Şimdi Ara

windows 8 lerde format nasıl oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni laptop almak için araştırmalar yapıyordum sonra windows 8.1 lerde eski xp ler gibi format cd si olmadığını öğrendim.
    Herhangi bir sorun olduğunda format atmam gerekirse tek yöntem garantiye göndermek mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sıfırlayabilirsin. dosyalarını yedekle ilk önce.
    Windows + ayarlar + bilgisayar ayarlarını değiştir + güncelleştirme ve kurtarma + kurtarma + her şeyi kaldır ve windows u yeniden yükle seçeneğini seç

dosyaların oyunların vs. silinecek ona göre ...
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    bu windows 8 in olduğu yere bulaşırsa virüs o zaman garantiye göndermeden yapamazsın dediler. Virüs programı satmaya çalıştılar bu konu hakkındabilginiz var mı?

• hasanalp44 kullanıcısına yanıt
    öyle yapın sorun büyük ihtimalle çözülür. hem bilgisayar kendine gelir kim ne dediyse biraz para kazanmak istemiş
    Şimdilik dediğinizi anladımda bana böyle dediler işte virüs programı 60 tl de felan filan. Zaten 4 ayda bi bozulsa garantiye gönderseniz 60 tl verip uğraşcaksın felan dediler. Gözümü korkuttular da almadan önce biraz araştırmak istedim.

4 ayda bir bozulacak olan şey ne :) bırakın allah aşkına. taratıp virüs çıkıyorsa onu silebilirsin. sorunun çözülür. free virüs dalgaları var yükle gitsin. yok PC rahatlasın dersen dediğim şekilde yap
    Biraz bilgisizim bu konularda. Teşekkürler bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Önemli değil. Avast ın sitesine gir free olanı indir. Türkçe zaten komple tarat. Virüs var mı yok mu belli olur. Paranı boşa harcama bence. Forum bu yüzden var 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.