Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 29 TL ye alanlara windows 8 iso veriliyor mu? ve product key de veriliyor mu?
    29 Tlye alıp sonra windows 7 ye dönmek istersek nasıl olur?

Ben lenovo win 7 yüklü pc alacağım,yükseltmeyi 29 liraya yaparsam o eski windows 7 me ne olacak onu tekrar orjinal olarak kurabilirim değil mi? keyini veriyorlar sanırım?
  • Teşekkürler, ürünü indirdim 29 tl ye, kuruluma başladığında yönergelere devam ettim iso dosyası oluşturdum dvd den kurulumu gerçekleştirdim, xp win7 karşımı bir şey olmuş yeni temalarla desteklenmiş,

Denetim masasını bulamayanlar sağ üst köşeye fareyi getirdiklerinde altta ayarlara tıklayın,

32 bit 64 bit olayıda pc nizin üzerinde kurulu sisteme göre yükleme yapıyor,benim win 8 64 bit,win 7 de 64 bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar 29 TL ye alanlara windows 8 iso veriliyor mu? ve product key de veriliyor mu?

Ben lenovo win 7 yüklü pc alacağım,yükseltmeyi 29 liraya yaparsam o eski windows 7 me ne olacak onu tekrar orjinal olarak kurabilirim değil mi? keyini veriyorlar sanırım?

dosyalar indikten sonra kurulum aşamasında iso dosyası veya usb den kurabilmek için seçenek sunuyor ben iso yu seçtim,

product keyi kayıt olduğunuzda veriyor mail adresinizede gönderiyor,

kurulum aşamasında keyi istiyor.
  • aldım bir tane 29 tl lik ten pc yi 2010 da almıştım ama tarihi temmuz 2012 gösterdim baktım yedi.Satıcı ismine de Gold yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caprice

quote:

arkadaşlar 29 TL ye alanlara windows 8 iso veriliyor mu? ve product key de veriliyor mu?

dosyalar indikten sonra kurulum aşamasında iso dosyası veya usb den kurabilmek için seçenek sunuyor ben iso yu seçtim,

product keyi kayıt olduğunuzda veriyor mail adresinizede gönderiyor,

kurulum aşamasında keyi istiyor.

Hocam peki bu iso dosyası yada usb den illahi yükseltmemi yapılıyor sıfırdan format atıp yükleyebilirmiyiz.

• quote:

Teşekkürler, ürünü indirdim 29 tl ye, kuruluma başladığında yönergelere devam ettim iso dosyası oluşturdum dvd den kurulumu gerçekleştirdim, xp win7 karşımı bir şey olmuş yeni temalarla desteklenmiş,

Denetim masasını bulamayanlar sağ üst köşeye fareyi getirdiklerinde altta ayarlara tıklayın,

32 bit 64 bit olayıda pc nizin üzerinde kurulu sisteme göre yükleme yapıyor,benim win 8 64 bit,win 7 de 64 bitti.

Dostum dosyayı sende nereye indirdi.Asıl soru şu.Ben sıfır bi win 8 kurmak istiyorum.Yani format atarken diski biçimlendireceğim ve win 7 ye ait herşeyi silicem.Bu iso dosyası sıfır kuruluma göre mi yoksa win7 den win8e yükseltmek için gerekli dosyaları mı barındırıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 27 Ekim 2012; 11:00:37 >
  • dosyayı indirdiğinizde kurulum aşamasında şimdimi kurmak istiyorsunuz sonramı diye soruyor bundan sonraki aşamalarda size ne yapmak istediğinizi soruyor şu anda tam hatırlayamıyorum gece yaptım iso dosyasını nereye kaydedeceğinizi soruyor vs...........
  • Bu iso dosyası ile sıfır kurulum yapan varmı ? yoksa sadece win7 yükseltmemi her defasında win7 üzerinemi kurmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Teşekkürler, ürünü indirdim 29 tl ye, kuruluma başladığında yönergelere devam ettim iso dosyası oluşturdum dvd den kurulumu gerçekleştirdim, xp win7 karşımı bir şey olmuş yeni temalarla desteklenmiş,

Dostum dosyayı sende nereye indirdi.Asıl soru şu.Ben sıfır bi win 8 kurmak istiyorum.Yani format atarken diski biçimlendireceğim ve win 7 ye ait herşeyi silicem.Bu iso dosyası sıfır kuruluma göre mi yoksa win7 den win8e yükseltmek için gerekli dosyaları mı barındırıyor..

sıfırdan kurulummu bilmiyorum, ben win7 nin üzerine kurdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

Bu iso dosyası ile sıfır kurulum yapan varmı ? yoksa sadece win7 yükseltmemi her defasında win7 üzerinemi kurmak gerekiyor.

Ben isoyu DVD'e yazıp sıfırdan kurdum.
    Harddiski 3e bölmüştüm hepsini tamamen sildim daha sonra yeniden bölüp sıfırdan windows8'i kurdum.
  • Peki senin indirdiğin iso dosyasının boyutu tam olarak ne kadardı.Benim indirdiğim 2.61 gb.Sendekide böyle miydi..Benim sistem 64 bittı.Umarım 64 bit olanını indirmiştir.Bu arada beyler sıfırdan yani iso dosyasını dvd yada usbye yazdırıp,pc açılınca kurulumda kurulacak yeri biçimlendirip kuran kimse yok mu.Bunlar aslında çok önemli şeyler.Yani 32 mi 64 bit mı olduğu,sıfırdan kurulum mu yoksa win 7 olmadan asla kurulumun yapılamadı vb. gibi şeyleri herkes merak ediyor.32-64 bit olayında ben indirirken bir seçenek gelmedi.Arkadaşında dediği gibi sistem 32 ise 32 yi;64 bit ise 64 bit olan sürümü indirdiği ortada.Ama sıfırdan kurulum yapan pek kimse yok galiba..İşn diğer garip tarafıda bende acer makine var.Win 8 için olan driverlar yayınlanmış ama win7 ye ait bazı driverları göremedim.Mesela intelin turboost driver.Bunlar win8 için gerek li değil mi yoksa daha çıkmadı mı acaba..
  • 2,61 gb benim 64 bit kurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 27 Ekim 2012; 11:22:01 >
  • Bişey daha sorucam.Hani en sona gelince dvdye iso olarak yazdır veya usb ye yazdır seçeneği çıkıyordu ya.O bölümü tekrar nasıl açabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Bişey daha sorucam.Hani en sona gelince dvdye iso olarak yazdır veya usb ye yazdır seçeneği çıkıyordu ya.O bölümü tekrar nasıl açabiliriz.

masa üstündeki exe yi çalıştırdığınızda kurulumu gerçekleştirmediyseniz çıkması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Ben lisanslı windows 7 home premium Retail kullanıcısıyım. Windows 8 pro sürümüne kampanya ile yükseltme yaparsam, ürün RETAIL olarak mı lisanslanacaktır yoksa OEM olarak mı lisanslanacaktır? . Ben retail lisans ile devam etmek istediğimden önemli konu bu çünkü bilgisayarın anakartını falan değişitirince oem geçersiz hale geliyor. Bilgisi olan var mı arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • Maille kod geldi yanlız indirme yöneticisini çalıştırdıgımda windows 8 bu ülkede kullanılamıyor diyor.
  • arkadaşlar lenovo y580 var,win 7 64 bit kurulu geliyor,dvd si fln yok,yükseltme yaptık win 8 e geçtik diyelim,win 8 in iso dosyasını da aldık(baştan sıfır kurulum yapacak şekilde iso dosyası veriyor anladığıma göre?)win 8 keyimiz de var.

E şimdi win 7 64 bit e geri dönmeye kalkarsak nasıl olacak win 7 64 bit in dvd si yok çünkü ilk alırken vermiyorlar?
  • beyler.daha öncede bu sorunu yaşamıştım.win 7yi kurarken hep şu hatayı alıyordum.

quote:

imzalanmış hiçbir aygıt bulunamadı. Yükleme medyasının doğru sürücüleri içerdiğinden emin olun

bundada aynısı oldu.2 haftadır bunu çözmeye çalışıyordum.sorunun dvdyehızlı yazdırdığım için olduğunu düşünmüştüm.ama çok basitmiş.sürücü yükleye basmadan yüklenecek yeri seçip ileri demeliymişiz.ama çok saçma gerçektende.nette bu sorunla karşılaşan çok kişi var.
  • quote:

arkadaşlar lenovo y580 var,win 7 64 bit kurulu geliyor,dvd si fln yok,yükseltme yaptık win 8 e geçtik diyelim,win 8 in iso dosyasını da aldık(baştan sıfır kurulum yapacak şekilde iso dosyası veriyor anladığıma göre?)win 8 keyimiz de var.

E şimdi win 7 64 bit e geri dönmeye kalkarsak nasıl olacak win 7 64 bit in dvd si yok çünkü ilk alırken vermiyorlar?

bilgisayarı ilk aldığımda model marka farketmez başlangıç diski oluştururum, mevcut ayarlar ile değil pc ilk kurulum orjinal fabrika ayar dvd si oluştururum,
  • Iki gündür kullanıyorum ama ben pek memnun kalmadım. PC 20 dk da açılmıyor, sistem daha oturmuş. Bir kaç ay sonra tekrar kurmayı denerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.