Şimdi Ara

Windows 8 Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bir sorunum vardı çözemiyorum kaç gündür yardım ederseniz şimdiden teşekkürler.

Şu an makinem'da XP kurulu Win8 yapmak istiyorum başlangıç CD'si olarak çalıştırıyorum şöyle bi ekran geliyor ve ilerlemiyor 2 saat kadar bekledim ama gram hareket yok bu ekran öylece kalıyor aşağıda ki dönen toplar hareket ediyor ama dediğim gibi 2 saat bekledim yinede başka bir şey olmuyor sorunum ne olabilir acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Windows 8 Kurulum Sorunu

• hatalı bir windows kopyasından başka aklıma bişey gelmiyor. W8 ilk ekran biraz uzun sürebilir ama 2 saat değil tabiki sistem ön hazırlık olarak biosunuzdan ayar varmı bir bakmanızı öneririm yada bios update sorunu çözme olasılığı büyük ..
  • Cd'de problem yok ondan eminimde.
    Şöyle yapıyorum CD takıyorum başlarken XP kurarken yaptığım gibi f8 basıyorum CD rom seçiyorum sonra bu ekran geliyor öylece kalıyor daha ilerlemiyor. BİOS sürümümden mi kaynaklanıyor acaba ?
  • Konu güncel...

Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu CD içerisine giip exe olarak da kurmayı denedim aynı sayfada takılıp kalıyor var mı bilen.
  • Konu güncel...

Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    windows 8 internet sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.