Şimdi Ara

Windows 8 Kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim evde eski bi leptop var. Köşede duruyo hiç kullanılmıyo ve içinde'de işletim sistemi yok. Kardeşim bilgisayar isteyince o leptopa windows kurup ona vermeti düşünüyorum.
    700 MB ram var. windows 8.1 1 gb ram istiyo. Yeterli midir sizce ? yoksa xp mi kurayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFox05 -- 5 Haziran 2014; 10:40:42 >

• TheFox05 kullanıcısına yanıt
    Merhaba;

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/system-requirements bu sisteme ramden dolayı zaten windows 8 kuramazsın. Vista home basic veya xp kurabilirsin. Ancak xp kullanacaksan da bu bilgisayarin guvenli olmayacagini bilmen gerekir. XP kurulu bilgisayarlar uzerinden bankacilik islemlerini veya onemli islerinizi yapmaniz tavsiye edilmez. Ancak risk gene de size ait :)
  • riskli işlem yapılmayacaksa xp kullan ah elimde öyle bir pc olsa düşünmez xpye formatlardım
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    Bide kardeşim bol bol minecraft oynuyo onun için ram'e ihtiyacı var. O zaman xp kuruyum bide orjinal olması için güzel bi crack yapıyım veriyim eline oynasın :D zaten daha 10 yaşında banka işlemleri yapmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFox05 -- 5 Haziran 2014; 12:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheFox05 kullanıcısına yanıt
    O zaman xp kur gitsin :)
  • Ben zamanında 512 MB belleğe Windows 7 kurmuştum "ben buna kurulmam" falan dememişti. 8'i bilmem tabii ama 7 biraz bellek optimizesi yaptığından büyük sıkıntı olmuyordu. Yine de XP daha performanslı tabii düşük bellekte. Bellek optimizesi dediğim 400 MB falan kullanıyordu boşta.
  • asus x55c bilgisayarıma

XP KURMAYA KARAR VERDİM. win 8 den tiksiniyorum !!!

gerekli bios ayarlarını öğrenebilir miyim.

CD DEN BOOT EDEBİLMEK İÇİN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 kurmalımıyım?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.