Şimdi Ara

Windows 8 Pro 29 lira(Orijinal keyi olmayanlar için bitti) Keyi olmayanlar için 79 lira (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.034
Cevap
25
Favori
116.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: | OMG! |

windows'umun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba? orjinal ise almak istiyorum da. windows7 satın almadım,bundan 2 yıl önce parça değişikliği sırasında bilgisayarcı format atmıştı,uyarı falan gelmedi orjinal olmadığına dair,nasıl anlayabilirim acaba?

Windows taki keyi not al.

Format at ve öyle dene tekrar key i.

Ya da daha basit bir yol.

Bilgisayarım a sağ tıkla. Orada gelen pencerede Windows Sürümü kısmında. Windows 7 Ultimate yazıyor ise korsandır.

• Evet bende aldim simdiye kadar yasadiklarim
    29 liraya pp ile aldim
    İsoyu indirdim
    Usbye yazdirdim
    Usb ile boot ettim bilgisayari
    Boot ile yukseltme yapilamaz dedi
    Key ile temiz kurulum basladi
    Su an kuruluyor
    Buyuk olasilikla key aktif olmayacak, bir de yukseltme yapmam gerekecek.

Simdilik bunlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

windows'umun orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim acaba? orjinal ise almak istiyorum da. windows7 satın almadım,bundan 2 yıl önce parça değişikliği sırasında bilgisayarcı format atmıştı,uyarı falan gelmedi orjinal olmadığına dair,nasıl anlayabilirim acaba?

Bilgisayarım a sağ tıkla. Orada gelen pencerede Windows Sürümü kısmında. Windows 7 Ultimate yazıyor ise korsandır.

bakmama gerek yok o zaman win7 ultimate yazıyor açılırken
    korsan kullancı detected

• quote:

quote:

quote:

quote:

bakmama gerek yok o zaman win7 ultimate yazıyor açılırken
    korsan kullancı detected

Bilgisayarı açmasına bile gerek yok. Bilgisayarcıya verdiyse o iş bitmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Evet bende aldim simdiye kadar yasadiklarim
    29 liraya pp ile aldim
    İsoyu indirdim
    Usbye yazdirdim
    Usb ile boot ettim bilgisayari
    Boot ile yukseltme yapilamaz dedi
    Key ile temiz kurulum basladi
    Su an kuruluyor
    Buyuk olasilikla key aktif olmayacak, bir de yukseltme yapmam gerekecek.

Simdilik bunlar :)

Evet kurulum bitti retail kurulum yapar gibi yaptik ve bingo key aktif.

Retail lisansdan bir farki yok anliyacaginiz :)

• peki bunlar orjinal kullanmayanları yakalamak için bir yol olabilirmi sonra birsey yapmak icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

peki bunlar orjinal kullanmayanları yakalamak için bir yol olabilirmi sonra birsey yapmak icin

Ne yapabilirler? Adamların niyeti korsan kullananları yakalamak olsa, bilgisayar olan herhangi bir eve baskın yapmaları yeterli olurdu. Onlar da biliyor Türkiye'deki korsan kullanımının ne durumda olduğunu.
  • Beyler birşey sorcam konu dışı ama psp ikinci el faturalı+kutusu+içinde 3 oyun+hafıza kartı tertemiz psp 3004 yenilerden kaç para eder ps3 almayı planlıyorum yoksa bayılıyorum psp me ama bir ps3 değil lütfen cevap atın Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

peki bunlar orjinal kullanmayanları yakalamak için bir yol olabilirmi sonra birsey yapmak icin

Ne yapabilirler? Adamların niyeti korsan kullananları yakalamak olsa, bilgisayar olan herhangi bir eve baskın yapmaları yeterli olurdu. Onlar da biliyor Türkiye'deki korsan kullanımının ne durumda olduğunu.

diyorsunki 29 tl yi alırlar gerisini arastırmazlar rahat olun mu :) komplo teorilerine girmeyin mi
  • http://shiftdelete.net/windows-8-promosyonunda-buyuk-hata-40762.html

Yalnız editörün yorumu mantıklı.. Microsoft tarafından bilerek yapılmış olabilir ama yine de düzeltme ihtimallerine karşı şimdiden lisans almak lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR10.5

http://shiftdelete.net/windows-8-promosyonunda-buyuk-hata-40762.html

Yalnız editörün yorumu mantıklı.. Microsoft tarafından bilerek yapılmış olabilir ama yine de düzeltme ihtimallerine karşı şimdiden lisans almak lazım..

editörün yorumunun aynısı defalarca yazıldı.

farklı birşey yazmamış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TR10.5

http://shiftdelete.net/windows-8-promosyonunda-buyuk-hata-40762.html

editörün yorumunun aynısı defalarca yazıldı.

farklı birşey yazmamış.

baştan okumadım konuyu o yüzden görmemişimdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR10.5 -- 28 Ekim 2012; 22:09:22 >

• ben de indirdim kurdum ayrıca dvdye yazdım sadece kurulum başlarken key soruyor.
    Ek olarak donanım notlandırmasında sacmaladı win7ye göre baya düşük puanlar verdi , ayrıca win7de tavan puan yanlış hatırlamıyorsam 7.9du şimdi ise 9.9a cıkartılmış yanı i7 2gb ekran kartı sümük muamelesi görüyor :S

ben win7den farklı hiçbirşey göremedim dosya sistemleri bire bir aynı fakat ulaşmasını zorlaştırmışlar dolanarak yapiyorsun ama menüler aynı.Vista ile gelen aero sacmalıgını ilerletip metro demişler ona da görsellik katmışlar ama ötesi yok.Aynı anda ekranda iki uygulama kullanma fikri güzel fakat büyüklükler ayarlanamiyor.Excel ile mozillayı öyle kullanamiyorsun mesela kenardaki kücük ekrandakiler işlevli kullanılamiyor.
  • microsoft neden haziran 2012 öncesin kapsam dışında bırakmış. mantığını anlayan oldu mu.

bende parasını verip orijinal win7 yüklü laptop aldım. haziran 2012 öncesi almak mı suç oldu.

sonuçta win7 nin hepsi dahil edilmeli idi.
  • quote:

microsoft neden haziran 2012 öncesin kapsam dışında bırakmış. mantığını anlayan oldu mu.

bende parasını verip orijinal win7 yüklü laptop aldım. haziran 2012 öncesi almak mı suç oldu.

sonuçta win7 nin hepsi dahil edilmeli idi.

Ben gecen sene aralıkta aldım fakat denetim falan yok , herhalde gidip aldıgın yerdeki faturalara bakmayacaklar.Hazirandan sonra almiş gibi sallama tarih girebilirseniz sorun cıkmaz.Yol gayet acık ben yaparken sorun cıkmadı zaman konusunda, belki kurulum aracı windowsun ne zaman yüklendiğine falan bakıyordur öyle bir durum varsa win7ye format atıp tekrar yükleyip sonra denetim aracıyla win8i almak mantıklı.Zaten dvdye cektikten sonra sende vardi yoktu falan diye sormuyor , bugun win8li bilgisayara tekrar format attım sıkıntı cıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Bilgisayarı açmasına bile gerek yok. Bilgisayarcıya verdiyse o iş bitmiştir.

o zaman ben yine o bilgisayarcıya götüreyim de windows 8 yüklesin madem bindik bir alamete
  • 29 tl ye aldgıımız urun anahtarını ıkı cıhazda açabilir miyiz acaba nasıl olur?
  • Korsan windows 7 ile key aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

29 tl ye aldgıımız urun anahtarını ıkı cıhazda açabilir miyiz acaba nasıl olur?

tabiki hayır ama internette kontrol ediyor offline bişekilde acılabilir ama iki bilgisayarı caliştirmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: zykons

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

29 tl ye aldgıımız urun anahtarını ıkı cıhazda açabilir miyiz acaba nasıl olur?

tabiki hayır ama internette kontrol ediyor offline bişekilde acılabilir ama iki bilgisayarı caliştirmaz

sanırım aynı anda açamaz. (aynı anda online ikicihaz) biri kapalıyken diğerini açabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.