Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 32 bit kurmuşum yanlışlıkla... Birisi 64 bit iso upload etse de yeniden kursak... Gelen mail de işletim sisteminin kaç bit olduğu yazmıyor bu nedenle aynı orjinal key ile 64 bitte kurabileceğimizi düşünüyorum... Önemli olan Windows 8 Pro sürümü olması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VEBAL

Dün, bende kampanya dahilinde masaüstü PC için key aldım ama beğenmediğim için sildim, ve aynı masaüstü bilgisayarımda olan sürüme sahip dizüstü bilgisayarıma kurmak istedim ve lisans doğrulanamadı yazısı geldi. :) yeni şifre aldım oldu. Acaba masaüstü için aldığım şifreye ne oldu?

Not: Tekrar denedim oldu simdi

Acaba keyler tek kullanımlık mi? Sorusu geldi aklıma. Microsft böyle açık vermez ama, hadi hayırlısı. Orjinal olmayanlar bile iso aldı. 1 hafta daha bekleyeceğim ben, bi şey çıkmazsa o zaman kaçırmam.
    Kuranlar silip bi deneyebilirler mi? (riski göze alıp)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: boffin

quote:

Dün, bende kampanya dahilinde masaüstü PC için key aldım ama beğenmediğim için sildim, ve aynı masaüstü bilgisayarımda olan sürüme sahip dizüstü bilgisayarıma kurmak istedim ve lisans doğrulanamadı yazısı geldi. :) yeni şifre aldım oldu. Acaba masaüstü için aldığım şifreye ne oldu?

Acaba keyler tek kullanımlık mi? Sorusu geldi aklıma. Microsft böyle açık vermez ama, hadi hayırlısı. Orjinal olmayanlar bile iso aldı. 1 hafta daha bekleyeceğim ben, bi şey çıkmazsa o zaman kaçırmam.

Arkadasim tekrar denedim oldu sanirim medyadan kaynaklanan bir sorundu.

• quote:

quote:

Evet Microsoft nasıl böyle bir açık verir anlamak mümkün değil. Okadar zaman geliştirdikleri bu yazılımı bukadar ucuza dağıtmazlar bence. Biz alabiliyorsak tüm ülkelerde aynı açığı kullanıyordur. Acaba online destek var mı? Öğrensek şu işin aslını

• Aslında kaçırmadan aliyim diyorum. Arkadaş tekrar ve üstelik farklı pc yese kurmuş. Satın alma aşamasında eski win sürümünün keyi mise sormuyor. Sonradan sorsalar bile, en olmadı kurulundan sonra kaybettim derim.
    Şu an için hiç bi problem gözükmüyor.
    Ama bende şu an zaten win 8 pro yüklü. Yarın bi win 7 64 bit formatlayip alayım. Bu kadar kişi sorunsuz aldı ve kurdu. Umarım sorun çıkmaz.

• start menu için buradan :http://www.stardock.com/products/start8/download.asp
    5$ :)
    29 TL + 5$
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

quote:

Evet Microsoft nasıl böyle bir açık verir anlamak mümkün değil. Okadar zaman geliştirdikleri bu yazılımı bukadar ucuza dağıtmazlar bence. Biz alabiliyorsak tüm ülkelerde aynı açığı kullanıyordur. Acaba online destek var mı? Öğrensek şu işin aslını

du ben yarın bi mikrozortu arayıp sorayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

bu işten anlıyorsunuz size bir kaç sorum olucak müsadeniz olşursa benim kardeşimin hp netbooku var onda win7 home pro vardı onun pci üzerinden win8 pro aldım neyse benim cihazda 8gb ram var ve makine 2.99gb görüyor.forumdan bir arkadaş ödemeyi yaptığında sana gelen maildeki dosyayı 64bit win7 bilgisayarda indir sorun olmaz dedi ben şimdi böylemi yapayım yoksa win7 64 bit kurup crack yapıp tekrarmı 29tl verip alayım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar iyibayramlar

siz 64 bi kurun. 32 bitte 8 gb rami görmeyebilir. ama win8 de durum nedir bilmiyorum.
    -------------------------------------

yalnız sistem çok kolpa olmuş. key kontrolü yok bir şey yok. salla bilgiyi al 129 Tl'ye. sonradan patlacaklarını sanmam, kim uğraşırki onunla. kontrol sistemini başta koymak sonuçta onların da akıllarına gelir. misal microsoftun virüs programı essansials kopya windowsa yüklenmiyor. e laptopu aldım, kayıt ettirdim sonradan çalındı mesela. nerden bulayım ben ona keyi. sanmıyorum bunlarla uğraşacaklarını.

duyduğum kadarıyla windows phone ile uyumlu bir işletim sistemi olacakmış. amaç ucuz fiyattan daha çok kişiye yayıp telefon pazarının önünü açmak olabilir.

-----------------------------

bu arada alanlar açılış ve veri kopyalama hızları dışında bir fark gördümü. misal oyunlarda fps artışı yaşadılar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 28 Ekim 2012; 0:06:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

quote:

du ben yarın bi mikrozortu arayıp sorayım.

microsoft androidi gördü.gümbür gümbür gelio.artıkın cep telefonları bilgisayar yerine gececek artı tabletler.onlar kullanılacak yanii.microsoft için büyük tehlike.bişeyler yapması gerek...

• quote:

quote:

quote:

Bende şuanda indirim kodumu aldım yeni ay ile birlikte paypaldan ödemeyi yapıp windows 8 e geçmek istiyorum ancak şuan vista kullanıyorum ve windows 8 isosunu indirip 0 dan kurmaya çalıştığımda Format atarken Hicbir aygıt sürücüsü bulunamadı.Sorunu yaşamak istemiyorum windows 7 kurmaya çalışırken üstesinden gelememiş vistaya devam etmiştim acaba windows 8 isosunun kurulumunda da böyle bir hata yaşarmıyım buyrun link:http://forum.donanimhaber.com/m_65994110/mpage_1/f_/key_//tm.htm#65994110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickimsonikimsi -- 28 Ekim 2012; 0:15:31 >

• Kurulum dosyalarını indirdiğiniz sabit diskte ESD adlı bir klasöre kaydediyor. (örn: C:\ESD) Gizli görünüme sahip bu dosya. O sebeple gizli dosyaları göster diyerek orijinal isoya ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 28 Ekim 2012; 0:54:22 >
  • Satın alma işlemini gerçekleştirdim... (isoyu indirebileceğimiz bir link varmı?) kendi programı üzerinden çok üzün sürecek sanırım (tahmini süre 12saat 17 dakika)
  • arkadaşlar upgrade offer ile satın aldım,paypal ile de ödeme yapılabiliyor rahat oldu benim için.
    şu anda iso dosyasını ındırıyor sanırım ama nereye kayıt ettıgı hakkında en ufak fıkrım yok : /
    şimdi bu win 8 i sadece bu bilgisayarda mı kullanabılıyoruz yoksa 2 bilgisayarda kullanma şansımız var mı bir yolu,sorun olur mu nasıl olur?saygılar
  • Microsoft gercekten degisik bir sey yapti bakalim sonu ne olacak

• Ben indirdim kurdum ama 32 bit kurmuş. Nasıldı 64 Bite geçerim acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar upgrade offer ile satın aldım,paypal ile de ödeme yapılabiliyor rahat oldu benim için.
    şu anda iso dosyasını ındırıyor sanırım ama nereye kayıt ettıgı hakkında en ufak fıkrım yok : /
    şimdi bu win 8 i sadece bu bilgisayarda mı kullanabılıyoruz yoksa 2 bilgisayarda kullanma şansımız var mı bir yolu,sorun olur mu nasıl olur?saygılar

İki mesaj üstte nereye kayıt edeceği yazılı arkadaşım(Kurulum dosyalarını indirdiğiniz sabit diskte ESD adlı bir klasöre kaydediyor. (örn: C:\ESD) Gizli görünüme sahip bu dosya. O sebeple gizli dosyaları göster diyerek orijinal isoya ulaşabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue mc -- 28 Ekim 2012; 8:01:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

işletim sistemlerini böyle makul fiyatlara satsalar kaçak kalmayacak piyasada...

Aynı fikirdeyim, korsanı yok etmenin yolu budur.
  • şimdi bunu satın alıp, win8'e yükseltmeyi yapmayıp,
    işletim sistemsiz yeni bir laptop aldığımda bunu kullansam...
    olabilir mi?
  • Windows Mağazası'na erişmek ve uygulama indirip çalıştırmak için etkin bir Internet bağlantısı ve en az 1024 x 768 ekran çözünürlüğü gereklidir

Uygulamaları kullanmak için en az 1366 x 768 ekran çözünürlüğü gereklidir

Benim ekran çözünürlüğü 1280 x 800

bu konuda teknik bilgisi olan arkadaş yorum yapabilir mi?

Win 8 Pro almam uygun olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.