Şimdi Ara

windows 8 mi windows 7 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an windows 7 home premium kullanıyorum ve windows 8 pro'ya geçmeyi düşünüyorum windows 8 kullananlar düşüncelerini yazabilir mi???

• cvp yazınn
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutgokcan
    cvp yazınn

Hakkında o kadar çok konu açılan soru ki millet bıktı herhalde, forumu biraz araştırırsanız onlarcasını bulabilirsiniz..
  • quote:

cvp yazınn
    kullanmadım da başlat menüsü yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: personalcomputer

kullanmadım da başlat menüsü yokmuş

Alıntıları Göster
    başlat yok, metro arayüz=dokunmatiklere ideal (masaüstü için gereksiz)
    flash player uyumsuz
    kısaca windows 8=pişmanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

başlat yok, metro arayüz=dokunmatiklere ideal (masaüstü için gereksiz)
    flash player uyumsuz
    kısaca windows 8=pişmanlık

Alıntıları Göster
    Windows 8 e yeni geçtim win 7 den vazgeçmek zor oldu ama değişiklikte istiyordum daha önce win 8 denemelerimde hep sorunlarla karşılaşmıştım tv kartı konusunda ancak bu sefer biraz daha inatçı oldum windows güncellemerini yaptım biraz ugraştırdıktan sonra şimdi sorunsuz kullanıyorum win 7 ye göre birçok avantajı var daha hızlı kesinlikle tavsiye ederim...

• bunla ilgili çok konu var deneyin beğenmesseniz dönersiniz ama ben w7ciyim şuanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

bunla ilgili çok konu var deneyin beğenmesseniz dönersiniz ama ben w7ciyim şuanlık
    Benim de tecrübelerim DarKnDarK gibi oldu. Biraz ugrasinca Windows 8i istedigim gibi yapmayi basardim ve su an cok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanetolasiBerk

Benim de tecrübelerim DarKnDarK gibi oldu. Biraz ugrasinca Windows 8i istedigim gibi yapmayi basardim ve su an cok memnunum.

Alıntıları Göster
    Windows 8'i denedim ama alışamadım çok zorlandım windows 7'ye geri döndüm, benim için yedi daha verimli
  • quote:

Orijinalden alıntı: wotgate

Windows 8'i denedim ama alışamadım çok zorlandım windows 7'ye geri döndüm, benim için yedi daha verimli

Alıntıları Göster
    Windows 8 tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

Windows 8 tabiki

Alıntıları Göster
    sadece görsellik bir de serilik güzel
    internete güzel girersin

bir haftadır Uni Graphics (NX) diye bir tasarım programı kurmaya çalıştım fakat başaramadım

madem yapamıyoruz bari autocad kuralım dedik geçici olarak onla idare ederiz onu da yükleyemedim

kurduğum yazılımlar orjınal değil ama orjinal olması da çok önemli değil eğitim amaçlı kişisel bilgisayara yüklüyorum çünkü

kısacası hiç bir şey yüklenmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

sadece görsellik bir de serilik güzel
    internete güzel girersin

bir haftadır Uni Graphics (NX) diye bir tasarım programı kurmaya çalıştım fakat başaramadım

madem yapamıyoruz bari autocad kuralım dedik geçici olarak onla idare ederiz onu da yükleyemedim

kurduğum yazılımlar orjınal değil ama orjinal olması da çok önemli değil eğitim amaçlı kişisel bilgisayara yüklüyorum çünkü

kısacası hiç bir şey yüklenmiyor

Alıntıları Göster
    Başlat menüsünden dolayı geçmek istemeyenlerdendim fakat bununla ilgili yapılan çok güzel çalışmalar var ve bende denemek istedim. Sonuç mükemmel. Başlat menüsü yaması ile metro arayüzünle hiç alakam kalmadı. Eee hem başlat menüsü olacak hemde win 7 den hızlı olacak neden 7 de kalayım ki ? :)

• çok teşekkürler win 8'e geçtim start 8 programını yükleyince çok iyi oluyor
  • quote:

çok teşekkürler win 8'e geçtim start 8 programını yükleyince çok iyi oluyor
    Windows 8'i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2403BB45F

Windows 8'i tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    18 mayıs geçsem mi demişsin, 15 haziran geçmişsin. 1 aya yakın kararsız mmı kaldın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_kayacan

18 mayıs geçsem mi demişsin, 15 haziran geçmişsin. 1 aya yakın kararsız mmı kaldın ?

evet
  • quote:

quote:

evet

Oyunlarda hic entegre sorunu yasadin mi ? Yada yukleme gibi sorunlar ? Kopya yazilimlarda sikinti oluyor mu yuklediginde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsu*

quote:

quote:

evet

Oyunlarda hic entegre sorunu yasadin mi ? Yada yukleme gibi sorunlar ? Kopya yazilimlarda sikinti oluyor mu yuklediginde ?

Alıntıları Göster
    hiç düşünmenize bile gerek yok windows 8 tabiki her konuda daha akıcı ve daha hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

hiç düşünmenize bile gerek yok windows 8 tabiki her konuda daha akıcı ve daha hızlı

Alıntıları Göster
    Windows 8 daha stabil ve başlat menüsü yaması kurunca daha seri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsu*

quote:

quote:

evet

pek kullanma şansım olmadı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.