Şimdi Ara

windows 8 mağaza uygulama güncelleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
7.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün windows 8 yüklü pcmi açtığımda güncellemeler var dedi dedim güncelleyeyim girdim yükle tuşuna basınca yükleniyor işareti çıkıyor ama nekadar beklersem bekleyeyim yüklenmiyor

sorunumu daha iyi anlatmak için bir de resim koyuyorum
     windows 8 mağaza uygulama güncelleme sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi =Dgkn= -- 11 Temmuz 2013; 12:46:24 >

• up !
  • bendede aynı sorun var ama bende bekleniyorda kalıyordu sonra update lazım dedi update yapayım dedim oda sürrekli bekledi :)) Neyse sonra sorun gidericiyi başlattım filan falan şu an update etmeyi deniyorum
  • sorunu çözdüm arkadaşım. Windowsu Update et. Sonra yeniden ndene uyuglama updatesini.
  • arkadaşlar uygulamalar kısmında güncelleme var diye uyarı çıktı. ama güncelleme yapmıyordu. bende üzerine tıklayıp iptal demiştim ve güncellemeleri iptal ettim. ama tekrar güncellemeleri kontrol edip güncellenecek uygulama bulamıyorum. güncellenecek uygulamaları bulmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandac

arkadaşlar uygulamalar kısmında güncelleme var diye uyarı çıktı. ama güncelleme yapmıyordu. bende üzerine tıklayıp iptal demiştim ve güncellemeleri iptal ettim. ama tekrar güncellemeleri kontrol edip güncellenecek uygulama bulamıyorum. güncellenecek uygulamaları bulmanın bir yolu var mı?

tamam sorun halloldu.
  • quote:

arkadaşlar uygulamalar kısmında güncelleme var diye uyarı çıktı. ama güncelleme yapmıyordu. bende üzerine tıklayıp iptal demiştim ve güncellemeleri iptal ettim. ama tekrar güncellemeleri kontrol edip güncellenecek uygulama bulamıyorum. güncellenecek uygulamaları bulmanın bir yolu var mı?

uygulamaları nerden güncelliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

quote:

ONCE MARKETİ ACIYORUZ SONRA SOL TARAFTA ACILAN MENUDEN AYARLARI SECİYORUZ. AYARLAR KISMINDA UYGULAMA GUNCELLEMELERİ DİYE CIKIYOR. GÜNCELLEMELERİ DENETLE DEDEGİN ZAMAN GÜNCELLENECEK UYGULAMALARI CIKARTIYOR.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

quote:

ONCE MARKETİ ACIYORUZ SONRA SOL TARAFTA ACILAN MENUDEN AYARLARI SECİYORUZ. AYARLAR KISMINDA UYGULAMA GUNCELLEMELERİ DİYE CIKIYOR. GÜNCELLEMELERİ DENETLE DEDEGİN ZAMAN GÜNCELLENECEK UYGULAMALARI CIKARTIYOR.

tamm hocam saol açıkmış zaten otomatik güncelleme

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.