Şimdi Ara

Windows 8 OEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dell 15r 5521 model bir laptobum var hard diskim ile ilgili yaşadığım bir sıkıntı yüzünden uefi boot yapamadım bu yüzden legacy ile yapmam gerekti bunun yapmadan öncede bütün hard diski biçimlendirdim ( bütün partitionları ile beraber ) sonrada legacy ile korsan 8.1 kurdum şimdi eufi ile tekrar formatlıyıp orijinal Windows'a dönmek istiyorum ama 4 farklı yöntem denedim hiçbiri bios'uma kayıtlı bir key bulamadı. Bu konuda yardımcı olacak biri var mı orjinale nasıl dönebilirim acaba?

Not : Windows 8 kurulu gelmişti aldığım zaman.

• FlyingMadman F kullanıcısına yanıt
    Windows 8 Single Language 64 bit bulup indireceksiniz onu kuracaksınız o zaman çözülür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 Single Language 64 bit ile Windows 8 Core Single Language 64 bit arasında bir fark varmı araştırdığımda sürekli Core olarak buluyorum.
    Biosdaki keyle kurabilmen için cihazın orjinal işletim sistemi ile harfi harfine uyması gerekiyor. Yoksa key uyuşmuyor. Laptoplarda %99 ihtimal Windows 8 Single Language 64 bit ve Windows 8.1 Single Language 64 bit geldiği için bunu denemeni onerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 Core Single indirip kurdum aktivasyon gerçekleşmedi ama Windows 10 güncellemesini kullanabiliyorum acaba window 10 güncellediğimde aktivasyon olur mu ya da normal single indirip sonra mı güncelleme yapıyım?
    Düzeltme : Windows 8 Single Language x64 kurmama rağmen aktivasyon gerçekleşmedi. Bios'a kayıtlı anahtar gözükmüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.