Bildirim
windows 8 mi windows 7 mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cvp yazınn -
quote:
Orijinalden alıntı: umutgokcan
cvp yazınn
Hakkında o kadar çok konu açılan soru ki millet bıktı herhalde, forumu biraz araştırırsanız onlarcasını bulabilirsiniz.. -
kullanmadım da başlat menüsü yokmuşquote:
cvp yazınn -
başlat yok, metro arayüz=dokunmatiklere ideal (masaüstü için gereksiz)quote:
Orijinalden alıntı: personalcomputer
kullanmadım da başlat menüsü yokmuş
Alıntıları Göster
flash player uyumsuz
kısaca windows 8=pişmanlık -
Windows 8 e yeni geçtim win 7 den vazgeçmek zor oldu ama değişiklikte istiyordum daha önce win 8 denemelerimde hep sorunlarla karşılaşmıştım tv kartı konusunda ancak bu sefer biraz daha inatçı oldum windows güncellemerini yaptım biraz ugraştırdıktan sonra şimdi sorunsuz kullanıyorum win 7 ye göre birçok avantajı var daha hızlı kesinlikle tavsiye ederim...quote:
Orijinalden alıntı: deneme1
başlat yok, metro arayüz=dokunmatiklere ideal (masaüstü için gereksiz)
flash player uyumsuz
kısaca windows 8=pişmanlık
Alıntıları Göster
-
bunla ilgili çok konu var deneyin beğenmesseniz dönersiniz ama ben w7ciyim şuanlık -
Benim de tecrübelerim DarKnDarK gibi oldu. Biraz ugrasinca Windows 8i istedigim gibi yapmayi basardim ve su an cok memnunum.quote:
Orijinalden alıntı: LeqeWp
bunla ilgili çok konu var deneyin beğenmesseniz dönersiniz ama ben w7ciyim şuanlık -
Windows 8'i denedim ama alışamadım çok zorlandım windows 7'ye geri döndüm, benim için yedi daha verimliquote:
Orijinalden alıntı: LanetolasiBerk
Benim de tecrübelerim DarKnDarK gibi oldu. Biraz ugrasinca Windows 8i istedigim gibi yapmayi basardim ve su an cok memnunum.
Alıntıları Göster -
Windows 8 tabikiquote:
Orijinalden alıntı: wotgate
Windows 8'i denedim ama alışamadım çok zorlandım windows 7'ye geri döndüm, benim için yedi daha verimli
Alıntıları Göster -
sadece görsellik bir de serilik güzelquote:
Orijinalden alıntı: regaibyigit.
Windows 8 tabiki
Alıntıları Göster
internete güzel girersin
bir haftadır Uni Graphics (NX) diye bir tasarım programı kurmaya çalıştım fakat başaramadım
madem yapamıyoruz bari autocad kuralım dedik geçici olarak onla idare ederiz onu da yükleyemedim
kurduğum yazılımlar orjınal değil ama orjinal olması da çok önemli değil eğitim amaçlı kişisel bilgisayara yüklüyorum çünkü
kısacası hiç bir şey yüklenmiyor
-
Başlat menüsünden dolayı geçmek istemeyenlerdendim fakat bununla ilgili yapılan çok güzel çalışmalar var ve bende denemek istedim. Sonuç mükemmel. Başlat menüsü yaması ile metro arayüzünle hiç alakam kalmadı. Eee hem başlat menüsü olacak hemde win 7 den hızlı olacak neden 7 de kalayım ki ? :)quote:
Orijinalden alıntı: mcrew
sadece görsellik bir de serilik güzel
internete güzel girersin
bir haftadır Uni Graphics (NX) diye bir tasarım programı kurmaya çalıştım fakat başaramadım
madem yapamıyoruz bari autocad kuralım dedik geçici olarak onla idare ederiz onu da yükleyemedim
kurduğum yazılımlar orjınal değil ama orjinal olması da çok önemli değil eğitim amaçlı kişisel bilgisayara yüklüyorum çünkü
kısacası hiç bir şey yüklenmiyor
Alıntıları Göster
-
çok teşekkürler win 8'e geçtim start 8 programını yükleyince çok iyi oluyor -
Windows 8'i tavsiye ederim.quote:
çok teşekkürler win 8'e geçtim start 8 programını yükleyince çok iyi oluyor -
18 mayıs geçsem mi demişsin, 15 haziran geçmişsin. 1 aya yakın kararsız mmı kaldın ?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2403BB45F
Windows 8'i tavsiye ederim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ali_kayacan
18 mayıs geçsem mi demişsin, 15 haziran geçmişsin. 1 aya yakın kararsız mmı kaldın ?
evet -
quote:
quote:
18 mayıs geçsem mi demişsin, 15 haziran geçmişsin. 1 aya yakın kararsız mmı kaldın ?
evet
Oyunlarda hic entegre sorunu yasadin mi ? Yada yukleme gibi sorunlar ? Kopya yazilimlarda sikinti oluyor mu yuklediginde ? -
hiç düşünmenize bile gerek yok windows 8 tabiki her konuda daha akıcı ve daha hızlıquote:
Orijinalden alıntı: Mugetsu*quote:
quote:
evet
Oyunlarda hic entegre sorunu yasadin mi ? Yada yukleme gibi sorunlar ? Kopya yazilimlarda sikinti oluyor mu yuklediginde ?
Alıntıları Göster
-
Windows 8 daha stabil ve başlat menüsü yaması kurunca daha seriquote:
Orijinalden alıntı: regaibyigit.
hiç düşünmenize bile gerek yok windows 8 tabiki her konuda daha akıcı ve daha hızlı
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsu*
quote:
quote:
evet
Oyunlarda hic entegre sorunu yasadin mi ? Yada yukleme gibi sorunlar ? Kopya yazilimlarda sikinti oluyor mu yuklediginde ?
pek kullanma şansım olmadı
Benzer içerikler
- windows 8.1 türkçe dil paketi indir
- your device ran into a problem and needs to restart hatası
- komut istemi
- windows 10 şifre kaldırma
- pc şifre değiştirme
- windows defender kapatma
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X