Merhabalar ben windows 8 kullanıyorum ama bir sorunum var.Avea jet ile nete bağlanıyorum. internete bağlandı uyarısına rağmen sayfalara erişim sağlayamıyorum. Dns değiştirdim ama yine olmadı. tarayıcı sayfasının altında da ''sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor'' diye bu sorun yazıyor. Ayrıca avea jet programı olmadan çevirmeli bağlantıdan da direkt bağlanıyorum ve bağlandı uyarısına rağmen sayfalara ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
quote:
Orijinalden alıntı: samet 52
Merhabalar ben windows 8 kullanıyorum ama bir sorunum var.Avea jet ile nete bağlanıyorum. internete bağlandı uyarısına rağmen sayfalara erişim sağlayamıyorum. Dns değiştirdim ama yine olmadı. tarayıcı sayfasının altında da ''sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor'' diye bu sorun yazıyor. Ayrıca avea jet programı olmadan çevirmeli bağlantıdan da direkt bağlanıyorum ve bağlandı uyarısına rağmen sayfalara ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
baglandığınız hat açıkmı ? ayrıca şu win 8 i kullanım amacını tam olarak bilmeden yüklemeyin arkadaş biraz araştırın sistemi yeni diye millet yükleniyo dur bakalım ne için yapılmış bi sor sorgula
hat açık ya. wifi ile bağlanabiliyorum. çevirmeli bağlantıda bu sorun oluyor
quote:
problemin avea jet ile pc baglantısı uyumunda. jet programı desteklemiyor olabilir. Bu konu hakkında avea müşteri hizmetleriyle temasa geçmeni öneririm...
quote:
Selam Çevirmeli bağlantı mı kullanıyorsunuz yoksa ADSL yerel ağ bağlantısı mı? Buna açıklık getirirseniz yardımcı olabilirim.. Kolay gelsin..
çevirmeli bağlantı kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
quote:
Selam Çevirmeli bağlantı mı kullanıyorsunuz yoksa ADSL yerel ağ bağlantısı mı? Buna açıklık getirirseniz yardımcı olabilirim.. Kolay gelsin..
Orijinalden alıntı: samet 52 çevirmeli bağlantı kullanıyorum
Çevirmeli bağlantılar kısıtlıdır kardeş. Bununla her işi yapmanız mümkün olmaz ama DNS ile biraz oynayarak belki erişimi kolaylaştırabilirsiniz. Şu zamanda bu çevirmeli bağlantılar hâlâ kullanılıyor mu?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samet 52 çevirmeli bağlantı kullanıyorum
Çevirmeli bağlantılar kısıtlıdır kardeş. Bununla her işi yapmanız mümkün olmaz ama DNS ile biraz oynayarak belki erişimi kolaylaştırabilirsiniz. Şu zamanda bu çevirmeli bağlantılar hâlâ kullanılıyor mu?
ya aslında bilgisayarın ağındaki bağlantıda benim bağlantım çevirmeli ağ olarak yazıyor. ama ben avea jet modem ile 3g olarak internete bağlanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: samet 52 ya aslında bilgisayarın ağındaki bağlantıda benim bağlantım çevirmeli ağ olarak yazıyor. ama ben avea jet modem ile 3g olarak internete bağlanıyorum.
Avea kullanmadığım için ne gibi bir işlev yapıyor bilemiyorum kardeş. :((
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: samet 52 ya aslında bilgisayarın ağındaki bağlantıda benim bağlantım çevirmeli ağ olarak yazıyor. ama ben avea jet modem ile 3g olarak internete bağlanıyorum.
Avea kullanmadığım için ne gibi bir işlev yapıyor bilemiyorum kardeş. :((
yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme