Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi boş sisteme sadece Win8 iso su ile kurulum yapabiliyor muyuz? İlla Win7 gibi bir işletim sisteminin üstüne mi kurmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Ben hala anlamadım.

Şimdi boş sisteme sadece Win8 iso su ile kurulum yapabiliyor muyuz? İlla Win7 gibi bir işletim sisteminin üstüne mi kurmak gerek.

Hayır win 7 ye gerek yok.Boş sisteme yada herhangibir bir diske kurulum yapabilirsin.Win 7 ye ihtiyacın bir tek 29 tl indirim için gerekli.Yani promosyon kodunu almak için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Ben hala anlamadım.

Hayır win 7 ye gerek yok.Boş sisteme yada herhangibir bir diske kurulum yapabilirsin.Win 7 ye ihtiyacın bir tek 29 tl indirim için gerekli.Yani promosyon kodunu almak için..

Peki key falan veriyor mu? Yani illa verilen iso mu olacak.

Yoksa ileride böyle güncelleme entegreli İSO lar indirip kullanabilir miyim? ( Key veriyor ise bu mümkün demektir. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 29 Ekim 2012; 6:20:02 >
  • Yardım istiyorum yükseltirken bilgisayardaki tüm verileri siliyormu yoksa silmeden direk yükseltebiliyormuyuz.

2. sorumda ekran kartı v.b yazılımı uyumlu degil çıktı başımı agrıtırmı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ssff_allthing

quote:

Ben hala anlamadım.

Peki key falan veriyor mu? Yani illa verilen iso mu olacak.

Yoksa ileride böyle güncelleme entegreli İSO lar indirip kullanabilir miyim? ( Key veriyor ise bu mümkün demektir. )

Key veriyor.Zaten satın aldığın zaman e-mailine keyi gönderiyor.Yani aslına bakarsan windowsun isosuna ihtiyacın yok.Başka bir y erden indirdiğin isoyuda kullanabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

Yardım istiyorum yükseltirken bilgisayardaki tüm verileri siliyormu yoksa silmeden direk yükseltebiliyormuyuz.

2. sorumda ekran kartı v.b yazılımı uyumlu degil çıktı başımı agrıtırmı.

Allah rızası için ilk defa format atmıyorsunuz dimi.Yükseltme denen şey sana iso dosyasını veriyor.Sen bunu kurarken ister dosyalarını koruyabilirsin,istersen temiz bir kurulum yapabilirsin.Bu kadar basit..Yükleme seçeneğinde dosya ve ayarlarımı koru var.Onu seçip yükleyebilirsin.Ama ben tavsiye etmem.Tüm dosyalarını diğer sürücüye aktar ve temiz bir kurulum yap...Ekran kartının markası ne.Sitesinden win 8 için olanı seçip indireceksin.32-64 bit sisteme göre dikkat ederek indir..
  • allah allah nasıl alıyorsunuz yahu markalarda "diğer" i seçiyorum tarihleri giriyorum .. benim laptopun atında yazan win7 home key i giriyorum .. bir türlü onay alamadım :(
  • Herhangi bir USB flash diskini veya USB hdd yi boot disk yapmak.

USB Disk bilgisayara takın baslat calıstırdan cmd yazarak shelle cıkın

1- diskpart yazıp windows dispart programını calıstırdıktan sonra sırasıyla

list disk - yazıp listeden usb diskimizin numarısını ogrenelim. (ornegin 1 numaralı disk)

select disk 1 - enter

clean - enter

create partition primary - enter

select partition 1 - enter

active

yazıp bu kısımdaki işlemi tamamlıyoruz. Masaustu - Bilgisayarımdan usb diske fortmat atıyoruz işlem tamamdır.

Kalıbın iso olup olmamasıda onemli degil tüm dosyaları goster system dosyalarıda goster secenegi ile ctrl A tusu ile dosyaları secip usb diske kopyalıyorum
    boot flash diski hazır olup kopeq gibi calısmakta tarafımdan defalarca denenmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

allah allah nasıl alıyorsunuz yahu markalarda "diğer" i seçiyorum tarihleri giriyorum .. benim laptopun atında yazan win7 home key i giriyorum .. bir türlü onay alamadım :(

Keyi vermeden alanlar var. Deneme şansın var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

allah allah nasıl alıyorsunuz yahu markalarda "diğer" i seçiyorum tarihleri giriyorum .. benim laptopun atında yazan win7 home key i giriyorum .. bir türlü onay alamadım :(

Keyi vermeden alanlar var. Deneme şansın var mı?

windowslive uzantılı mail girdim yine olmadı.. alanlar nasıl aldı cidden çok şaşırıyorum :/

onay maili gelen birisi o maili bana forwardlarsa çok iyi olur doğrusu
  • Arkadaslar laptopdan yükseltme yapmayı düsünüyorum.normalde win7 yi laptopun harddiskinden kuruyorum F5 e basarak.simdi yükseltme yapsam geri win7 ye dönüş icin harddiskden kurulum başlatabilirmiyim?

• ben win 7 üzerine kurdum dosyalarımı sakla diyerek,internet explorer açılmadı,firefox sapıttı,chrome apıştı.
    çoğu şey doğru çalışmıyordu,temiz kurulum için vaktim yoktu,recovery disk oluşturmuştum windows 7 için onu okuttum eski sisteme döndüm hayırlısıyla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Arkadaslar laptopdan yükseltme yapmayı düsünüyorum.normalde win7 yi laptopun harddiskinden kuruyorum F5 e basarak.simdi yükseltme yapsam geri win7 ye dönüş icin harddiskden kurulum başlatabilirmiyim?

Markası ne? Büyük ihtimalle recovery kısmı vardır. Onu dvd ye yazdır. İstediğin zaman onunla dönersiniz

• 2 gündür tereddütlerim vardı ama dayanamayıp aldım.
  • bende keklendim bir tane..
    Hiç lisanslı ürün alacağımı düşünmezdim ama. Demek ki ucuz olunca alınıyor muş..
  • Bende alayım mı almayayım mı arada kaldım.İlerde Microsoft bi yamuk yapmasın yahu
  • Bilgileri sallama yazdığımız zaman ilerde bir yamuk olur mu acaba? Alan arkadaşlar gerçek bilgileri mi yazdı? Yoksa sallama bilgiler mi?
  • quote:

Nereden key istiyor ki? win7 nin keyini ben hiçbir yere girmedim windowsupgradeoffer sitesine girdin, asyadan tukey seçtin gelen sayfada turuncu "devam" butonuna tıkladın form geldi; bu sayfada laptop un win7 keyini girecek bir bölüm yok ki siz nereye key giriyorsunuz. Bu formu doldurduktan sonra e-mail bekleyeceksiniz. e mailde herşeyi anlatıyor zaten, ilk başta doldurduğunuz forumdaki e-maili de kullanarak oturum açabileceğiniz bir kod geliyor ve windows upgrade assistant programı geliyor. bu linki tıklayıp programı indiriyoruz verdiğimiz email ve gelen kodu kullanarak online oluyoruz tabi bu arada emailimizde promosyon kodumuz da var. hesap online olduktan sonra 75 tl lik win8 pro yu satın al diyoruz gelen ekranda promosyon kodunu giriniz diyor, girince fiyat 29 a düşüyor sonra k.k. veya paypal ile satın alıyoruz. arayüzler harika yönlendirmeler güzel okumayı bilen ve diskinde 20 gb tı olan herkes yapabilir. Ben laptopun win7 keyini hiçbir yere girmedim. Kolay gelsin.

• Bilgisayarı 2 yıldır kullanıyorum hiç format atmadım bir kere servise gitti fandan dolayı orda attılar, o kadar.Şu anda win 7 gayet düzgün stabil ve hızlı çalışıyor. win 8 e geçmem için bir neden var mıdır artısı nedir arayüz falan pek umrumda değil açıkçası bana ekstra ne kazandıracak geçmem?İyi bir neden olursa alacağım.Ya da alayım kenarda mı dursun bu fiyata ,ne zamana kadar yüksltme yapmamız gerekiyor bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Nereden key istiyor ki? win7 nin keyini ben hiçbir yere girmedim windowsupgradeoffer sitesine girdin, asyadan tukey seçtin gelen sayfada turuncu "devam" butonuna tıkladın form geldi; bu sayfada laptop un win7 keyini girecek bir bölüm yok ki siz nereye key giriyorsunuz. Bu formu doldurduktan sonra e-mail bekleyeceksiniz. e mailde herşeyi anlatıyor zaten, ilk başta doldurduğunuz forumdaki e-maili de kullanarak oturum açabileceğiniz bir kod geliyor ve windows upgrade assistant programı geliyor. bu linki tıklayıp programı indiriyoruz verdiğimiz email ve gelen kodu kullanarak online oluyoruz tabi bu arada emailimizde promosyon kodumuz da var. hesap online olduktan sonra 75 tl lik win8 pro yu satın al diyoruz gelen ekranda promosyon kodunu giriniz diyor, girince fiyat 29 a düşüyor sonra k.k. veya paypal ile satın alıyoruz. arayüzler harika yönlendirmeler güzel okumayı bilen ve diskinde 20 gb tı olan herkes yapabilir. Ben laptopun win7 keyini hiçbir yere girmedim. Kolay gelsin.

aynen korsan olsa bıle yapabılırsın dıye dusunuyorum ,ben orjınalı yukselttım ama...

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.