Şimdi Ara

Windows 8 lisansı - Yeni notebooklar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sormanın yeri burası mı bilmiyorum ancak.
    Windows 8 işletim sistemi ile satılan notebooklar içerisinden ayrıca bir windows 8 lisansı çıkıyor mu.
    Çünkü aldığım notebook kasasında herhangi bir seri numarası göremedim.

Daha önceki aldığım donanımlarda eğer içinde orjinal windows var ise ya içinden bir lisans katalogu (seri numarası ile birlikte)
    çıkıyordu ya da kasa uzerinde cdkey ile birlikte bir windows 7 ya da xp etiketi oluyordu.

teknosaya bunu sordum ancak kutu içinden böyle bir lisans çıkmadıgını söylediler. kasa üzerinde de windows 8 amblem olan bir
    etiketten başka bir şey yok. kurulum yaparken zaten hdd icindeki recovery bolumünden orjinal olarak windows 8 olarak kurabileceğimi
    ürün seri nosunu da windows ekranından ürün anahtarı kısmından alabileceğimi söylediler ancak
    diyelim hdd den recovery bolumu silindi ve harici bir cd uzerinden windows 8 kurmam gerekti bu durumda
    ne yapacağım, kafam karıştı biraz bir suredir notebook vs almamıştım. yardımcı olur musunuz.

Yani orjinal win 8 ile satılan notebooklarda bir lisans kagıdı vs verilmiyor mu ya da kasaya bir etiket vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 21 Nisan 2013; 22:17:39 >

• 1 ay önce windows 8 single language kurulu pc aldım çıkmıyo dostum biosa gömülü geliyo key. hdd değişimi yaptım Windows 8 Core Single Language iso dosyası temin edip, RW-Everything programıyla bios keyimi öğrenip öyle kurulum yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulflyy

1 ay önce windows 8 single language kurulu pc aldım çıkmıyo dostum biosa gömülü geliyo key. hdd değişimi yaptım Windows 8 Core Single Language iso dosyası temin edip, RW-Everything programıyla bios keyimi öğrenip öyle kurulum yaptım.

benim de aynı oldu hdd bozuldu ve değiştirdim Windows 8 Core Single Language iso dosyası indirip bios ile etkinleştirsem sorun oluyor mu. ( forumda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 Pro Uygun Lisans
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.