Teknosadan 129 TLye windows 8 32/64 bit dvd satın aldım kargom geldi fakat xp gibi kuramıyorum. Eskiden bilgisayarıma xp cdsini takar reset atar klavyeden 1 tuşa basar xpyi kurardım. Windows 8 dvd takıp reset atınca windows xp otomatik başlıyor bunu nasıl düzeltebilirim? ve windows xp 32 varken windows 8 64 kurabilir miyim?
Biostan sistemi dvd yazıcıdan başlamak üzere ayarlayın, yönergeleri takip edin.
32 veya 64-Bit hangisini isterseniz kurabilirsiniz, eski sistemin kaç bit olduğunun önemi yok..
muhtelemen pc in masaüstüdür. evet biosta boot menüsünden DVD yi seçin ve sonra sistem özelliklerine göre 32 bit veya 64 bit yüklersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
Biostan sistemi dvd yazıcıdan başlamak üzere ayarlayın, yönergeleri takip edin.
32 veya 64-Bit hangisini isterseniz kurabilirsiniz, eski sistemin kaç bit olduğunun önemi yok..
dediklerinizi yaptım fakat bu sefer "Hiçbir Aygıt Sürücüsü Bulunamadı" hatası alıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: draxis1 dediklerinizi yaptım fakat bu sefer "Hiçbir Aygıt Sürücüsü Bulunamadı" hatası alıyorum.
Laptop kullanıyorsanız elektrik hattını ve pilini çıkarın, 5-6 dakika sonra tekrar takın ve deneyin..
quote:
Orijinalden alıntı: Motan
quote:
Orijinalden alıntı: draxis1 dediklerinizi yaptım fakat bu sefer "Hiçbir Aygıt Sürücüsü Bulunamadı" hatası alıyorum.
Laptop kullanıyorsanız elektrik hattını ve pilini çıkarın, 5-6 dakika sonra tekrar takın ve deneyin..