Şimdi Ara

Windows 8 key ile Windows 8.1 kurabilirmiyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatan bilgisayardan aldığım windows 8 sl key ve cd var.Her format attığımda önce 8 i kurup güncellemeleri yaparak 8.1 e yükseltmek zorundamıyım?Direk olarak 8.1 i kuramazmıyım?
    ARkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Bildiğim kadarıyla kullanılamıyor. Win 8 kurup netten yüseltmen gerekiyor.
  • Windows 8 lisansını Windows 8.1'de kullanamazsın. Lisans satın alabilirsin.
  • Birisi MS Türkiye'yi arayıp sorsa, da rahatlasak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormaya gerek yok kurulmuyor ya update ile yukleyeceksin yada windows 8.1 lisans alacaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zuckerkandl Z kullanıcısına yanıt
    Kurulumda ürün anahtarı sorarsa 8.1 CSL generic key (Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC) gireceksin. Kurulum sonunda ürün anahtarı sorarsa satın almış olduğun ürün anahtarını gireceksin. Kabul etmezse yönetici olarak komut istemini açıp slmgr.vbs -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX (X'ler ürün anahtarı). Windows ürün anahtarının kaydedildiğini gösteren mesaj penceresi çıkardıktan sonra Bilgisayar ayarlarından etkinleştirme işlemini başarıyla tamamlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m231 -- 25 Mart 2015; 17:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m231

Kurulumda ürün anahtarı sorarsa 8.1 CSL generic key (Y9NXP-XT8MV-PT9TG-97CT3-9D6TC) gireceksin. Kurulum sonunda ürün anahtarı sorarsa satın almış olduğun ürün anahtarını gireceksin. Kabul etmezse yönetici olarak komut istemini açıp slmgr.vbs -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX (X'ler ürün anahtarı). Windows ürün anahtarının kaydedildiğini gösteren mesaj penceresi çıkardıktan sonra Bilgisayar ayarlarından etkinleştirme işlemini başarıyla tamamlayabilirsin.

"Sormaya gerek yok kurulmuyor ya update ile yukleyeceksin yada windows 8.1 lisans alacaksiniz"
    Bakın m231 cevabı vermiş ve doğru cevap olarak vermiş.Ama sizin iddialı söyleminiz insanları yanıltmaktan başka bir işe yaradı mı acaba.Doğru cevabı bilmiyorsanız cevap yazmayın bari.Ayrıca cagdas70 birde sana söyleyeyim.Bu arkadaşın yazdıklarını çok önceden sana özelden yazıp böyle olabileceğini anlatmıştım.Ama sizler bu konularda herhalde çok bilgilisiniz ki size doğruyu göstermeye çalışanı bile dikkate almıyor ve küçümsüyorsunuz.Bir de ikide bir de aynı yanlışları tekrar edip otorite gibi yazılar yazıyorsunuz.Yarbay olmuşsunuz ya herhalde ondandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebanuba -- 25 Mart 2015; 18:36:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebanuba

quote:

Orijinalden alıntı: m231

"Sormaya gerek yok kurulmuyor ya update ile yukleyeceksin yada windows 8.1 lisans alacaksiniz"
    Bakın m231 cevabı vermiş ve doğru cevap olarak vermiş.Ama sizin iddialı söyleminiz insanları yanıltmaktan başka bir işe yaradı mı acaba.Doğru cevabı bilmiyorsanız cevap yazmayın bari.Ayrıca cagdas70 birde sana söyleyeyim.Bu arkadaşın yazdıklarını çok önceden sana özelden yazıp böyle olabileceğini anlatmıştım.Ama sizler bu konularda herhalde çok bilgilisiniz ki size doğruyu göstermeye çalışanı bile dikkate almıyor ve küçümsüyorsunuz.Bir de ikide bir de aynı yanlışları tekrar edip otorite gibi yazılar yazıyorsunuz.Yarbay olmuşsunuz ya herhalde ondandır.

Herkes bildiğini söylüyor benim söylediğim neresi yanlış sen küçümseyerek konuşuyorsun aslında o arkadaşın dediğini Microsoft Türkiye ye bir sorun ne diyecekler

• Bir cevap yazıyoruz silinmiş kabul etmiyor.Tekrar yazıyorum herhalde bu silinmez.Microsoft bu kurulum anahtarlarını kendi paylaşıyor.Ayrıca yakın zamandan beri orjinal iso ları da paylaşmaya başladı.Kolay yoldan temiz kurulum yapma imkanı Microsoft tarafından verilmiş iken neden uzun yoldan gidilsin ki.Burada yazarken dikkatli olunmasını söylüyorum kimseyi küçümsemiyorum ama yanlış yönlendirmenin önüne geçmek için hataları söylüyorum.Üstelik bir çok kişi bunlar defalarca tekrarlıyorlar.Bu foruma yazmayıp dışarıdan bilgilenme amacı ile takip edenler de yanlış yönlendirilmiş oluyor.Ben sadece ikaz ediyorum.Ayrıca cevap benim değil doğrusunu yazan m231 in.Onun doğru yazdığını da belirtiyorum.
  • quote:

Bir cevap yazıyoruz silinmiş kabul etmiyor.Tekrar yazıyorum herhalde bu silinmez.Microsoft bu kurulum anahtarlarını kendi paylaşıyor.Ayrıca yakın zamandan beri orjinal iso ları da paylaşmaya başladı.Kolay yoldan temiz kurulum yapma imkanı Microsoft tarafından verilmiş iken neden uzun yoldan gidilsin ki.Burada yazarken dikkatli olunmasını söylüyorum kimseyi küçümsemiyorum ama yanlış yönlendirmenin önüne geçmek için hataları söylüyorum.Üstelik bir çok kişi bunlar defalarca tekrarlıyorlar.Bu foruma yazmayıp dışarıdan bilgilenme amacı ile takip edenler de yanlış yönlendirilmiş oluyor.Ben sadece ikaz ediyorum.Ayrıca cevap benim değil doğrusunu yazan m231 in.Onun doğru yazdığını da belirtiyorum.

İyi de o şekil olsa neden Microsoft bu şekilde de yapabilirsiniz demiyor sadece yukseltme yapabilirsiniz diyor o Lisanslar windows 8.1 denemek için bende sizi uyarıyim milleti yanlış yonlendirmeyin Microsoft türkiyeye telefon edip sorun bakalim

• Daha fazla tartışmayalım.Sizin kesin bir dille ya böyle yapacaksın ya da yeni lisans alacaksın sözünüze karşılık yazdım bunları.İyi günler.
  • quote:

Daha fazla tartışmayalım.Sizin kesin bir dille ya böyle yapacaksın ya da yeni lisans alacaksın sözünüze karşılık yazdım bunları.İyi günler.

Kesin bilgi Microsoft tan alınmış bir bilgi kendim uydurmadim sonuçta arayip sorun bunda yanlış bir şey sizin soyledikleriniz yanlış iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 25 Mart 2015; 19:40:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.