Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Arkadaşlar diyelim aldim 30tl ye. Bana sadece lisans mı veriyorlar? Yoksa hesap mı oluşturuyorum? Yani ben tekrar format atmak istesem hesap açıp indiriyormuyum?

Birde ustte arkadaş lisanssız windows'u yükselttm demiş. Mümkün müdür?

lisans kodu veriyor ve indirme programıyla inip iso formatında cd ye yazıyorsunuz ve takiben eski win 7 silip yenisini kuruyorsunuz eskisinden eser kalmadı ve lisanslı oldu.

Sonradan patlamayacaksak bende satın alacağım.. 3 gündür pc açık bir cevap bekliyorum..

Satın al bölümünde bıraktım , benim windows 7 orjinaldi kaybettim cd'yi.. Etkilenştirilmemiş windows 7 kullanıyorum şuan..

Cdnin bir önemi olduğunu sanmıyorum elinizde kod varsa aktif edebilirsiniz. Windows 7'yi internetten indirebilirsiniz.

• Yardımcı olması açısından şu en çok sorulan soruları cevaplıyalım..
    Öncelikle Buradan bilgileri doldurun.Devam deyin.Dikkat etmeniz gereken şey orada sizden win7li pcleri ne zaman aldığınızı soracak.2 Hazirandan öncesini asla işaretlemeyin.Temmuzdan bir gün girin.Onun dışında eğer atacaksanız belirli teknoloji firmalarının isimlerini verin ve orada satılan bir modeli girin.Size sonra bir promosyon kodu gelecek.Ondan sonra size bir yükseltme aracı indirtecek.O araca kodu yazıp uygula dedikten sonra fiyat 29 tlye düşecek.Burada paypal yada kredi kartı olması zorunlu.Ödeme sonrası orjinal key e-mailinize gelecek.Sonra karşıdan yükleme başlıyor.Bilgisayarınıza bir tane iso dosyası indiriyor ve size usb ye mi yoksa dvdye mi yazdırmak istersiniz diye soruyor.Sizin tercihiniz.İso dosyasını saklayın yada saklamayın.Onun bir önemi yok.Önemli olan key burada.Sonuçta kurulumda aktivasyon kodunu istiyor sizden.
    Şunları bilmenizde fayda var.
    Sisteminiz 32 bit ise inecek dosya 32 bit oluyor.64 ise 64 bitlık sürüm iniyor.Siz belki 32 bitlık sistemle aldığınız keyi 64 bitlığa uygulamak istediğinizde sorun ortaya çıkabilir.
    Gelelim diğer noktaya.Microsoftun ne yapacağı belli olmaz.Mesela benden win 7 nin orjinal kodunu istemedi.Microsoft olurda sizden ürünü aldığınız fatura yada orjinal key isterse ve sizde fake bilgiler girmişseniz win 8 orjinal keyinizi iptal edebilir.Şu aşamada böyle bişey yok ama yapar mı yaparlar..Formatlarken win 7 ye felan ihtiyacınız yok.Win 8 in temiz iso dosyası ile sıfırdan temiz bir format atabilirsiniz.
    Diğer nokta ise metro arayüzü.İsterseniz metro arayüzünü isterseniz normal masaüstü görünümünü seçebilirsiniz.Size kalmış.Ama başlat menüsü yok ona göre.3. parti yazılımlarla bunu geri getirebilirsiniz..Sistem gayet stabil çalışıyor.Açılma hızı yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

Yardımcı olması açısından şu en çok sorulan soruları cevaplıyalım..
    Öncelikle Buradan bilgileri doldurun.Devam deyin.Dikkat etmeniz gereken şey orada sizden win7li pcleri ne zaman aldığınızı soracak.2 Hazirandan öncesini asla işaretlemeyin.Temmuzdan bir gün girin.Onun dışında eğer atacaksanız belirli teknoloji firmalarının isimlerini verin ve orada satılan bir modeli girin.Size sonra bir promosyon kodu gelecek.Ondan sonra size bir yükseltme aracı indirtecek.O araca kodu yazıp uygula dedikten sonra fiyat 29 tlye düşecek.Burada paypal yada kredi kartı olması zorunlu.Ödeme sonrası orjinal key e-mailinize gelecek.Sonra karşıdan yükleme başlıyor.Bilgisayarınıza bir tane iso dosyası indiriyor ve size usb ye mi yoksa dvdye mi yazdırmak istersiniz diye soruyor.Sizin tercihiniz.İso dosyasını saklayın yada saklamayın.Onun bir önemi yok.Önemli olan key burada.Sonuçta kurulumda aktivasyon kodunu istiyor sizden.
    Sisteminiz 32 bit ise inecek dosya 32 bit oluyor.64 ise 64 bitlık sürüm iniyor.Siz belki 32 bitlık sistemle aldığınız keyi 64 bitlığa uygulamak istediğinizde sorun ortaya çıkabilir.
    Gelelim diğer noktaya.Microsoftun ne yapacağı belli olmaz.Mesela benden win 7 nin orjinal kodunu istemedi.Microsoft olurda sizden ürünü aldığınız fatura yada orjinal key isterse ve sizde fake bilgiler girmişseniz win 8 orjinal keyinizi iptal edebilir.Şu aşamada böyle bişey yok ama yapar mı yaparlar..Formatlarken win 7 ye felan ihtiyacınız yok.Win 8 in temiz iso dosyası ile sıfırdan temiz bir format atabilirsiniz.
    Diğer nokta ise metro arayüzü.İsterseniz metro arayüzünü isterseniz normal masaüstü görünümünü seçebilirsiniz.Size kalmış.Ama başlat menüsü yok ona göre.3. parti yazılımlarla bunu geri getirebilirsiniz..Sistem gayet stabil çalışıyor.Açılma hızı yüksek.

bu işten anlıyorsunuz size bir kaç sorum olucak müsadeniz olşursa benim kardeşimin hp netbooku var onda win7 home pro vardı onun pci üzerinden win8 pro aldım neyse benim cihazda 8gb ram var ve makine 2.99gb görüyor.forumdan bir arkadaş ödemeyi yaptığında sana gelen maildeki dosyayı 64bit win7 bilgisayarda indir sorun olmaz dedi ben şimdi böylemi yapayım yoksa win7 64 bit kurup crack yapıp tekrarmı 29tl verip alayım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar iyibayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_5553

quote:

Orijinalden alıntı: jayistic

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

http://www.windowsupgradeoffer.com/tr-TR

bilgileri sallayın maile kod gelsin 29tlye alın

salladım ama yemedi maalesef.. kaçırdık sanırım..

ben şimdi kodu aldım sorun yok saçma şeyler yazmadıktan sonra algılıyor

ben de de tam tersi saçma şeyler yazınca verdi kodu. hatta windows lisans kodu bile sormadı mail geldi direk..

• quote:

Yardımcı olması açısından şu en çok sorulan soruları cevaplıyalım..

Dostum yükseltme sürümlerde eski windows gerekmezmi yine? Yani xp den yükseliyorsa formatlarkrn xp gerekmezmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu işten anlıyorsunuz size bir kaç sorum olucak müsadeniz olşursa benim kardeşimin hp netbooku var onda win7 home pro vardı onun pci üzerinden win8 pro aldım neyse benim cihazda 8gb ram var ve makine 2.99gb görüyor.forumdan bir arkadaş ödemeyi yaptığında sana gelen maildeki dosyayı 64bit win7 bilgisayarda indir sorun olmaz dedi ben şimdi böylemi yapayım yoksa win7 64 bit kurup crack yapıp tekrarmı 29tl verip alayım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar iyibayramlar
  • İyide 32 bitlık keyin 64 bitta çalışacağı garanti değil.Eğer çalışıyorsa bir daha almana gerek kalmaz.Tabi aynı anda tek pcde kullanabilirsin bu keyleri.İlki olmazsa ve deneyen oldu mu bilmiyorum.ama oem kontrolünü geçebiliyorsa 64 bit kurup crack yaparak yeni 1 tane daha alabilirsin.
    Onun dışında tekrar söylüyorum Xp yada diğer win 7 ye ihtiyacınız yok yükseltmek için.İsteyen dosyaları kaybolmadan dediğiniz şekilde yükseltebilir yada sıfırdan kurulum yapabilir..Bu arada Xpden kastın heralde windows 7den xpye düşürülmüş bir sistemden bahsediyorsun dimi.
  • Bende aldim bakalim 29 tl ye. sonradan şu win 7 lerin lisans kodunu bi bildirin diye bir şey çıkarmazlarsa problem yok.

• Yükseltmek için önceki windows sürümlerine ihtiyaç yok. Sıfırdan temiz kurulum yapılabiliyor. Ben win7 yi formatlayıp temiz win8 kurulumu yaptım. Sallamasyon bilgiler girip 29 liraya aldım. Üstelik bendeki win7 orjinal bile değildi.
  • quote:

İyide 32 bitlık keyin 64 bitta çalışacağı garanti değil.Eğer çalışıyorsa bir daha almana gerek kalmaz.Tabi aynı anda tek pcde kullanabilirsin bu keyleri.İlki olmazsa ve deneyen oldu mu bilmiyorum.ama oem kontrolünü geçebiliyorsa 64 bit kurup crack yaparak yeni 1 tane daha alabilirsin.
    Onun dışında tekrar söylüyorum Xp yada diğer win 7 ye ihtiyacınız yok yükseltmek için.İsteyen dosyaları kaybolmadan dediğiniz şekilde yükseltebilir yada sıfırdan kurulum yapabilir..Bu arada Xpden kastın heralde windows 7den xpye düşürülmüş bir sistemden bahsediyorsun dimi.

Yani diyelim şuan xp laptopu yükselttim. Sonra başka bir pc aldım. O win7. Önce xp kurmak mı gerekiyor?

• 30 tl ise kaçmaz
    tek sorum şimdi alanların elinde bir key varmı ?
    sonradan kurmak isteyince neye göre kuracağız.
  • Yükseltme şeklinde alınıyor fakat iso dosyasını dvd ye yazdırınca sıfırdan kurulum yapılabiliyor-muş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

30 tl ise kaçmaz
    tek sorum şimdi alanların elinde bir key varmı ?
    sonradan kurmak isteyince neye göre kuracağız.

ödeme yapınca key mail adresine geliyor. Benim dosya indi şuanda dvd için dosyaları hazırlıyor program.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberh

Yükseltme şeklinde alınıyor fakat iso dosyasını dvd ye yazdırınca sıfırdan kurulum yapılabiliyor-muş.

Bilgili bir abimiz var da yükseltme sürümlerde eski windows gerekir diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: clubberh

Yükseltme şeklinde alınıyor fakat iso dosyasını dvd ye yazdırınca sıfırdan kurulum yapılabiliyor-muş.

Bilgili bir abimiz var da yükseltme sürümlerde eski windows gerekir diyor

Ben suanda satin aldim dvd yi yazdiriyorum tam dvd olarak. Ama daha onceden alipta makinasinda win 7 olmayanlar bile vardi. Kurulum yaptilar bir problem yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

boş yere para vermeyin eğer orjinal bir windows yazılımınız varsa 29 tl ye alın

haziran sonra alımlarda geçerli ama herkes promosyon kodu aldı .bilgileri hazirandan sonra yapman yeterli direk mail geliyor

eywallah kardeş, kaptım 29'a sayende!
  • artık yıldım ve pes ettim 32bit win8 pro kullanıcam napalım birazda performans kaybımız olsun:S
  • Dün, bende kampanya dahilinde masaüstü PC için key aldım ama beğenmediğim için sildim, ve aynı masaüstü bilgisayarımda olan sürüme sahip dizüstü bilgisayarıma kurmak istedim ve lisans doğrulanamadı yazısı geldi. :) yeni şifre aldım oldu. Acaba masaüstü için aldığım şifreye ne oldu?

Not: Tekrar denedim oldu simdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEBAL -- 27 Ekim 2012; 23:09:57 >
  • işletim sistemlerini böyle makul fiyatlara satsalar kaçak kalmayacak piyasada...
  • Ben de 32 bit kurmuşum yanlışlıkla... Birisi 64 bit iso upload etse de yeniden kursak... Gelen mail de işletim sisteminin kaç bit olduğu yazmıyor bu nedenle aynı orjinal key ile 64 bitte kurabileceğimizi düşünüyorum... Önemli olan Windows 8 Pro sürümü olması...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.