Şimdi Ara

Windows 8 kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeni bir pc topladım ve bu pc ye eski dwd rom u takamadığım için(ide kablolu yeni anakartta buna uygun yer yok.) dwd rom dan flash a aktardım dosyaları. Şimdi ben kurulumu yapmak için flashtan kurulum yapailir miyim? Yapacaksam nasıl yapacağım? Adımları nelerdir? Bunları öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

• Teşekkürler yanlız burda program filan indiriyor. Ben de usb de hazır duruyor işletim sistemi ancak nasıl atacağımı bilemiyorum. Usb yi seçiyorum sonra tekrar resliyorum ama aynı yere dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinamith

Teşekkürler yanlız burda program filan indiriyor. Ben de usb de hazır duruyor işletim sistemi ancak nasıl atacağımı bilemiyorum. Usb yi seçiyorum sonra tekrar resliyorum ama aynı yere dönüyor.

dvdnin içindekileri kopyalayınca olmaz dvdnin iso kalıbını alıp usb ne o programla boot edeceksin o zaman çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali-candan

quote:

Teşekkürler yanlız burda program filan indiriyor. Ben de usb de hazır duruyor işletim sistemi ancak nasıl atacağımı bilemiyorum. Usb yi seçiyorum sonra tekrar resliyorum ama aynı yere dönüyor.

dvdnin içindekileri kopyalayınca olmaz dvdnin iso kalıbını alıp usb ne o programla boot edeceksin o zaman çalışır

Cevap için teşekkürler. Peki bu windows 7 usb tools programı var onla yapsam olur mu. Benimki win8 ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali-candan

quote:

Cevap için teşekkürler. Peki bu windows 7 usb tools programı var onla yapsam olur mu. Benimki win8 ama.

onu bilmiyorum ben win7ciyim 8e geçmedim

• usb windows 7 oluşturma hakkında bir yazı tahminimce windows 8 dede işe yarar bu yöntem buraya tıklayarak ulabilirsin
  • öncelikle ultra iso full sürüm bulup iso dosyasını hazırlayın ayrıca win 7 ve win 8 hiç farketmiyor bizzat defalarca format attım pcme

ultra iso full sürüm bulmak kolaydır yada kendi alternatifiniz varsa onu uygulayın

isoyu hazırladıktan sonra microsoft'un orijinal kendi yaptığı programı kullanın

http://www.gezginler.net/indir/windows-7-usb-dvd-download-tool.html

bu programı microsoft hazırladı kullanımı gayet basit kolay gelsin win 7 8 9 yada xp hepsinde çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 31 Mayıs 2013; 10:45:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.