Şimdi Ara

windows 8 mi windows 7 mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 8 i kaldırıp 7 ye geçtim. Wireless başlı başına sorun. Flash ile uyumlu değil. Uyumlu olmadığı oyunlar var. Bunlar düzelene kadar 7'ye devam.
  • Flash ile uyumlu olmaması sorununu da ilk defa burada duydum. Ben 8-9 aydır kullanıyorum, Flash ile hiçbir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AliSafa12

Windows 8 daha stabil ve başlat menüsü yaması kurunca daha seri

iobit'in hazırladığı yamadan bahsediyorsanız hiç bişey orijinalinin yerini tutmuyor çok çakma olmuş arama kısmı win7 ultimate gibi kapsamlı değil çoğu istediğim şeyi bulmuyor geçmek istiyorum ama tek sorunum oradaki arama kısmı lazım çünkü herşeyi oradan çalıştıran biriyim yani alışkanlık olmuş bide iobitin açılış ekranını yok et diyince açılışta siyah ekran yapıyor saçma sapan 3 4 sn bekliyor anlamadım gitti

sistem imzamda mevcuttur 50 tane w8 açabilir.

birde bişey sormak istiyorum w8'i ben hiç driver kurmadan direk açıp kullanıyorum herşeyi otomatik tanıyor sadece o.c. çekmek için ekran kartını kuruyorum o kadar. normalde sizlerde böylemi kullanıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 28 Haziran 2013; 19:14:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Orijinalden alıntı: AliSafa12

Windows 8 daha stabil ve başlat menüsü yaması kurunca daha seri

iobit'in hazırladığı yamadan bahsediyorsanız hiç bişey orijinalinin yerini tutmuyor çok çakma olmuş arama kısmı win7 ultimate gibi kapsamlı değil çoğu istediğim şeyi bulmuyor geçmek istiyorum ama tek sorunum oradaki arama kısmı lazım çünkü herşeyi oradan çalıştıran biriyim yani alışkanlık olmuş bide iobitin açılış ekranını yok et diyince açılışta siyah ekran yapıyor saçma sapan 3 4 sn bekliyor anlamadım gitti

sistem imzamda mevcuttur 50 tane w8 açabilir.

birde bişey sormak istiyorum w8'i ben hiç driver kurmadan direk açıp kullanıyorum herşeyi otomatik tanıyor sadece o.c. çekmek için ekran kartını kuruyorum o kadar. normalde sizlerde böylemi kullanıyorsunuz ?

İlk sorunu yasamadim cunku ben aramayi kullanmiyorum
    2. olarak ben her driveri kurdum garanti olmasi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer bu tür forumlarda, Intel mi-Amd mi?, Nvidia mı-Ati mi?, Windows 7mi-Windows 8 mi? diye sorarsan kesin cevap alamazsın, çünkü doğal olarak herkesin beğenisi farklıdır, en iyisi kendin deneyerek bulmandır.
  • Kim diyor windows 8 pişmanlık dıe kardeşım kesınlıkle windows 8 çok iyi windows 7ye gore bilgisayarın zorlanmasını %50 duşuruyor başlat menusu yok dıyen kım su anda bende baslat menusu falan hersey var +windows 8ın acılıs hızına gelınce muazam yanı ben leptopta bu kadar hızlı acılan bır işletim sıstemı gormedım tk bırkac sorunu wındows 8 yenı cıktıgı ıcın bazı eskı programları calıstırmaz yanı bence baska hıcbır sorunu yok deneyın wındows 8ın wındows 7ye olan farkını goreceksınız begenmeme ımkanınız tek olarak bazı eskı programları calıstırmaz tek ama tek kotu yanı bu denersen ve kotu cıkarsa bana mesaj atarsın
  • Win 8 güzel olmasına güzelde metro arayüzü adama bazen baygınlık geçirtiyor. Hala alışamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F L A S H

Win 8 güzel olmasına güzelde metro arayüzü adama bazen baygınlık geçirtiyor. Hala alışamadım.

Başlat menüsü yamasını kurduktan sonra metro ile hiç alakan kalmıyor. Girişte onu devre dışı bırakıyorsun zaten. 3 aydır bir defa bile metro arayüzüne girmedim. :)
  • Beyler yeni sistem kuracağım. Uzun zamandır pc ile alakam olmadığı için win7 bile kullanmadım, en son Vista'dayken sistemi satmıştım

Şimdi yeni sistem topluyorum. Aklım karıştı. Win8 ve Win8.1 olayı nedir? 8.1 dedikleri yama gibi bir şey mi? Oyunlarda uyum sorunu yaşamak istemiyorum kesinlikle. Win8 yeni olduğu için uyum sorunları çok gibi geliyor ama kullananlar daha iyi bilir tabii.. Şimdi yükleyeyim mi yoksa 1-2 sene sonra geçmek daha mı uygun olur?
  • ocean-x O kullanıcısına yanıt
    İlk olarak 8.1 windows 8in bazı sorunlarının çözulmus halı gıbı bısey yanı yama 2.Evet bazı eski oyunları calıstırmıyor tabi ama ben windows 8 kullanıyorum su ana kadar bır suru oyun oynadım counter nfs m.a.r.s wolfteam s2 vsvs bır suru online oyun ve hepsını calıstırdı bır sorun olacagını zannetmıyorum.Ama karar senın kararın ıyı gunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profskii

İlk olarak 8.1 windows 8in bazı sorunlarının çözulmus halı gıbı bısey yanı yama 2.Evet bazı eski oyunları calıstırmıyor tabi ama ben windows 8 kullanıyorum su ana kadar bır suru oyun oynadım counter nfs m.a.r.s wolfteam s2 vsvs bır suru online oyun ve hepsını calıstırdı bır sorun olacagını zannetmıyorum.Ama karar senın kararın ıyı gunler

Yani o oyunları oynamıyorum zaten. Benim oynadıklarım Total War serisi, Battlefield 3, Assassin's Creed serisi vs. olacak. Anladığım kadarıyla bunlarda bir sorun yok o zaman win8 kurmak mantıklı. Peki win8 kurduktan sonra, güncelleme olarak otomatik mi yapacak 8.1'i ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean-x

quote:

Yani o oyunları oynamıyorum zaten. Benim oynadıklarım Total War serisi, Battlefield 3, Assassin's Creed serisi vs. olacak. Anladığım kadarıyla bunlarda bir sorun yok o zaman win8 kurmak mantıklı. Peki win8 kurduktan sonra, güncelleme olarak otomatik mi yapacak 8.1'i ?

Evet yani hiçbir sorun yok zaten senın dedıgın oyunlar cok yenı oyunlar yanı tabıkı calıstırcak ben ta 2005 yılı olan oyunları bıle oynadım.yanı senın wındows 8 yuklemende fayda var bılgısayarın zaten %50 şekılde hızlanır performansı artar yanlız bıraz alısman lazım secım senın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocean-x

quote:

Evet yani hiçbir sorun yok zaten senın dedıgın oyunlar cok yenı oyunlar yanı tabıkı calıstırcak ben ta 2005 yılı olan oyunları bıle oynadım.yanı senın wındows 8 yuklemende fayda var bılgısayarın zaten %50 şekılde hızlanır performansı artar yanlız bıraz alısman lazım secım senın.

Win 8 kurmadan direk Win 8.1 iso dosyasını indirip kurabilir miyim? Yoksa Win 8 indirmeme de gerek var mıdır?

• ocean-x O kullanıcısına yanıt
    Direkt olarak 8.1 i kurabilirsiniz.
  • 8.1 çok güzel win 7 den daha hızlı. uygulamalar daha hızlı tepki veriyor win7 ye göre.
  • win 8
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    başlat istersen var
    metro arayüz evet dokunmatikler için ama mouse la kullanmak ölümmüş gibi konuşmayın
    flash player sorunsuz

kısacası= dediğiniz hiçbirşey tutmuyor

Bu arada Windows8'i Başlat olmadığı için sevmeyenler, siz ananızın karnındayken başlatı mı biliyordunuz? Azıcık çağa ayak uyduralım. Ve 8'i beğenmeye bilirsiniz bu sizin hakkınız ama insanlara "pişmanlık, salakça, microsoft boşuna para harcamış, yanına bile yaklaşmayın" gibi öznel cümlelerle akıllarını bulandırmayın.
  • Bilgisayarımda AutoCad 2012, Blender 2012, 3DsMax vs çok rahat kuruldu. Afedersiniz ama bu kişi beceriksizliğidir. (Özür dilerim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankocmarli

başlat istersen var
    metro arayüz evet dokunmatikler için ama mouse la kullanmak ölümmüş gibi konuşmayın
    flash player sorunsuz

kısacası= dediğiniz hiçbirşey tutmuyor

Bu arada Windows8'i Başlat olmadığı için sevmeyenler, siz ananızın karnındayken başlatı mı biliyordunuz? Azıcık çağa ayak uyduralım. Ve 8'i beğenmeye bilirsiniz bu sizin hakkınız ama insanlara "pişmanlık, salakça, microsoft boşuna para harcamış, yanına bile yaklaşmayın" gibi öznel cümlelerle akıllarını bulandırmayın.

o senin avuntun, ve sadece seni bağlar,
    salakça kelimesi kullanmadım bi kere, başlat menü olayını wistart 8 ile hallettim ve şu an sorunsuz windows 8 kullanıyorum.
    ama sevmeyebilirim de ,buna sen karar verme lütfen, ben karar vereyim.
    bana klasik başlat menüsü ,klasik masaüstü arayüz lazım, yemişim çağını gardaşşşşşşş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 7 Temmuz 2013; 22:59:41 >

• Bana kalırsa Windows 8 daha stabil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.