Şimdi Ara

windows 8 internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben windows 8 kullanıyorum ama bir sorunum var.Avea jet ile nete bağlanıyorum. internete bağlandı uyarısına rağmen sayfalara erişim sağlayamıyorum. Dns değiştirdim ama yine olmadı. tarayıcı sayfasının altında da ''sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor'' diye bu sorun yazıyor. Ayrıca avea jet programı olmadan çevirmeli bağlantıdan da direkt bağlanıyorum ve bağlandı uyarısına rağmen sayfalara ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: samet 52

Merhabalar ben windows 8 kullanıyorum ama bir sorunum var.Avea jet ile nete bağlanıyorum. internete bağlandı uyarısına rağmen sayfalara erişim sağlayamıyorum. Dns değiştirdim ama yine olmadı. tarayıcı sayfasının altında da ''sunucunun DNS adresi çözümlenemiyor'' diye bu sorun yazıyor. Ayrıca avea jet programı olmadan çevirmeli bağlantıdan da direkt bağlanıyorum ve bağlandı uyarısına rağmen sayfalara ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

baglandığınız hat açıkmı ? ayrıca şu win 8 i kullanım amacını tam olarak bilmeden yüklemeyin arkadaş biraz araştırın sistemi yeni diye millet yükleniyo dur bakalım ne için yapılmış bi sor sorgula
  • hat açık ya. wifi ile bağlanabiliyorum. çevirmeli bağlantıda bu sorun oluyor
  • quote:

hat açık ya. wifi ile bağlanabiliyorum. çevirmeli bağlantıda bu sorun oluyor

problemin avea jet ile pc baglantısı uyumunda. jet programı desteklemiyor olabilir. Bu konu hakkında avea müşteri hizmetleriyle temasa geçmeni öneririm...
  • quote:

Selam
    Çevirmeli bağlantı mı kullanıyorsunuz yoksa ADSL yerel ağ bağlantısı mı? Buna açıklık getirirseniz yardımcı olabilirim..
    Kolay gelsin..
  • çevirmeli bağlantı kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

quote:

Selam
    Çevirmeli bağlantı mı kullanıyorsunuz yoksa ADSL yerel ağ bağlantısı mı? Buna açıklık getirirseniz yardımcı olabilirim..
    Kolay gelsin..

çevirmeli bağlantı kullanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çevirmeli bağlantılar kısıtlıdır kardeş. Bununla her işi yapmanız mümkün olmaz ama DNS ile biraz oynayarak belki erişimi kolaylaştırabilirsiniz. Şu zamanda bu çevirmeli bağlantılar hâlâ kullanılıyor mu?
  • quote:

quote:

Çevirmeli bağlantılar kısıtlıdır kardeş. Bununla her işi yapmanız mümkün olmaz ama DNS ile biraz oynayarak belki erişimi kolaylaştırabilirsiniz. Şu zamanda bu çevirmeli bağlantılar hâlâ kullanılıyor mu?

ya aslında bilgisayarın ağındaki bağlantıda benim bağlantım çevirmeli ağ olarak yazıyor. ama ben avea jet modem ile 3g olarak internete bağlanıyorum.
  • quote:

ya aslında bilgisayarın ağındaki bağlantıda benim bağlantım çevirmeli ağ olarak yazıyor. ama ben avea jet modem ile 3g olarak internete bağlanıyorum.

Avea kullanmadığım için ne gibi bir işlev yapıyor bilemiyorum kardeş. :((
  • quote:

quote:

Avea kullanmadığım için ne gibi bir işlev yapıyor bilemiyorum kardeş. :((

yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.