Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu kişi bilgisayarını yeni gösterip 29 TL olan lisanstan aldı. İnşallah ilerde bir sorun çıkmaz.
  • sanmıyorum yurtdışında bazı ülkelerde illa key soruyor ve izin vermiyor. bizde böyle bişi yok. key soranlarda büyük ihtimal iplerden kaynaklanıyor. ya buranın programlamasından ya da takip mekanizması olmamasından böyle. Sonradan peşinden koşarlar mı bilmem. Ama sanmam. İşlerine de gelir herkes takır takır geçiyor ben olsam direk 30 tl derim bak almayan kalıyo mu?
  • Bende bilgileri girdim, kod maile geldi. Win 8 pro yüklü olduğu için yükseltme yardımcısı bende, "bu sistem yükseltilemez" diye mesaj verdi. Şimdi win 7 64 kurulumu yapıp, satın alacağım.
    Banada key falan sormadı, kayıt olurken. Zaten sorsada bu saatten sonra key'ide, eski PC'yide kaybettim
  • İndirdikten sonra hemen kurmaya mı başlıyor ben bilgisayardan indirip, okul için aydın'a gidince laptoba kuracam, şimdi indirip bi hafta sonra laptoba kursam sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Bir tane olsa 129 iyi de iki tane lazım. O sıkıntı
    Şu yukardaki linke tıkladım. Uydurma bilgilerle doldurdum kod geldi vs. 39.99 $ fiyat çekti. Sonra bir exe indirdi. Uyumluluk taraması falan yaptı (Bunları windows 8 üzerinden yapıyorum bu arada) En son bulunduğunuz bölgede çevrimiçi satın alınamıyor dedi. Yeni kurulum yapılmış bir windows 7 pc üzerinden yapılabilir belki. 29 lira olsa hiç uğraşmayacağım alacağım 2 tane ama zor görünüyor

avatarın 10 numara 5 yıldız kardeş...

• Bilgileri girdim,
    kod verdi,
    ödeme sayfasında kredi kartı yada paypal var.
    Kredi kartını seçtim(hala fiyat 79)
    kart bilgilerini girdim ileri dedim(hala 79 fiyat)
    promosyon kodu girecek yer çıktı.Girdim uygula dedim ,fiyat 29 a düştü.

İndirmeye başladım %85 de fiber var evde 20mbit.2 saat falan oldu
  • İso dosyasını yazdırmak için 4gb tek dvd yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gb yeterli
  • orjinal başlat menüsü yok mu?
  • ok ucuz da,kurmaya değer mi?
  • youtube videolarında başlat menüsü görünüyor arkadaşlar kuranlar nasıl başlat menüsü kullanıyor acaba? Bir de ofis tarzı videolarda herhangi bir sorun oluyormu acaba? Malum orjinal kullanmıyoruz çoğumuz. Bir de bu metro ne oluyor kısaca bilgilendirirseniz sevinirim
  • Ben bu gece 29 tl ye aldım laptopuma kurdum tavsiye ederim herşey stabil çalışıyor. Öncelikle uygulama kolaylığı ön planda tutulmuş tıpkı telefonlarda da apps ları yüklediğimiz gibi örneğin mail, radyo, haber, dizi vs appslarla sağlanarak explorer boğulmaktan kurtarılmış ve daha rahat surf imkanı vermişler. Bu arada kurmadan önce uyumsuz programları söylüyor. Bende driverlarda hiç bi sorun çıkmadı tam aksine web cam driveri win7 de çalışmıyodu win8 ile kendisi otomatik çalıştı.
  • Ben direk iso al dedim ve masaüstüne kaydettim ve DVD ye çektim win7 yi formatlayıp boot ekranından kurdum . Fakat iso lar keye özel olabilir çünkü kurarken keyi otomatik tanıdı eğer böyleyse kimse iso vermez.
  • C:\ESD altında böyle oluştu bende

Bunları DVD ye direk yazarsak Auto-boot oluyormu ? Iso goremedim ben

• Uyumluluk listesinde benim wifi ve ethernet kartımın uyumsuz olduğunu söylüyor ne saçma :) Nasıl tanıtacakmışız bunu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arama_Botu

2 Haziran 2012-31 Ocak 2013 tarihleri arasında yeni bir Windows 7 bilgisayarı aldıysanız Windows 8'i 15 dolar (29 TL) karşılığında satın alabileceksiniz.

2 Haziran 2012'den daha önce aldığınız ve üzerinde orjinal Windows XP, Windows Vista ya da Windows 7 yüklü bilgisayar sahibiyseniz Windows 8'e 40 dolar (79 TL) karşılığında terfi edebilirsiniz.

Bu iyi olmamış işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: dor-iomin

Teknoloji marketlerde 129 tlye satılacak olanlar acaba yükseltme şeklinde mi olacak yoksa sıfırdan kurabilecek miyiz? Bir de acaba windows 7'nin fiyati ucuzlar mı şu an çok pahalı. Fikri olan?

129 TL olan yükseltme olması lazım.
    Windows 7'nin fiyatının düşeceğini zannetmiyorum, Windows 8 pek tutulmayacak gibi arayüz farkından dolayı.

Hocam size katılmıyorum bence harika bir arayüz olmuş.
  • amd 6770M için windows8 driverları bulan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

C:\ESD altında böyle oluştu bende

Bunları DVD ye direk yazarsak Auto-boot oluyormu ? Iso goremedim ben

Win8 i indirirken iso veya iso+dvd siparişi mi diye soruyo bende sadece iso olarak indircem dedim masaüstüme indirdim DVD ye yazdım hocam. Şuan D sürücümde de iso sunu saklıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: dor-iomin

Teknoloji marketlerde 129 tlye satılacak olanlar acaba yükseltme şeklinde mi olacak yoksa sıfırdan kurabilecek miyiz? Bir de acaba windows 7'nin fiyati ucuzlar mı şu an çok pahalı. Fikri olan?

129 TL olan yükseltme olması lazım.
    Windows 7'nin fiyatının düşeceğini zannetmiyorum, Windows 8 pek tutulmayacak gibi arayüz farkından dolayı.

Hocam size katılmıyorum bence harika bir arayüz olmuş.

bilişim teknisyeniyim. ağır kullanıcıyım. ilk başta yadırgadım ama alışılabilir. alışılırsa güzel şeyler olacak gibi. hele bir de logitech t650 olursa tadından yenmez. tabii zamanla şişmezse. zaman gösterecek.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.