatırlamadığım bir takım ayarları değiştirdim sorun çözüldü Aynı problemi yaşarsanız bir mesaj uzağınızdayım yardım ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamaslan -- 9 Eylül 2014; 12:07:48 >

• adamaslan A kullanıcısına yanıt
    Kapatma diyorsa kapatma kardeşim ya Neyse buda sana ders olmuştur umarım birdaha tekrarlamazsın aynı hatayı.
    Bilgisayar açılırken "Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı, değişiklikler geri alınıyor, bilgisayarınızı kapatmayın" mesajını veriyorsa bırak geri alsın, yada pc açılırken windows logosundan önce f8 menüsüne gidip başlangıç onarmayı veya bilinen son iyi yapılandırmayı dene. Bunlar da işe yaramaz ise güvenli modu açıp denetim masasından güncellemeleri tek tek kaldırmayı deneyebilirsin. Baktın hiçbiri olmuyor, format yolu gözükmüş demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 8 Eylül 2014; 19:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yancy94

Kapatma diyorsa kapatma kardeşim ya Neyse buda sana ders olmuştur umarım birdaha tekrarlamazsın aynı hatayı.
    Bilgisayar açılırken "Windows güncelleştirmeleri yapılandırılamadı, değişiklikler geri alınıyor, bilgisayarınızı kapatmayın" mesajını veriyorsa bırak geri alsın, yada pc açılırken windows logosundan önce f8 menüsüne gidip başlangıç onarmayı veya bilinen son iyi yapılandırmayı dene. Bunlar da işe yaramaz ise güvenli modu açıp denetim masasından güncellemeleri tek tek kaldırmayı deneyebilirsin. Baktın hiçbiri olmuyor, format yolu gözükmüş demektir.

Hacı bu genel bir hata ve beklemekle olmuyormuş Ve Win 8 de f8 sanırım işe yaramıyor. Hıncımdan XP'ye çevireceğim mis gibi bilgisayarı yeter bu kaçıncı hata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamaslan -- 8 Eylül 2014; 20:05:39 >

Ben sana seçenekleri sunuyorum sadece. Bak şöyle de yapabilirsin. Bilgisayar yeni dediğine göre bunun kurtarma cd si yada format cd'si de yanında vardır. Onu kullanarak sistemi onarabilirsin
  • Maalesef laptoplarda kurtarma cd si vermiyorlar Sanırım Win 7 yükleyeceğim ama yüklesem mi kararsızım. Sence yüklemeli miyim yoksa Win 8 iyi mi ?
  • Benimkinin yanında verdiler ama windows 8 değilde 8.1 kurabilirsen kur. 7 ye göre daha performanslı hem güncel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hortlattım ama aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

Hortlattım ama aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözdünüz

bende aynı sorunu yaşıyorum çözüm bulamadım.PC hiç açılmıyor saatlerce bu yazı bekliyor
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl yaptım bilmiyorum ama pc açılırken f8 tuşu sanırım bastım ona ayarlar açıldı sistem geri yükleme yaptım düzeldi işinize yarayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcn038

hocam nasıl yaptım bilmiyorum ama pc açılırken f8 tuşu sanırım bastım ona ayarlar açıldı sistem geri yükleme yaptım düzeldi işinize yarayabilir

sistem geri yükleme noktası yok maalesef
  • blank42 kullanıcısına yanıt
    o zaman bilgisayarı yenile diyin dosyalarınız gitmiyor onu da yaptım :)
  • Bende de aynısı oldu.Bilgisayar yeniden başlatılırken güncelleştirme yapılıyor dedi peşine %100 olduktan sonra windows özellikleri yapılandıramadı değişiklikler geri alınıyor yazdı hala aynı yazı duruyor.Ne yapmalıyım acil yardım edin.Formattan başka bir yol yok mu?Güvenli mod PC açılırken f8'e ard arda basınca geliyordu galiba onu yaptım güvenli modda açılmadiaçılmadı ne yapmalıyım dostlarım yardım edin?!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.