Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben size durumumu şöyle özetlyim bir yardım edin ALLah rızası için.kardeşimin hp netbooku vardı orj win7 home pro yüklü neyse 29 tleye win8 pro aldım fakat ben kendi pcime kurucam ücreti felan ödedim kardeşimin pciye indiriyor win 8 proyu 40dk var diyor dosya olarakmı indiriyor acaba ürünü birde kardeşimin cihaz 32 bitti benim kullanıcam cihaz 8gb ramli 64 bt kullanıcam benim pciye win8 64 bit olarak nasıl kullanabilirim acaba?kardeşimin netbooka inen dosya değilde direk kurulumamı geçer?yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler hayırlı bayramlar
  • bir yerden forumlardan 64bit win8 indir activasyon sırasında anahtarı girersin olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

arkadaşlar ben size durumumu şöyle özetlyim bir yardım edin ALLah rızası için.kardeşimin hp netbooku vardı orj win7 home pro yüklü neyse 29 tleye win8 pro aldım fakat ben kendi pcime kurucam ücreti felan ödedim kardeşimin pciye indiriyor win 8 proyu 40dk var diyor dosya olarakmı indiriyor acaba ürünü birde kardeşimin cihaz 32 bitti benim kullanıcam cihaz 8gb ramli 64 bt kullanıcam benim pciye win8 64 bit olarak nasıl kullanabilirim acaba?kardeşimin netbooka inen dosya değilde direk kurulumamı geçer?yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler hayırlı bayramlar

İndirilen dosya bir iso dosyasi
    Bu dosyayi dvd veya usb ile kurulan imaj haline getirecek ve bilgisayarinizda calistiracaksiniz.
    Bilgisayarinizda denemeden sorunun cevabini bilemesek bile microsoft kaynaklarinda olabileceginden bahsediyordu.
    Yani deneyin ve hatta sonuclarini da bizle paylasin diyorum ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• urarken 32 64 bit diye yazarmı birde şu trial tarzı iso indirmeler varya onda 32 64 bit vardı yaklaşık 3.5 gb onlardan indirsek sonra bize verilen seriali oraya kurulum yaparken girsdek olurmu acaba?off arkadaşlar nerden bulaştım bu işe yarın iş var çalışıcam sabah ben hala bu işle uğraşıyorum:S
  • Ücretsiz Windows 8 Media Center için mail girenler maillerini kontrol etsinler, 8 saat önce kayıt yaptırdım yeni yollandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mremre

Ücretsiz Windows 8 Media Center için mail girenler maillerini kontrol etsinler, 8 saat önce kayıt yaptırdım yeni yollandı.

Ona nerden başvuruluyor?

• önceden kayıt olmuştum bugün e mail gelmiş.geçip gecmemekte kararsızım geri dönüşü var mi bu işin

• kurarken 32 64 bit diye yazarmı birde şu trial tarzı iso indirmeler varya onda 32 64 bit vardı yaklaşık 3.5 gb onlardan indirsek sonra bize verilen seriali oraya kurulum yaparken girsdek olurmu acaba?off arkadaşlar nerden bulaştım bu işe yarın iş var çalışıcam sabah ben hala bu işle uğraşıyorum:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Ücretsiz Windows 8 Media Center için mail girenler maillerini kontrol etsinler, 8 saat önce kayıt yaptırdım yeni yollandı.

Ona nerden başvuruluyor?

Ücretsiz Windows 8 Media Center kodu için:

http://windows.microsoft.com/is-IS/windows-8/feature-packs

mail ve güvenlik kodunu yazmak yeterli, şifreyi yolluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: iyuka

quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

quote:

Orijinalden alıntı: iyuka

quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

bilgisayarımda win7 yüklü değil. ben alamazmıyım şimdi.

Alabiliyorsun. 129 lira

pc de exe programınıı indirdim. çalıştırdım. ödeme kısmına kadar geldim. 79 tl alacaklar. acaba alırsam sonradan bir problemle karşılaşır mıyım.

Bence 79 lira verdikten sonra 129 liraya dvd almak daha mantıklı. Sorun olduğunda en azından elinde dvd olur.

elimizde dvd olur diyorsunuz ama flash bellege boot edecek sekilde yazdirin. ordn formatta atarsiniz onarimda yaparsiniz. hem dvd den daha hizli okudugundan kurulumda daha hizli oluyor.

Bilgi için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

kurarken 32 64 bit diye yazarmı birde şu trial tarzı iso indirmeler varya onda 32 64 bit vardı yaklaşık 3.5 gb onlardan indirsek sonra bize verilen seriali oraya kurulum yaparken girsdek olurmu acaba?off arkadaşlar nerden bulaştım bu işe yarın iş var çalışıcam sabah ben hala bu işle uğraşıyorum:S

Benim bilgisayarda win 7 var orjinal olmayan, buradan işlem yaptım. yani win 8 upgrade exesini kullanarak ürünü aldım. indirmesi bitti. flaş belleğe mediaoalrak kaydettim. netbookuma yüklemeye çalıştığımda bu pc 64 bit desteklemiyor yazıyor. yaniindirdiğin exe dosyası yani win 8 upgrede pcnin uyumluluğunu denetlerdekn sanırım üzerindeki işşletim sistemine bakıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: DVB

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

http://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR

bilgileri sallayın maile kod gelsin 29tlye alın

bu adresten kayıt yapın bilgileri arkadaşında belirttiği üzere sallayın size kod verecek o kodu en son kart bilgilerini falan girdikten sonra kullanacaksınız 75 tl olan fiyatı 29 tl yapacak buarada -b0Ni teşekkürler

Bilgisayarda orjinal olmayan yuklu ama aslen orjinal vista dvd si verilmisti bana laptop ile.onun keyini kullansam nasil olur?

arkadaşlar cevap verebilecek biri varsa çok sevinirim.saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Escapetolife

Üniversitelere ücretsiz olan lisansın süresi varmı ? okul bitene kadar yada otomatik 4 yıllık vs gibi.

6 ay ağ içinde girip güncelleme yapmazsan kara listeye girersin.Ağ derken dandik wirelesstan bahsetmiyorum.Ayrıca mezun oldugunuz ya da olacağınız okul desteklemeli .Bunu destekleyen cok okul yok bildiğim kadariyla
  • Akademik personeli olduğum üniversitem DreamSpark Premium a kayıtlı. Hesap açtırıyorum ve oradan çekiyorum. Benim için olay bitmiştir.

Daha önce söylediğim fatura ibrazı olayını şüpheli indirim kodu girişleri için isteyebilirler. Çünkü PayPal ya da kredi kartınızla ödeme yaparken sahte bilgi girmek gibi şansınız yok. Sonuçta hangi indirim kodunu hangi kişinin kullandığı ortada olacak, o kodu alırkenki bilgilerin tutarsızlığı da görülebiliyor olacak. Ben bu riski almamayı seçtim.
  • quote:

Nerden basvuruluyodu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: RaúL

quote:

Nerden basvuruluyodu hocam

:) buradan:
    Ücretsiz Windows 8 Media Center kodu için:

http://windows.microsoft.com/is-IS/windows-8/feature-packs

mail ve güvenlik kodunu yazmak yeterli, şifreyi yolluyorlar.

• Bende upgrade edip yukledim win7 nin üzerine ama temiz kurulum yapmak istiyorum iso şeklinde nasıl indirebilirim

• Arkadaşlar sallama bilgilerle yapanlar için. Şöyle bir detay:
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Arkadaslar bu yukseltme isi nasil kuruluyor?
    Her fotmatta win7 kurup mu yukseltecegiz?
    Bu sekilde temiz olacak mi ayrica sistem?
    Netbook da win7 starter , notebook da ise vista basic var simdi 2 tane alsam 58 lira mi odeyecegim?

Hayır, yükseltme yöneticisi size bir iso dosyası indirtiyor. Onu dvd ye yazıyorsunuz, ardından biostan bilgisayarı dvd ile çalıştırıp windows 8 yükle diyorsunuz, oradan özel ayarlar gibi bir seçenek vardı (yani normal yükleme değil) onu seçtikten sonra harddiskinizi görüyorsunuz. Oradan güzelce bir format atıp; (yani sil diyeceksiniz) windows 8'i yüklüyorsunuz.
    Ben yüklediğim zaman harddiskte windows 7 yoktu bile. Şu an bu yazıyı da windows 8'den yazıyorum. Boşu boşuna tekno marketlere dünya para vermeyin

bende de asus un kendi yüklediği notebook lara oem deniyor sanırım

vista home pre.var

bu teklif ile aldım diyelim ki 8 i

3-4 ay sonra format atacağım zaman nasıl yapacağım peki

elimdeki recovery i bir işe yaramayacak artık

sistemi kurduktan sonra ghostunu al yani tam yedekle ömür boyu kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgeds

Arkadaşlar bazı konuları anlamadım.
    Şimdi ben korsan windows 7 kullanıyorum fakat orjinal yani tam kurumlu windows 8 almak istiyorum yükseltmeli vs değil orjinal bunun için ne kadar ödemem gerekiyor soruma cevap verirseniz memnun olurum teşekkürler.

120 tl kutu fiyatı mağazalarda
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.